Здравей Гост

Уранова опозиция

• 311 Отговора
  • 65581 Прегледи
Re:Уранова опозиция
« Отговор #20 -: Януари 30, 2010, 06:24:58 pm »
   При мен тепърва ще започне да действа. И хич не знам на къде ще избие. Но съм забелязала, че в живота си имам някаква цикличност - от по 2 и 4 години, но не съм изследвала на какво се дължи.  Но понеже имам доста минорни аспекти и в момента са акцентирани, не знам, имам чувството че ще развържа някъв друг кармичен възел и след това живота ми ще се промени към добро. ЮЛВ нонагон тр.Сатурн, Венера нонагон тр.Плутон, Хирон нонагон тр.Нептун и тр.Хирон, Марс сентагон тр.Нептун, Бяла Луна сентагон тр.СЛВ....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Януари 30, 2010, 06:30:30 pm »
малко трудно ще донесе раздяла ,развод и край на връзка ,ако транзита и опозицията не засягат домовете свързани с това!

Ами...
Урановата опозиция беше от 12 дом към 6ти и в квадрат към Венера във 2ри. Венера не управлява нито един ъглов дом. Въпреки това последва раздяла и развод. Само да добавя, Сатурн тогава е минавал в съвпад с нат. Слънце в 1 дом, а Плутон прави ингрес в знака на МС, близо до наталния Сатурн. Юпитер минава през Луна/СЛВ в 10 дом. Промяна в статуса - социален и материален. В радикса Слънцето има квадрат със Сатурн, макар и разходящ. Тъй че надали е било само от урановата опозиция, други транзити натискат "спусъка".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Януари 30, 2010, 06:52:01 pm »
малко трудно ще донесе раздяла ,развод и край на връзка ,ако транзита и опозицията не засягат домовете свързани с това!

Ами...
Урановата опозиция беше от 12 дом към 6ти и в квадрат към Венера във 2ри. Венера не управлява нито един ъглов дом. Въпреки това последва раздяла и развод. Само да добавя, Сатурн тогава е минавал в съвпад с нат. Слънце в 1 дом, а Плутон прави ингрес в знака на МС, близо до наталния Сатурн. Юпитер минава през Луна/СЛВ в 10 дом. Промяна в статуса - социален и материален. В радикса Слънцето има квадрат със Сатурн, макар и разходящ. Тъй че надали е било само от урановата опозиция, други транзити натискат "спусъка".

по време на урановата опозиция има и сатурнова такава.
вероятно тогава е започнала да се разболява.
и понеже знам от теб ,че имаше нещичко в риби-мога с чиста съвест да кажа ,че говорим за психоматични заболявания.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Януари 30, 2010, 06:57:34 pm »
Не, визирам 1995 година, тогава Сатурн преминава през 1ви дом в съвпад със Слънцето. Слънцето, както знаеш, управлява ДС, т.е. кризата в брака вече е назряла и става явна. Години по-късно, транзитът на Сатурн през 7ми дом в опозиция към нат. Слънце в първи отключва комплексно заболяване, което е било в латентна форма според мен и само е "чакало" подходящия момент да се прояви. Съгласна съм, че е носело психосоматичен характер, в картата имаше красноречиви индикации за това, че проблемът се е зародил на ментално/емоционално ниво и там се е развивал, преди да плъзне по тялото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Януари 30, 2010, 07:02:48 pm »
Не, визирам 1995 година, тогава Сатурн преминава през 1ви дом в съвпад със Слънцето. Слънцето, както знаеш, управлява ДС, т.е. кризата в брака вече е назряла и става явна. Години по-късно, транзитът на Сатурн през 7ми дом в опозиция към нат. Слънце в първи отключва комплексно заболяване, което е било в латентна форма според мен и само е "чакало" подходящия момент да се прояви. Съгласна съм, че е носело психосоматичен характер, в картата имаше красноречиви индикации за това, че проблемът се е зародил на ментално/емоционално ниво и там се е развивал, преди да плъзне по тялото.

виж юпитер лили не търси уран и сатурн.
виж и плутон. и от мен да знаеш уран не носи развод , а раздяла и след аспекта обикновенно има връщане.....,уран руши ненужното ,но и в характера и маниера на човека в поведението му. в 7-ми носи раздяла и развод ,както и бързи бракове....
сатурн и плутон-тях търси за развода.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 30, 2010, 08:40:40 pm »
Всичко съм изнамерила вече, тук просто споделям кои са били аспектите. Определено не е било само от урановата опозиция, сама по себе си тя не носи задължително негативен и разрушителен заряд. Зависи какво е правил роденият преди нея, много зависи...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Януари 30, 2010, 08:48:38 pm »
Определено не е било само от урановата опозиция, сама по себе си тя не носи задължително негативен и разрушителен заряд. Зависи какво е правил роденият преди нея, много зависи...

