Здравей Гост

Prerabotkata ?

• 64 Отговора
  • 11429 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« -: Януари 26, 2005, 02:25:29 pm »
Mislia veche ot edin dva dni na tema lunnite vazli...Ujnia nali e tova, koeto ni prechi, koeto nosim ot minal jivot kato tovar , koeto ni spira da badem shtastlivi, zashtoto ni e poznat model, koito nie sledvame, a triabva da pregarnem novoto , tova koeto shte ni napravi shtastlivi - severnia vazel...Obache kakvo stava pri men :(((( az nai-dobre se razbiram s hora ot zodia Telec imam predvid, che povecehto mi priatelki sa ot tazi zodia da ne kaja, che sa povcehe ot polovinata...I sega mi se sluchva i neshto drugo sreshtam maje ili po skoro se vlubvam v maje pri koito Ujnia vazel mi e v mnogo tochen savpad ia sas Slanceto ili Lunata ili Marsa ili pak Venerata i kakvo izliza, che ne moga da se otarva ot tozi Ujen vazel :lol: ...a severnia, zashto nikoga ne mi se pritichva na pomosht  :( makr priatelkite mi da sa super i mnogo da gi obicham se chudia tolkova li sam nerazdelna sas satrai model , moje bi niama da bada shtastliva poneje ne go prerabotvam, a znachi za da go prerabotai triabva da zapochna da si namiram praitelki i priateli skorpioni ...kajete mi kakvo da pravia ?

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #1 -: Януари 26, 2005, 02:45:41 pm »
приятелите май не зависят само от възлите, нищо, че възлите символизират връзките ни :)

Прогресивното ти Слънце сигурно е в Телец и някак естествено ще се появяват такива хора в живота ти- някои от тях ще са добри и истински, други - не дотам...Ще се учиш да избираш приятелите си и да задържиш само добрите :)

А южният Възел - та той не е задължително само лоши неща - символизира познати неща от предишни животи...И ни е по-лесно....

Но то истинското приятелство е като истинската любов- не се подчинява просто на здравия разум и ти съзнателно да решиш да си избираш според зодията приятелите :) Твоята енергия привлича точно такива хора, които ти трябват за развитието ти :)

Не бой се- щем нещем си учим уроците и издигаме на по-високо ниво влиянието на планетите :)

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #2 -: Януари 26, 2005, 03:07:47 pm »
Цитат
приятелите май не зависят само от възлите, нищо, че възлите символизират връзките ни :)

Прогресивното ти Слънце сигурно е в Телец и някак естествено ще се появяват такива хора в живота ти- някои от тях ще са добри и истински, други - не дотам...Ще се учиш да избираш приятелите си и да задържиш само добрите :)

А южният Възел - та той не е задължително само лоши неща - символизира познати неща от предишни животи...И ни е по-лесно....

Но то истинското приятелство е като истинската любов- не се подчинява просто на здравия разум и ти съзнателно да решиш да си избираш според зодията приятелите :) Твоята енергия привлича точно такива хора, които ти трябват за развитието ти :)

Не бой се- щем нещем си учим уроците и издигаме на по-високо ниво влиянието на планетите :)
Blagodaria AH  :D Dosta se biah pritesnila , che neshto ne se razvivam v toai sluchai , a naprotiv ria na edno misto :) no sega se uspokoih...Mnogo si prava za Slanceto mi to nali sega e v Telec pak Lunata v Rak vse si ucha urocite ot tezi dve zodii, da ne govorim che majete ili shte badat Raci s niakav iziavena pozicia na telec v horoskopa ia Lunata ia Asc ili Telci........ohhhh tejki sa tezi uroci golaima maka, golaim zor :ph34r: ...A priatelite ,,,,tiah si gi obicham  moje  naistina za tova da  se razbiram s tiah taka dobre zaradi progresivnoto mi Slance  i Luna:)...Veche sam po-spokoina mersi  :D  

