това си е твоето мнение Марая, но не и моето. Уран ми е квадратирал, опозирал, много съвпадал и то с главни оси, със Слънцето, асцедента и т.н.... но това не е направило кой знае какво. в началото може би донесе малко по-стерсиращи ситуации, но това ме активира да направя неща, които иначе не бих ги направила... не можеш да ме уплашиш с Уран, с Плутон или с който и да било. ти не си аз и ако на теб ти се е отразило по един начин, то това не е задължително да се отрази така и на мен!
Плутон опозе на Луна какво става според теб а? ми да ти кажа според мен нищо не става и това е! щото го преживях преди 3-4 месеца /не помня вече колко/! дори и кошмари не сънувах, а се забавлявах на сън и то много!
Сатурн квадрат Сатурн какво става според теб? щото според мен нищо не става - и това преживях и даже разбрах, че съм го преживяла 1 седмица след точния квадрат!
а Урана ми съвпадна с МС, после със СЛВ, после със Лилит, после с Венера, Юнона, Церера, Ерос, после с асцедента, после с Меркурии, после с Юпитер, после със Слънцето, сега е съвпад със Селена и квадрат с възлите. разбираш ли, че цялата ми карта е онодена подобаващо и просто аз живея в абсолютна хармония със себе си и света около мен!
недей да съдиш за картите на другите по твоята собствена карта и това как на теб ти се отразява. аз не съм ти и ти не си аз! аз си отработвам моята карта на друго ниво, ниво което няма нищо общо с нивото на повечето хора. това не го казвам за да засегна някого или да обидя някого. искам да ви уверя, уважаеми съфорумци, че уважавам всеки един от вас като личности и хора и не визирам никого конкретно, просто се налага да се обоснова по-ясно, за да можете да ме разберете! и факта, че на мен не ми действа така, като на вас не означава, че и на вас няма да ви подейства така, като на мен! моят натал е труден за прогнозиране или разчитане и това е факт! аз не се барам за астролог, напротив - знам, че нищо не знам и се кефя на този факт, защото знам, че ще живея много дълго и ще науча всичко, което искам!
но просто отново искам да подчертая, че за даден натал не можеш да съдиш от собствената си камбанария, защото това са неща, които не подлежат на сравнение!
и още нещо последно: за мен е меко казано смешно да плашиш типичен Уранианец с Уранова опозиция - все едно да плашиш куче със салам

- просто е недопустимо...
и както винаги съм казвала: като ми доди урановата опозиция ще си я изместя в другия крачол :tongue2: