Здравей Гост

Уранова опозиция

• 311 Отговора
  • 65644 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Уранова опозиция
« Отговор #280 -: Август 07, 2012, 11:11:04 pm »
При мен ще е катастрофа направо, освен че транзитен Уран ще е върху едно от светилата ми-Слънце, което се явява У на главна ос-МЦ, транзитен Плутон ще е точно върху ИЦ, наред с транзитен Сатурн също в 4-ти, опозирайки сам себе си в 10-ти :o Да не пък да реша тогава че в крайна сметка искам да стана майка в този живот и да хвана последния влак ;D

Нищо чудно да имаш някакво професионално израстване.  :blink:

Дано Дивна!

Просто се пошегувах по-горе, защото много апокалиптична ще бъде картата ми през този период! Не искам да си мисля за най-лошото, което примерно един транзитен Плутон върху ИЦ може да донесе! Добре че има още цяла декада дотогава ;)

Какво управлява Плутон? В кой дом се намира и как е аспектиран?

*

Divna

• 2478
« Отговор #281 -: Август 07, 2012, 11:21:05 pm »
Меркурий 11 дом ли управлява? Виж дали по него време получава нещо по дирекция или по тежък транзит.

*

Divna

• 2478
« Отговор #282 -: Август 08, 2012, 03:23:13 am »
Меркурий 11 дом ли управлява? Виж дали по него време получава нещо по дирекция или по тежък транзит.

Да, Меркурий У11 и 9-ти в натала. Прогресивен Меркурий тогава тъкмо ще сменя дом и знак-минава от 8-ми в 9-ти дом в Рак. Дирекционен Меркурий също сменя дом и знак-преминава от 7-ми дом в 8-ми в Близнаци и прави секстил с МЦ. Транзитен Хирон ще е върху натален Меркурий в 6-ти. Няма аспекти с тежките планети към дадения момент, нито по транзити, нито по дирекции.

Според мен ще се изрази в професионалн израстване. Така без картата е малко трудно обаче.

« Отговор #283 -: Септември 04, 2013, 05:42:28 pm »
Досега срещнах само, че пишете за развод.

А брак дали е възможно да даде?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #284 -: Септември 04, 2013, 06:00:09 pm »
Когато доживея до Урановата опозиция след няколко години транзитният Плутон (У3) ще ми е на градуса на Венерата (У2) в 5 дом в :kva: със себе си, транзитният Сатурн (У5) на градуса на Луната (У11) (+Меркурий - У АС и МС) в 5, транзитният Уран (У6) ще прави точен квадрат с Луната и ще минава от 8 в 9 в Теле. Предположения? Вчера го видях и ми се дорева. Добре, че Романтика изрови темата.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #285 -: Септември 04, 2013, 06:38:59 pm »

Скоро моя колежка се омъжи за първи път - гледах й картата, без час, точно уранова опозиция беше, но уран в натала имаше аспекти към лични планети. Имала е много връзки преди това, но без да завършат с брак, доколкото знам и съвместно съжителство не е имала.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #286 -: Септември 04, 2013, 07:50:19 pm »
И аз се сетих за една приятелка, която се омъжи за първи път на урановата си опозиция. Преди това имаше 1-2 дълги съжителства.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #287 -: Септември 04, 2013, 07:54:28 pm »
И аз се сетих за една приятелка, която се омъжи за първи път на урановата си опозиция. Преди това имаше 1-2 дълги съжителства.
Значи, става въпрос не само за разводи, а и за брак!!! :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

ivola

• 41
« Отговор #288 -: Септември 04, 2013, 07:59:28 pm »
Урановата опозиция може ли да даде забременяване/раждане на дете  - 5/11 дом.Транзита е през 5дом,У4.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #289 -: Септември 04, 2013, 08:14:59 pm »
Урановата опозиция може ли да даде забременяване/раждане на дете  - 5/11 дом.Транзита е през 5дом,У4.