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #3 -: Януари 26, 2005, 04:51:40 pm »
Цитат
Dosta se biah pritesnila , che neshto ne se razvivam v toai sluchai , a naprotiv ria na edno misto :) no sega se uspokoih...Mnogo si prava za Slanceto mi to nali sega e v Telec pak Lunata v Rak vse si ucha urocite ot tezi dve zodii, da ne govorim che majete ili shte badat Raci s niakav iziavena pozicia na telec v horoskopa ia Lunata ia Asc ili Telci........ohhhh tejki sa tezi uroci golaima maka, golaim zor :ph34r: ...A priatelite ,,,,tiah si gi obicham  moje  naistina za tova da  se razbiram s tiah taka dobre zaradi progresivnoto mi Slance  i Luna:)...Veche sam po-spokoina mersi  :D
ами как да ти кажа... :ph34r: - ако не е това, което имаме да преработваме, то ще е нещо друго, така че стига да искаш да се тревожиш, можеш да намериш за какво :) - шегувам се :)  

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #4 -: Януари 26, 2005, 05:09:34 pm »
Много интересно, че и аз мислих по подобни въпроси тия дни.

Обаче по повод следното:
установявам, че имам по-особено отношение към хората с Asc Близнаци и със слънце в Близнаци.
В ежедневието те винаги ме поставят под някакво изпитание поради собствените им прояви.
С 2 думи, аз лично не съм особено доволна, защото те са склонни да преувеличават и драматизират.
От друга страна те са от обкръжението, което не мога да избегна.

На какво може да се дължи това при положение, че имам единствено Луна във въпросния знак?

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #5 -: Януари 26, 2005, 05:11:52 pm »
... a пък прогресивното ми слънце е в Близнаци...
Май има някакво противоречие или аз бъркам?!  

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #6 -: Януари 26, 2005, 05:43:31 pm »
Цитат
... a пък прогресивното ми слънце е в Близнаци...
Май има някакво противоречие или аз бъркам?!
за кое да бъркаш?

прогресивното Слънце лесно се смята- прибавяш броя на годините към градусите на Слънцето в радикса и получаваш прогресивно Слънце в Близнаци :)

това е в реда на нещата да интегрираш новите енергии на прогресивното Слънце :) - пък че те дразнят...- и това е в реда на нещата :) - тъкмо се пазиш от това, което те дразни, пък и ако все пак нещо харесваш в тях, може да си го вземеш :)  

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #7 -: Януари 27, 2005, 09:07:47 am »
Ами чудех се дали не бъркам, защото четох по-горе, че edna, с нейното прогресивно слънце в Телец си има множество приятели, с които се разбира прекрасно от същия слънчев знак...

Пък аз си имам 2 представителки на Asc Близнаци със слънчеви знаци Телец и Овен, и те съвсем регулярно ме въвличат в своите си проблеми. И всичко става с доста напрежение и ненужен драматизъм.

Та това имах предвид под противоречие - с опита на edna.

Може би аз нещо не правя както трябва. Може би не съм се поставила правилно сама себе си и позицията си пред тях и те се възползват от сговорчивия ми и съчувстващ нрав?!?! ;)  

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #8 -: Януари 27, 2005, 10:04:54 am »
Цитат
Ами чудех се дали не бъркам, защото четох по-горе, че edna, с нейното прогресивно слънце в Телец си има множество приятели, с които се разбира прекрасно от същия слънчев знак...

Пък аз си имам 2 представителки на Asc Близнаци със слънчеви знаци Телец и Овен, и те съвсем регулярно ме въвличат в своите си проблеми. И всичко става с доста напрежение и ненужен драматизъм.

Та това имах предвид под противоречие - с опита на edna.

Може би аз нещо не правя както трябва. Може би не съм се поставила правилно сама себе си и позицията си пред тях и те се възползват от сговорчивия ми и съчувстващ нрав?!?! ;)
Zdravei Lin :D
Moje da se razbiram dobre s Telci, no tova ne e samo zaradi progresivnoto mi Slance  nali imam i ujen vazel v Telec  :D predpolagam, che staria model mi pomaga sasho. Tvoite vazli sashto traibva da sa niakade tam moje bi v sashtia znak :) Aaaaa bliznacite sa moia zapazena marka  :D  

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #9 -: Януари 27, 2005, 10:22:59 am »
Цитат
май точно така става - и ако в някой момент откажеш вниманието и енергията си, можеш да бъдеш обвинена в какви ли не грехове :D - а ако имат вкус към интриги, можеш да се окажеш въвлечена в някой драматичен, кармичен сериал :D  - отстрани е скучно и смешно, но е важен отговорът какво в човека у привлякло тия енергии и на какво е трябвало да се научи :)

