Преди няколко дена казах, че ме пуска Урановата опозиция, защото самата опозиция най-сетне се разпада. Очаквах да се случи нещо по време на самата опозиция и стоях по-ниска от тревата, а то нищо не се случи и си отдъхнах. Големите промени бяха преди това, когато ми опонира Мерка и Венерата. Уран в аспект с лични планети е по-страшен, отколкото самата Уранова опозиция. Едно Ураново чедо ще понася по-добре Урановите аспекти, отколкото родените с твърди аспекти на Сатурн. Все пак аз имам Луна и Слънце във Водолей и Уран в аспект с господаря на асцендента - аз приветствам промените и понякога САМА ГИ ПРЕДИЗВИКВАМ. Знам , че не можеш да си бо обясниш и да го разбереш, но Вещичка е права. Ние, урановите не можем да живеем в застояло блато, разчупваме рутината с риск да си "трошим главата" и понякога сами си търсим промяната.
Търсачи сме. Баща ми казваше на майка ми: "Остави я , като си строши главата, ще разбере!"
Урановата опозиция се преживява по-лесно от хората със силен Уранов отпечатък в картата, а тези, които имат подчертани Сатурнови аспекти по-трудно я понасят.
според древните астролози не е най-доброто място на слънцето и луната във водолей.....
едва ли би могла да разбереш позицията ва уран в съвпад с мц която цял живот живее с промените и е ориентирана към тях.
допира на уран с различните планети е изключително силен ,без значение от какъв ъгъл и как ги аспектира.
уран е енергия ,която се проявява през целия живот ,тогава ,когато планетата е силно аспектирана в натала.
ако е зле поставена ,то тогава опозицията не прощава и не подминава.
това е кризата на средната възраст.
ако не ме лъже паметта ,ти точно по време на уранова опозиция си смени работата два пъти.
така ,че уран е взел и е дал.....