Pred Sheraton imashe edna stara baba koiato proseshe ..vihagi se speiram i davam pari na takiva bedni i neshtastni horica, dnes prosto podminah niamah vreme da se barkam za drebni no taka me zabolia sarceto i mi stana oshte po-jal i sega cial den si mislia za neia i mi e gadno :ph34r: zakleh se, che poveche nikoga niama da pravia taka :ph34r:
Ami ima momenti ,kogato vsichki se chuvstvame taka.
Iskam da kaja ,nqkoi na momenti ,drugi vinagi.
Ima neshta ,koito sa sposobni da trognat dylboka ,i da ni napravqt po-systradatelni i chuvstvitelni,ili tochno takiva peizaji ni pravqt oshte po-chuvstvitelni.
Dori si ima dumichka za tova-Weltschmerz,mirova skryb,i ponqkoga da se useshtame tyjni zaradi celiq svqt,za bezdomnite ,gladni,bolni kuchenca ,za koito nqma koi da se pogriji i mnogo ot tqh ,chesto stavat jertvi na nasilie ,i nakraq otnemat i jivota im ,sled 14 dneven srok ,zashtoto nikoi ne gi e potyrsil ,ostavat samo Dushite im,koito se nadqvam otivat na edno po-dobro mqsto.
Zavisi chovek kak e nastroen ,ako ne e depresiran ,moje i da ne se trogne ot tezi neshta ,no kogato chuvstvitelnostta mu e izostrena ,moje da plache na "bambi" ,"titanik","lion king" ,ili na kakvoto i da e drugo.Weltschmerz.