но пък  прог. асцендент ти е в Лъв и можеш да си доста категорична :)  

*

Gostenka

Prerabotkata ?
« Отговор #10 -: Януари 27, 2005, 12:14:59 pm »
e hubavo,
po tiq metodiki , kato si smenqte Ascendentite ,moje li da se prieme ,che si smenqte chast ot izlychvaneto ,ili pyk povedenieto,jelaniqta.Ami,che te znacite sa si razlichni ,sledovatelno i horata stavat razlichni.
Nemoga da gi razbera tezi promeni...
Az pyk ne iskam da si smenqm nishto ,po nito edna metodika.. :)
No nikoi ne me pita kakvo iskam az ,te neshtata prosto si se promenqt sigurno...
ama ,che slojnotii :lol:

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #11 -: Януари 27, 2005, 01:36:17 pm »
Цитат
[ами как да ти кажа... :ph34r: - ако не е това, което имаме да преработваме, то ще е нещо друго, така че стига да искаш да се тревожиш, можеш да намериш за какво :) - шегувам се :)
Poniakoga se pitam dali , ako vsichko ni e nared i niama za kakvo da se trevojim shte badem shtatslivi...Eto dnes biah v centara imah rabota i se pribirah kam rabotata zabarzana i podgonena ot vremeto i studa...Pred Sheraton imashe edna stara baba koiato proseshe ..vihagi se speiram i davam pari na takiva bedni i neshtastni horica,  dnes prosto podminah niamah vreme da se barkam za drebni no taka me zabolia sarceto i mi stana oshte po-jal i sega cial den si mislia za neia i mi e gadno :ph34r: zakleh se, che poveche nikoga niama da pravia taka :ph34r:  

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #12 -: Януари 27, 2005, 02:43:29 pm »
Цитат
Poniakoga se pitam dali , ako vsichko ni e nared i niama za kakvo da se trevojim shte badem shtatslivi...Eto dnes biah v centara imah rabota i se pribirah kam rabotata zabarzana i podgonena ot vremeto i studa...Pred Sheraton imashe edna stara baba koiato proseshe ..vihagi se speiram i davam pari na takiva bedni i neshtastni horica,  dnes prosto podminah niamah vreme da se barkam za drebni no taka me zabolia sarceto i mi stana oshte po-jal i sega cial den si mislia za neia i mi e gadno :ph34r: zakleh se, che poveche nikoga niama da pravia taka :ph34r:
оу, това ми е познато :)  - но има нещо неудобно всеки път - и за едната и за другата страна....

Но ти си днес явно твърде чувствителна, след като си му обърнала толкова силно влияние... :)  

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #13 -: Януари 27, 2005, 02:46:14 pm »
Цитат
e hubavo,
po tiq metodiki , kato si smenqte Ascendentite ,moje li da se prieme ,che si smenqte chast ot izlychvaneto ,ili pyk povedenieto,jelaniqta.Ami,che te znacite sa si razlichni ,sledovatelno i horata stavat razlichni.
No nikoi ne me pita kakvo iskam az ,te neshtata prosto si se promenqt sigurno...
ами то си е просто методика и съществувайки, изобщо не ни пита ние какво искаме :D  - то е като да искаме да спреме времето, да стоим на 18 години, да не трупаме опитности и т.н. :D

но защо чак така категорично не го искаш? :)  

*

Gostenka

Prerabotkata ?
« Отговор #14 -: Януари 27, 2005, 02:50:13 pm »
Цитат
Pred Sheraton imashe edna stara baba koiato proseshe ..vihagi se speiram i davam pari na takiva bedni i neshtastni horica,  dnes prosto podminah niamah vreme da se barkam za drebni no taka me zabolia sarceto i mi stana oshte po-jal i sega cial den si mislia za neia i mi e gadno :ph34r: zakleh se, che poveche nikoga niama da pravia taka :ph34r:
Ami ima momenti ,kogato vsichki se chuvstvame taka.
Iskam da kaja ,nqkoi na momenti ,drugi vinagi.
Ima neshta ,koito sa sposobni da trognat dylboka ,i da ni napravqt po-systradatelni i chuvstvitelni,ili tochno takiva peizaji ni pravqt oshte po-chuvstvitelni.
Dori si ima dumichka za tova-Weltschmerz,mirova skryb,i ponqkoga da se useshtame tyjni zaradi celiq svqt,za bezdomnite ,gladni,bolni kuchenca ,za koito nqma koi da se pogriji i mnogo ot tqh ,chesto stavat jertvi na nasilie ,i nakraq otnemat i jivota im ,sled 14 dneven srok ,zashtoto nikoi ne gi e potyrsil ,ostavat samo Dushite im,koito se nadqvam otivat na edno po-dobro mqsto.
Zavisi  chovek kak e nastroen ,ako ne e depresiran ,moje i da ne se trogne ot tezi neshta ,no kogato chuvstvitelnostta mu e izostrena ,moje da plache na "bambi" ,"titanik","lion king" ,ili na kakvoto i da e drugo.Weltschmerz.

*

lin

Prerabotkata ?
« Отговор #15 -: Януари 27, 2005, 02:52:35 pm »
Цитат
Цитат
май точно така става - и ако в някой момент откажеш вниманието и енергията си, можеш да бъдеш обвинена в какви ли не грехове :D - а ако имат вкус към интриги, можеш да се окажеш въвлечена в някой драматичен, кармичен сериал :D  - отстрани е скучно и смешно, но е важен отговорът какво в човека у привлякло тия енергии и на какво е трябвало да се научи :)

но пък  прог. асцендент ти е в Лъв и можеш да си доста категорична :)
Да, даааааа....
Такива май са нещата.
Но какво да направя, като не обичам конфронтациите?!?!
А има ситуации, в които колкото и дипломатичен да си, ако насреща ти се държат като слон в стъкларски магазин... не става!
И вътрешно много ме напрягат тия случки.

И може би точно тук Asc Лъв ще ми е добре дошъл!  :)  

*

Gostenka

Prerabotkata ?
« Отговор #16 -: Януари 27, 2005, 02:54:48 pm »
Цитат
Цитат
e hubavo,
ами то си е просто методика и съществувайки, изобщо не ни пита ние какво искаме :D  - то е като да искаме да спреме времето, да стоим на 18 години, да не трупаме опитности и т.н. :D

AH,predi daje se raztroih kato razbrah ,che Ascendenta mi e Lyv ,misleh ,che sym si 100%-tov Rak ,posle zapochnah da go haresvam i sviknah s nego.Zashto da ne go haresvam -toi e chast ot men ,"toi" vsyshtnost sym az ,ako ne beshe "toi-ascendenta" ,sega shtqh da sym razlichna,ta tolkova si go haresah ,che ne iskam da se promenq poveche ;) moje bi zatova

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #17 -: Януари 27, 2005, 02:59:15 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
e hubavo,

AH,predi daje se raztroih kato razbrah ,che Ascendenta mi e Lyv ,misleh ,che sym si 100%-tov Rak ,posle zapochnah da go haresvam i sviknah s nego.Zashto da ne go haresvam -toi e chast ot men ,"toi" vsyshtnost sym az ,ako ne beshe "toi-ascendenta" ,sega shtqh da sym razlichna,ta tolkova si go haresah ,che ne iskam da se promenq poveche ;) moje bi zatova
ама ние завинаги си оставаме с асцендента на раждане, но другите ги сменяме, както си сменяме някакви дрешки :)  - ама само още 1-2, т.е. ти ще минеш през Дева и Везни - като външно поведение :)  

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #18 -: Януари 27, 2005, 03:00:47 pm »
Цитат

И може би точно тук Asc Лъв ще ми е добре дошъл!  :)
то сигурно всичко си идва точно навреме, само да се научим да го използваме - е, полагаме уж сериозни усилия :)  

*

Gostenka

Prerabotkata ?
« Отговор #19 -: Януари 27, 2005, 03:15:56 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
e hubavo,

ама ние завинаги си оставаме с асцендента на раждане, но другите ги сменяме, както си сменяме някакви дрешки :)  - ама само още 1-2, т.е. ти ще минеш през Дева и Везни - като външно поведение :)
o znachi mi predstoi prikluchenie! :D
Kolko dylgo shte se dyrja po tozi nachin ?
Po-red li stava vsichko ,iskam da vidq kak shte byda s Asc.Skorpion ;)
E,pone po tozi nachin se useshtame razlichno ,dava ni se shans ,da se pousetim kakto nikoga predi sigurno i to v ramkite na edin jivot.
Blagodarq ti ,AH! :rolleyes: