а аз защо не зная какво искам да правя :03: :03: :03:
имам много знания, много умения, но нито едно не ме вдъхновило да го пожелая истински и завинаги... хиляди пъти съм си задавала въпроса какво искам да правя и хиляди пъти съм стигала до задънена улица... за срамотиите на тея години и още да не мога да се ориентирам...

ей го на дизайна на дрехите - за 5 години успях да науча всичко и да направя много и ми омръзна... после се потопих в цветята и градинарството, но и те ми омръзнаха. после се наврях в строителството и изучих мноооооогооо неща от там, от администрацията, от връзките с клиенти и доставчици и т.н. - и това ми омръзна. после се наврях при керамиките - там 2 години и там научих почти всичко и там ми омръзна....
за тези години единствено езотериката си ми остана страст и ароматерапията - може би, защото не я практикувам толкова...
не мога да работя затворена в офис и под работно време - ще откача напълно. не мога да работа с хора, които са нацупени, негативни и все бързащи - изнервям се. не мога да работя на шум - дразни ме. не мога да работя много бързо - щото като ми кажеш бързай и блокирам

/туй е от ретро Мерка/... - всичко това, което писах, не че не мога да го правя правила съм го много дълго време и съм оцеляла и съм се справяла перфектно, но вече не желая да го правя....
а какво искам всъщност.... Господи! дори и бегла представа си нямам