Здравей Гост

Изгряващи планети в хороскопа

• 273 Отговора
  • 41710 Прегледи
*

Helo

Re:Изгряващи планети в хороскопа
« Отговор #260 -: Януари 31, 2010, 03:32:10 pm »

;D ;D ;D ;D
хляб и зрелища е нужен на народа!

Народа си получава зрелищата редовно.

Ти си добър организатор на такива прояви.  ;D ;D ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #261 -: Януари 31, 2010, 03:37:37 pm »
Аз имам Хирон на три градуса от асцендента , но не съм прокопсала кой знае с него. :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #262 -: Януари 31, 2010, 03:38:51 pm »
Нормално е да предизвикаш отношение, позитивно или негативно, от човек, с когото сте дискутирали, спорили. Дори критика, ако щеш, стига да е градивна. Както например спорим ние от време на време със Синухе, отстрани може да се стори на някой като заяждане, но това са идейни спорове, чиято цел в крайна сметка е да се изясни дадена концепция дали, защо и как работи, при кого работи, при кого не работи и т.н. Така се развиваме и ние, и форумът.
Но не намирам за много нормален негативизма, който се бълва от сиирджии. Не разбирам също така как може да ми съска насреща човек, с когото не само не се познаваме в реала, а и не сме влизали в дискусия по някоя от темите, нито в спор. Това ме учудва, но най-вероятно просто е част от манталитета, който трудно се променя.
В интерес на истината, с Марая дори не сме имали личен спор, не знам откъде и как е започнало, но развоят на темата наистина ме изненада, тъй като бе създадена с най-добри намерения от моя страна. И след като спорът бе потушен, не разбирам защо трябва да се снасят клюки кой какво бил казал, отговорил и кой как щял да реагира. Ни ми отнемайте, моля ви, правото да знам най-добре какво съм искала да кажа, какви съм целяла с дадена реплика и какво евентуално бих предприела. С това приключвам коментарите за случилото се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #263 -: Януари 31, 2010, 03:53:40 pm »

;D ;D ;D ;D
хляб и зрелища е нужен на народа!

Народа си получава зрелищата редовно.

Ти си добър организатор на такива прояви.  ;D ;D ;D

ще ти кажа защо!
плетон и слънце в твърд аспект!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #264 -: Януари 31, 2010, 03:56:58 pm »
Нормално е да предизвикаш отношение, позитивно или негативно, от човек, с когото сте дискутирали, спорили. Дори критика, ако щеш, стига да е градивна. Както например спорим ние от време на време със Синухе, отстрани може да се стори на някой като заяждане, но това са идейни спорове, чиято цел в крайна сметка е да се изясни дадена концепция дали, защо и как работи, при кого работи, при кого не работи и т.н. Така се развиваме и ние, и форумът.
Но не намирам за много нормален негативизма, който се бълва от сиирджии. Не разбирам също така как може да ми съска насреща човек, с когото не само не се познаваме в реала, а и не сме влизали в дискусия по някоя от темите, нито в спор. Това ме учудва, но най-вероятно просто е част от манталитета, който трудно се променя.
В интерес на истината, с Марая дори не сме имали личен спор, не знам откъде и как е започнало, но развоят на темата наистина ме изненада, тъй като бе създадена с най-добри намерения от моя страна. И след като спорът бе потушен, не разбирам защо трябва да се снасят клюки кой какво бил казал, отговорил и кой как щял да реагира. Ни ми отнемайте, моля ви, правото да знам най-добре какво съм искала да кажа, какви съм целяла с дадена реплика и какво евентуално бих предприела. С това приключвам коментарите за случилото се.

'Земи това питие,Лили, и наздраве! Хич биля не се ядосвай за нищо. Глътни 3 лъжици с "Майната му" и си я премести в другия крачол,както казва мойта любима приятелка Вещицата. Ей така се проработват планетни аспекти.

« Отговор #265 -: Януари 31, 2010, 04:01:18 pm »

'Земи това питие,Лили, и наздраве! Хич биля не се ядосвай за нищо. Глътни 3 лъжици с "Майната му" и си я премести в другия крачол,както казва мойта любима приятелка Вещицата. Ей така се проработват планетни аспекти.

Е това сега е приказка. Браво,Скарлет! Мъдра, както винаги. :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #266 -: Януари 31, 2010, 04:01:36 pm »
Някои хора НАСТОЯВАТ да им се завижда, Хело! Така се издигат в обществото.
Само да добавя, че аз не търся признание, чрез астрологията, понеже не съм си посветила живота на тази наука.
Имам други цели и засега съм удовлетворена, но не искам никой да ми завижда.

;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #267 -: Януари 31, 2010, 04:08:25 pm »
Да ви завидят манафите,да ви завидят. Ай сиктир! Къде са петте милиона,аааа?  :tongue2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Януари 31, 2010, 04:09:39 pm »
Да ви завидят манафите,да ви завидят. Ай сиктир! Къде са петте милиона,аааа?  :tongue2:

:o :o :o :o :o
какво е това?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #269 -: Януари 31, 2010, 04:10:42 pm »
Уран какво друго  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #270 -: Януари 31, 2010, 04:11:08 pm »

:o :o :o :o :o
какво е това?

Така е. Който не гледа телевизия,не е чувал какво е това.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #271 -: Януари 31, 2010, 04:15:20 pm »

Мърда,мърда още.  ;D :P

*

Divna

« Отговор #272 -: Януари 31, 2010, 06:35:41 pm »

Мърда,мърда още.  ;D :P

Мъдра е Скарлет щото сивото и мърда  :08:

*

Марая

• 28287
« Отговор #273 -: Април 23, 2010, 05:45:02 pm »
но ,когато лъха омраза и злоба от хора ,които в реалния свят дори не си срещал и виждал е жалко....този разговор предизвика точно това.

Всеки има право да вземе отношение. Но и мен ме учудва злобата, отправена от човек, с който лично не се познаваш и не си имал никакви отношения, приятелски или неприятелски, в реалния живот. Просто прозира в някои коментари. И обикновено това са хора, с които най-малко контактуваш, не защото преднамерено ги заобикаляш във форума, а защото поради едни или други обстоятелства просто не се е случило да имате някаква допирна точка.

връщам се тук отново щото е ретро мерк!
моля никой да не коментира това...., просто го вадя на тезгяха и търся дълбокото...,както винаги!
та ,изгряваща планета меркурий ,лелееее, упр. на 7-ми и 10.
умиране има ,отърване няма!