Да, според мен може да даде забременяване, щом като е У4 транзит през 5.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Divna

• 2478
« Отговор #290 -: Септември 04, 2013, 08:36:38 pm »

Разбира се. Може да се създаде семейство. Често има и раждане на дете.  :blink:

« Отговор #291 -: Септември 04, 2013, 08:56:58 pm »
Много ви благодаря за отговорите :blink:

« Отговор #292 -: Септември 05, 2013, 02:17:31 am »
В момента съм в Уранова опозиция, като двата Урана правят Тао с наталното ми Слънце, върху което цяла година ми танцува транзитен Плутон, Нептун е в квадрат със себе си, а транзитния Сатурн скоро ще подпука Стелуима ми, като ще опозира и наталния и като черешка на тортата, вкупом ще квадратират Луната ми, МС и СЛВ, като прогресивното ми Слънце в момента прави съвпад с тях...През последната година много неща се промениха. Люшках се от една работа на друга, накрая оставих сина си съвсем сам у дома, за да мога да го издържам....По простата причина че съм свободен електрон, няма как да се разведа.
Но, в момента и зет ми е с Уранова опозиция, а сестра ми тепърва навлиза...при тях има доста драматизъм. Зетя взе да полудява и да налита върху нея, като проектира цялата си несретност, към сегашния момент са разделени и се надявам така да останат, иначе не виждам сестра си жива в близките 2-3 години. Към момента освен началото на урановата опозиция при сестра ми има и прогресивно Слънце съвпад с натален Юпитер, съвпад транзитен Плутон, като Юпитер и Плутон са в квадрат в наталната й карта. За нея се надявам да няма връщане назад, а да почне нов живот след 20 годишен мизерен брак.

« Отговор #293 -: Ноември 14, 2013, 11:16:00 am »
При мой познат,Урановата опозиция започна с "разбиване" на семейството-тр.Уран в 10дом.(У8 и 9домове,4натален)Преминава през много и различни емоционални състояния,направо изтрещя. ;D В началото му беше адски трудно,но за в момента нещата се поуспокоиха,но за в момента.

Същият господин се обвърза официално втори път. :mellow:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #294 -: Ноември 14, 2013, 11:24:50 am »
При мой познат,Урановата опозиция започна с "разбиване" на семейството-тр.Уран в 10дом.(У8 и 9домове,4натален)Преминава през много и различни емоционални състояния,направо изтрещя. ;D В началото му беше адски трудно,но за в момента нещата се поуспокоиха,но за в момента.

Същият господин се обвърза официално втори път. :mellow:

При мен е така - натален уран в 4ти дом, при опозицията ще транзитира в 10-ти. При този човек има  ли аспекти в натала на уран с лични планети?

« Отговор #295 -: Ноември 14, 2013, 11:39:11 am »
Аспектите на натален Уран-квадратура Меркурий(7дом),квадратура АЦ и опозиция Хирон.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #296 -: Ноември 14, 2013, 12:27:46 pm »
При мен натален Уран в 2 дом, сега още е в 7, но ще премине в 8 дом, в натала прави секстил със Слънце и Меркурий, и тригон с У5 дом Сатурн .....хайде някой да даде идея как ще се развие Урановата опозиция?
Уран в 7 меко казано ми разказа играта ;D     
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #297 -: Ноември 14, 2013, 12:33:25 pm »
Ами кво да ти каже човек за Урановия транзит освен,че няма умрял от скука при прожекция на Уранов филм :P Бог знай..

« Отговор #298 -: Ноември 14, 2013, 01:15:14 pm »
Предстои ми догодина :oзаедно със сатурновата - Транзита е през К11/К5.Уран е У9,а наталния е точно на К5 в секстил луна,марс и тригон меркурий.Предполага ще има събития по тази ос,още повече,че и сатурн е там.Незнам какво вече да очаквам и какво ще  е проявлението.В чужбина ли ще ходя,с деца ли ще се занимавам,ще творя ли?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #299 -: Ноември 14, 2013, 05:57:35 pm »
Предстои ми догодина :oзаедно със сатурновата - Транзита е през К11/К5.Уран е У9,а наталния е точно на К5 в секстил луна,марс и тригон меркурий.Предполага ще има събития по тази ос,още повече,че и сатурн е там.Незнам какво вече да очаквам и какво ще  е проявлението.В чужбина ли ще ходя,с деца ли ще се занимавам,ще творя ли?

Щом като транзита е през К11/К5 събитията ще са по тази ос, а и транзитите винаги се отразяват и на срещуположния дом това да не го пренебрегваме. Щом като Уран е на К5 събитията ще са по Урановски, е..така е да не забравяме, че във Вселената грешка няма и каквото трябва да дойде при нас ще дойде, и понякога неочаквано точно тогава когато сме се отказали и сме били на предела на силите, но идва :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК