Здравей Гост

Изгряващи планети в хороскопа

• 273 Отговора
  • 41944 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Изгряващи планети в хороскопа
« Отговор #60 -: Януари 30, 2010, 02:47:09 pm »
а аз защо не зная какво искам да правя  :03: :03: :03:

имам много знания, много умения, но нито едно не ме вдъхновило да го пожелая истински и завинаги... хиляди пъти съм си задавала въпроса какво искам да правя и хиляди пъти съм стигала до задънена улица... за срамотиите на тея години и още да не мога да се ориентирам...  :-\

ей го на дизайна на дрехите - за 5 години успях да науча всичко и да направя много и ми омръзна... после се потопих в цветята и градинарството, но и те ми омръзнаха. после се наврях в строителството и изучих мноооооогооо неща от там, от администрацията, от връзките с клиенти и доставчици и т.н. - и това ми омръзна. после се наврях при керамиките - там 2 години и там научих почти всичко и там ми омръзна....

за тези години единствено езотериката си ми остана страст и ароматерапията - може би, защото не я практикувам толкова...

не мога да работя затворена в офис и под работно време - ще откача напълно. не мога да работа с хора, които са нацупени, негативни и все бързащи - изнервям се. не мога да работя на шум - дразни ме. не мога да работя много бързо - щото като ми кажеш бързай и блокирам  ;D /туй е от ретро Мерка/... - всичко това, което писах, не че не мога да го правя правила съм го много дълго време и съм оцеляла и съм се справяла перфектно, но вече не желая да го правя....

а какво искам всъщност.... Господи! дори и бегла представа си нямам  :-\
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 02:55:01 pm от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #61 -: Януари 30, 2010, 02:50:47 pm »
Някой от вас разбрал ли е с какво иска да се занимава в този живот? Ама ей така от душа и сърце да го иска! Да е абсолютно убеден вътрешно в себе си в избраното поприще!

Не си права! Човек променя ценностите и желанията си с времето. Ако на 16 години съм имала определени желания, то на 30 и 40 вече са съвсем други. С възрастта се променят целите и желанията. Но винаги, независимо от възрастта,съм знаела какво искам в конкретния период и възраст. И съм го правила с желание. Това,за което ти питаш, според мен може да се квалифицира като генералната цел на живота. Но в по-млада възраст това не може да се каже точно. Едва след Сатурновото възвръщане на 28,6-29,6 години човек вече е съзрял да си постави най-важните цели за това. Някои съзряват и по-рано, но това зависи от рождените му дадености. На моята възраст /а и след като съм си "изяла" собствения хороскоп/ вече съвсем зная какво искам да правя с живота си.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #62 -: Януари 30, 2010, 02:52:23 pm »
а аз защо не зная какво искам да правя  :03: :03: :03:
Защото си разпиляна Риба, с всезнаещ Марс в Близнаци.  :41: :kissd:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #63 -: Януари 30, 2010, 02:57:46 pm »
Скарлетка, знам че приоритетите се променят с възрастта, но винаги има по една идеална цел, която душата ти следва през целият ти живот... или към което се стремиш...

*

abroad

« Отговор #64 -: Януари 30, 2010, 03:01:21 pm »
За жената от картата нищо ли няма да кажете?
Започвам и аз като Марая - я кажете нещо, я познайте.  :blink:

"Държанка", доколкото това понятие все още се ползва от богат/високопоставен възрастен господин от тайна връзка, може би:-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #65 -: Януари 30, 2010, 03:02:56 pm »
Браво Скарлет,важно е човек да приеме себе си и потенциала си и да така е-в определени периоди,някои цели са ни по-интересни и приоритетни или те просто сами идват без да ги питаме,обстоятелствата просто се нареждат така да изразим потенциала си.

Абе Вещичке кво ривеш-то и както казах не е хубаво да си зависим или прекалено амбициран за каквото и да е.Сигурен съм,че знаеш какво би ти било интересно и къде имаш желание да даваш енергия,може просто да не си конкретизирала ролята,а само да усещаш областта.За целта щом и нямаш земя в картата-вземи сведи нещата до нещо по-просто,оформено,така че да опиташ.То с опитване става и насочена енергия.  ;)

За тебе интересни и същевременно свързани с потенциал и израстване са областите-окултизъм (Уран в 8ми упр 1ви),Нептун в 10ти-духовност или творчество/изкуство;упр на 2 дом е Марс в Близнаци 3ти-можеш да пишеш по такива теми или в тези области или да правиш нещо в тях което се изисква работа с ръце.Може и работа в книжарници,издателства и т.н.Това е много опростено и ограничено,но имай предвид,че това ти е заложено.Но Марс трябва да се има предвид винаги-защото ти управлява по принцип вложена енергия и отделно дома на парите.А Марс в Близнаци и 3ти дом е ясно къде си влага енергията-в говорене и писане  :72:

6ти дом в Рак и Луна в 4ти е ясно,че дават много работа в дома или че тя може да бъде извършвана от там.Както и всякакви дейности по темата 4ти.

Скарлетка, знам че приоритетите се променят с възрастта, но винаги има по една идеална цел, която душата ти следва през целият ти живот... или към което се стремиш...

Идеалната цел може и да не е поприще,така че не смесвай двата щата  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #66 -: Януари 30, 2010, 03:06:37 pm »
Нухе, аз търся точно смесената амалгама на двете - идеалната цел + попрището  ;)

не рИвЪ... просто съм изпаднала в потрес от себе си и абсолютната си неориентираност  :73:

*

abroad

« Отговор #67 -: Януари 30, 2010, 03:07:56 pm »
а аз защо не зная какво искам да правя  :03: :03: :03:

а какво искам всъщност.... Господи! дори и бегла представа си нямам  :-\

Според мен по-скоро са рядкост хората, които знаят това ;)
Но поне е ясна движещата сила, която те кара да правиш или не това или онова ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #68 -: Януари 30, 2010, 03:08:26 pm »

според мен с асц. водолей и нептун на МЦ трябва да отвориш кръчма, която да е сборище и за езотеричните ти приятели, понеже МЦ е в стрелец  :72:

Вижън, е те тука грешиш - треба се изселим всички в някое малко село, та да живеем наоколо кръчмата щот няма да излизаме оттам  :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #69 -: Януари 30, 2010, 03:12:21 pm »
начи целта е ясна  ;D  

създаване на малка селищна общност с еднофамилни или многофамилни къщички за господата и гуспойците езотерици като цялата олелия да заформя идеален кръг в центъра на който ще седи езо-хоремага :85:

търсят се инвеститори  :tongue2:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #70 -: Януари 30, 2010, 03:13:23 pm »

Разбира се,че душата има генерална цел в този живот,но не винаги човек може да е така наясно с нея. Особено в младостта.  :blink: Едва,когато човек се обърне навътре към себе си,зарови се в собствената си душа и я изследва,след някое и друго страдание и "сваляне на земята",с годините и с помощта на добър астролог  ;D, може човек да научи повече за целта на душата си в този живот.  :blink:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #71 -: Януари 30, 2010, 03:14:59 pm »
Имам Сатурн в последен грасус на 12 ти дом и неизгрели Слънце и Венера в 1 ви дом. Преди време бях качвала за малко моя снимка, но така или иначе никой не я коментира и аз разбира се я махнах. Там съвсем ясно си личеше изгряващия Сатурн.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #72 -: Януари 30, 2010, 03:16:13 pm »
начи целта е ясна  ;D  

създаване на малка селищна общност с еднофамилни или многофамилни къщички за господата и гуспойците езотерици като цялата олелия да заформя идеален кръг в центъра на който ще седи езо-хоремага :85:

Фнимафай  ;D на кого ще се довериш,за да не те мамят. С твята разпиляност си неверятна мишена за партньори - измамници.  :wub: :rolleyes:

« Отговор #73 -: Януари 30, 2010, 03:16:43 pm »
Някой от вас разбрал ли е с какво иска да се занимава в този живот? Ама ей така от душа и сърце да го иска! Да е абсолютно убеден вътрешно в себе си в избраното поприще!

Това с което се занимавам професионално ми носи удовлетволетворение, защото хем работата ми харесва, хем е добре платено. НО аз знам, че то няма да е вечено и че не могада се занимавам с това цял живот. От доста време ми се иска да направя промяна, но не ми се отдава и вече изпускам времевия прозорец за това.

Що каса е призвание, не смятам, че имам такова, нямам необходимост да се изживявам като мисионер и най-важното за мен до момента е вечер да си легна спокойна, сутрин да се събудя здрава и хората в дома ми да са на краката си. Повече от това не искам.  :blink: А ако нещо дойде в повече от очакванията ми - ще го прегърна  :25:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #74 -: Януари 30, 2010, 03:19:11 pm »
   Темата ме навежда на разни мисли, особено казаното от Небесна, значи ако планетите над хоризонта са обективни, а под хоризонта - субективни, излиза че те трябва да се отработят. От субективизъм към обективизъм. С тези планети, които са над хоризонта - вече имаме определена опитност по тях и няма да ни се налага да работим толкова по усвояването на енергиите им, за разлика от тези които са под хоризонта...
   Вещичке, няма страшно не си само ти - така неориентирана. Навремето ако съм имала разни планове и мечти, които всичките станаха на пух и прах, в момента нямам и желания нямам. Просто съм осъзнала, че съм транслатор - нищо повече и парче камуфлаж, незнайно защо необходимо на тази Вселена.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #75 -: Януари 30, 2010, 03:24:10 pm »
Цитат
Фнимафай   ;D на кого ще се довериш,за да не те мамят. С твята разпиляност си неверятна мишена за партньори - измамници.

знам това Скарлетка - много пъти са ме лъгали и то най-близките... но аз само давам идеята, а другите да се занимават с това и накрая очаквам една къщичка и хоремага да са за мен като бонус за идеята  :57:

Аурорче, никога не ти ли се е искало нещо ей така из отвътре - да направиш, да усетиш - нещо, което е вътрешната ти цел. не говоря за мисионерство и тям подобни неща, а нещо което лично и само на теб ти е на сърцето... между другото направо ми иде да изям муцуната на Зайо  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #76 -: Януари 30, 2010, 03:28:40 pm »
   С тези планети, които са над хоризонта - вече имаме определена опитност по тях и няма да ни се налага да работим толкова по усвояването на енергиите им, за разлика от тези които са под хоризонта...

Повечето от планетите ми са над хоризонта. Нямаш представа колко ми се е налагало през целия живот / и до сега / да работя по усвояването на енергиите им. Хич не съм имала никакви опитности,вярвай ми. Както бях срамежлива теменужка в младите си години,живота ми тресна толкова "неотработени" неща,за които не бях готова и хич не съм имала опит в тях. И с тази рождена пътека 1 цял живот ми се е налаго да поставям начало на нещата и да водя / с 3 рачешки планети и ретро мерк /. Отврат! Понякога си мразя съдбата. Бих била по-щастлива, ако мислех повече за собствените си нужди и живот, отколкото за чуждия. Но не би - СЛВ в Дева. Требе да се служи.  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #77 -: Януари 30, 2010, 03:29:16 pm »
 Toва с мисионерството не е лошо.
Добър познат на съпруга ми тези дни замина за корпуса на мира.Знаете, че там заплати няма
има само подслон и храна.
Завидях му, че преди 20г не съм имала подобна възможност да изпитам себе си.
п.п.Повечето, които заминават на подобни мисии го правят заради себе си, а не толкова заради нещастните деца в Африка.

« Отговор #78 -: Януари 30, 2010, 03:41:10 pm »
Аурорче, никога не ти ли се е искало нещо ей така из отвътре - да направиш, да усетиш - нещо, което е вътрешната ти цел. не говоря за мисионерство и тям подобни неща, а нещо което лично и само на теб ти е на сърцето... между другото направо ми иде да изям муцуната на Зайо  ;D

Знаеш ли, цял живот имам усещането, че не съм си на мястото. Като някакво устройство с цъкащ часовников механизъм съм. :-\
Е, винаги мога да започна да се боря за световен мир.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #79 -: Януари 30, 2010, 04:20:18 pm »
начи целта е ясна  ;D  

поради липса на топъл джоб, моя е проветрив, не ставам за инвеститор, но ако намериш
такъв, най- новата професия е съпруг под наем,ей ся ща скочиш знам няма да раждаме повече,
задръж така и фнимавай, та тези съпрузи са да отремонтират интериора
вътрешно, та ако ти требе майстор, да го натиря моя да се направи на полезен,
.... и добре пържи риба ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...