В момента съм в Уранова опозиция, като двата Урана правят Тао с наталното ми Слънце, върху което цяла година ми танцува транзитен Плутон, Нептун е в квадрат със себе си, а транзитния Сатурн скоро ще подпука Стелуима ми, като ще опозира и наталния и като черешка на тортата, вкупом ще квадратират Луната ми, МС и СЛВ, като прогресивното ми Слънце в момента прави съвпад с тях...През последната година много неща се промениха. Люшках се от една работа на друга, накрая оставих сина си съвсем сам у дома, за да мога да го издържам....По простата причина че съм свободен електрон, няма как да се разведа.
Но, в момента и зет ми е с Уранова опозиция, а сестра ми тепърва навлиза...при тях има доста драматизъм. Зетя взе да полудява и да налита върху нея, като проектира цялата си несретност, към сегашния момент са разделени и се надявам така да останат, иначе не виждам сестра си жива в близките 2-3 години. Към момента освен началото на урановата опозиция при сестра ми има и прогресивно Слънце съвпад с натален Юпитер, съвпад транзитен Плутон, като Юпитер и Плутон са в квадрат в наталната й карта. За нея се надявам да няма връщане назад, а да почне нов живот след 20 годишен мизерен брак.