с това трябваше да започнеш! ;) "не е била само урановата опозиция!"-това ми хареса! :blink:
защото е обективо и е истина!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Януари 30, 2010, 09:24:42 pm »
Права си, добре е темите да не се драматизират излишно, като "Уран не прощава", "ще те гази валяка - Плутон" и тем подобни. Понякога толкова апокалиптични коментари се срещат, че съвсем логично е да предизвикат питане като това на авторката на тази тема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Януари 30, 2010, 09:27:48 pm »
като "Уран не прощава", "ще те гази валяка - Плутон"

нито уран ,нито плутон прощават! но къде..... и какво ;) :blink: зависи от транзитния дом и домовете ,които управляват! ДА!-НЕ ПРОЩАВАТ!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #29 -: Януари 30, 2010, 09:31:57 pm »
като "Уран не прощава", "ще те гази валяка - Плутон"

нито уран ,нито плутон прощават! но къде..... и какво ;) :blink: зависи от транзитния дом и домовете ,които управляват! ДА!-НЕ ПРОЩАВАТ!

зависи какво си отработил по тези планети и на какво ниво си ги отработил... не може да се обобщава така. верно е, че доста хора си ги отработват хоризонтално, но това не може непременно да се генерализира...

кво му е на Уран - ако си си щръклив по рождение какво би ти направил  ;)  абсолютно нищо... и с Плутон е същото - ако успееш да се научиш да ровиш надълбоко и сам да чистиш измета край себе си, то Плутон само би те подкрепял. нали и аз имам хороскоп и виждам кво става  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Януари 30, 2010, 09:35:27 pm »
Не бе Вещичке, ти не виждаш! Тук са само малцина избрани, които виждат... през призмата на своя хороскоп.  :tongue2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Януари 30, 2010, 09:40:00 pm »
зависи какво си отработил по тези планети и на какво ниво си ги отработил... не може да се обобщава така. верно е, че доста хора си ги отработват хоризонтално, но това не може непременно да се генерализира...

кво му е на Уран - ако си си щръклив по рождение какво би ти направил  ;)  абсолютно нищо... и с Плутон е същото - ако успееш да се научиш да ровиш надълбоко и сам да чистиш измета край себе си, то Плутон само би те подкрепял. нали и аз имам хороскоп и виждам кво става  :tongue2:

ще си говорим като му дойде времето  :19: :72: :72: и хоризонтално и вертикално-както искаш!!! :kissd: :kissd: ,НООООО след време ,като стигнеш до нея рано ти е! ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #32 -: Януари 30, 2010, 09:41:27 pm »
Не бе Вещичке, ти не виждаш! Тук са само малцина избрани, които виждат... през призмата на своя хороскоп.  :tongue2:

е аз си знам, че не съм избрана ма на, с туй мойто Слънце в 1 дом се се набутвам между шамарите и аз  :85: :85: :85:

пък кат си имам карта що да не си я чопля, щот носа си вече го изчоплих....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #33 -: Януари 30, 2010, 09:43:37 pm »

ще си говорим като му дойде времето  :19: :72: :72: и хоризонтално и вертикално-както искаш!!! :kissd: :kissd: ,НООООО след време ,като стигнеш до нея рано ти е! ;D ;D ;D

ееееееееееей маце не забравяй, че аз съм Уран цялата - и действия, и мислене, и всичко... па и къв секс му дръпнахме с Уран една нощ, па къв е пич а.... малиииииииии... аз не се страхувам... а и след 5 години нещата ще са съвсем различни  :tongue2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 30, 2010, 09:47:57 pm »

ееееееееееей маце не забравяй, че аз съм Уран цялата - и действия, и мислене, и всичко... па и къв секс му дръпнахме с Уран една нощ, па къв е пич а.... малиииииииии... аз не се страхувам... а и след 5 години нещата ще са съвсем различни  :tongue2:

:57: :kissd: , ако щеш и с прутон се сношавай!!!!
не се страхувай от уран - просто ще приемеш промяната та свят ще ти се вие...
ааа ,колко ще са различни нещата след 5 год. не знам ,знам само едно че уран ще е същия за разлика от теб и мен! :57: :57: :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #35 -: Януари 30, 2010, 09:51:56 pm »
а ти откъде знаеш, че аз не търся промяната винаги и аз го насилвам Ураня, а не той мене  :57:  той милия ако можеше да се оплаква сигурно щеше да накара Дядо Боже да ми смени асцедента немедленно  :85: :85: :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Януари 30, 2010, 11:43:51 pm »
а ти откъде знаеш, че аз не търся промяната винаги и аз го насилвам Ураня, а не той мене  :57:  той милия ако можеше да се оплаква сигурно щеше да накара Дядо Боже да ми смени асцедента немедленно  :85: :85: :85:

ти да насилиш ураняяя :29: :29: :29: ,ти да не си плутон? :o :o :o :o :o
той ще те насили таа ....,гледай по-често да се сношаваш с него докат доди време за опозето му... :wink2: :57: :57:че ако тогаз спре да му става??? :57: :57: :57: това те чака :41: :41:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #37 -: Януари 31, 2010, 12:22:49 am »
това си е твоето мнение Марая, но не и моето. Уран ми е квадратирал, опозирал, много съвпадал и то с главни оси, със Слънцето, асцедента и т.н.... но това не е направило кой знае какво. в началото може би донесе малко по-стерсиращи ситуации, но това ме активира да направя неща, които иначе не бих ги направила... не можеш да ме уплашиш с Уран, с Плутон или с който и да било. ти не си аз и ако на теб ти се е отразило по един начин, то това не е задължително да се отрази така и на мен!

Плутон опозе на Луна какво става според теб а? ми да ти кажа според мен нищо не става и това е! щото го преживях преди 3-4 месеца /не помня вече колко/! дори и кошмари не сънувах, а се забавлявах на сън и то много!

Сатурн квадрат Сатурн какво става според теб? щото според мен нищо не става - и това преживях и даже разбрах, че съм го преживяла 1 седмица след точния квадрат!

а Урана ми съвпадна с МС, после със СЛВ, после със Лилит, после с Венера, Юнона, Церера, Ерос, после с асцедента, после с Меркурии, после с Юпитер, после със Слънцето, сега е съвпад със Селена и квадрат с възлите. разбираш ли, че цялата ми карта е онодена подобаващо и просто аз живея в абсолютна хармония със себе си и света около мен!

недей да съдиш за картите на другите по твоята собствена карта и това как на теб ти се отразява. аз не съм ти и ти не си аз! аз си отработвам моята карта на друго ниво, ниво което няма нищо общо с нивото на повечето хора. това не го казвам за да засегна някого или да обидя някого. искам да ви уверя, уважаеми съфорумци, че уважавам всеки един от вас като личности и хора и не визирам никого конкретно, просто се налага да се обоснова по-ясно, за да можете да ме разберете! и факта, че на мен не ми действа така, като на вас не означава, че и на вас няма да ви подейства така, като на мен! моят натал е труден за прогнозиране или разчитане и това е факт! аз не се барам за астролог, напротив - знам, че нищо не знам и се кефя на този факт, защото знам, че ще живея много дълго и ще науча всичко, което искам!

но просто отново искам да подчертая, че за даден натал не можеш да съдиш от собствената си камбанария, защото това са неща, които не подлежат на сравнение!

и още нещо последно: за мен е меко казано смешно да плашиш типичен Уранианец с Уранова опозиция - все едно да плашиш куче със салам  ;) - просто е недопустимо... 

и както винаги съм казвала: като ми доди урановата опозиция ще си я изместя в другия крачол  :tongue2:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #38 -: Януари 31, 2010, 12:34:14 am »

и както винаги съм казвала: като ми доди урановата опозиция ще си я изместя в другия крачол  :tongue2:

Вещичке,да се надяваме,че от честото местене крачола вече не ти е съдран и тогава не ти изкочи по Ураново,хм опозицията навънка-га най-малко си я очаквала  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #39 -: Януари 31, 2010, 12:37:00 am »

Вещичке,да се надяваме,че от честото местене крачола вече не ти е съдран и тогава не ти изкочи по Ураново,хм опозицията навънка-га най-малко си я очаквала  :rolleyes:

:85: :85: :85:

ууууууу бе чадо, кви работи ти минават през ума начи. спокойно, нося си у джебът безопасна игла  :57: