Здравей Гост

Prerabotkata ?

• 64 Отговора
  • 11438 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #40 -: Февруари 04, 2005, 10:46:58 am »
Цитат
Ееееее - честито!!!!

Ама това си е супер за книжката! :)
А и e много важно да имаш кола, че аз от 10 год. си нося моята книжка, но дали мога да карам добре е друг въпрос!  :(  :ph34r:

Значи все пак домашните дела са по-акцентирани в момента.
АН ми обясни веднъж, че просто в тази конбинация, ще сме разкъсани м-ду работата и дома.
Ако приемем, че по Южният възел домът се явява нещото познато, то е препоръчително да се отдадем на това, което имаме да усвояваме и ни се дава чрез Северния възел.

Но при мен например няма нищо, което да е свързано с дома в момента.
В работата също нямам нови предизвикателства...

Странна работа!!! :ph34r:
Mersi lin nadiavam se i kolata da doide v skoro vreme :rolleyes:

Ami moje bi traibva niakoi aspekt da go aktivira imama predvid kam vazela,, ohhhh nali i az mnogo razbiram ot astrologia  :ph34r: moje palni gluposti da govoria <_<  

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #41 -: Февруари 04, 2005, 11:30:30 am »
Ами сега имам един съвпад на Прозерпина с Южния възел в 4-ти дом и съответна опозиция на Прозерпина със Северния в 10-ти.

Това, което ZET дава като тълкувание е, че всичко е под запор и каквото и да искам да направя, няма да успея. Т.е. никакви нови неща, никакви промени.

Декември месец имах съвпад на Сев. с Хирон в 10-ти, но нищо особено не се е случило нито на вътрешно, нито на външно ниво.

И остава през юни да видя какво толкова ужасно ще донесе съвпада му с нат. Лилит... :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Но може би не трябва толкова отделно да се разглеждат които и да било аспекти, защото те са част от една цяла картина и току-виж в същото време има нещо, което ще неутрализира неприятностите  :)

Ето аз сега си знам, че не е време за промени и си кротувам :D
И сънувам едни предупредителни неща, които така или иначе ме карат да бъда много внимателна.
Та от това също много зависи дали ще се реализира наяве даден аспект  ;)  

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #42 -: Февруари 04, 2005, 11:40:53 am »
Едно уточнение - моето повишено внимание идва от сънищата, но и от съвпада на ретро Сатурн с нат. ми Марс в 1-ви дом.

edna, твоят Марс е в 12-ти дом, нали?
Как беше, когато Сатурн направи съвпад с него?

При мен тази ситуация е за 2-ри път. Първият нямаше много трупове... :D  :D  :D
Шегувам се, разбира се!
Даже много леко си мина съвпада.

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #43 -: Февруари 04, 2005, 01:51:26 pm »
Цитат
Едно уточнение - моето повишено внимание идва от сънищата, но и от съвпада на ретро Сатурн с нат. ми Марс в 1-ви дом.

edna, твоят Марс е в 12-ти дом, нали?
Как беше, когато Сатурн направи съвпад с него?

При мен тази ситуация е за 2-ри път. Първият нямаше много трупове... :D  :D  :D
Шегувам се, разбира се!
Даже много леко си мина съвпада.
:ph34r: hmmm toai savpad kakvo da kaja za Mars/ Saturn iamshe trupove :) biah i dosta napregnata i iznervena dosta si poplakah  :ph34r: no mina i zamina kakto vsiako chudo za 3 dena :)ti tvoai kak go useshtash ?

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #44 -: Февруари 04, 2005, 04:46:52 pm »
Ами този път ми е по-нервно - не знам защо!
Уж поради 1-вия път вече не би трябвало да е нещо ново за мен...

Но сега много броя до 10 и после виждам, че е имало защо да потърпя  :)
Залагам много на чувството за хумор, което слава Богу не ми липсва и така нещата се оправят  ;)  

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #45 -: Февруари 05, 2005, 07:52:55 pm »
Цитат
Ами този път ми е по-нервно - не знам защо!
Уж поради 1-вия път вече не би трябвало да е нещо ново за мен...

Но сега много броя до 10 и после виждам, че е имало защо да потърпя  :)
Залагам много на чувството за хумор, което слава Богу не ми липсва и така нещата се оправят  ;)
Lin stiskam plci da mine leko shtom veche i bil edin pat znachi niama strashno :)))

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #46 -: Февруари 06, 2005, 06:01:43 pm »
за ретроградните движения ли става въпрос? :)

ами първия път енергията още не е ни позната и може и да не я усетим :) /при транзитите така става обикновено/- но щом ретроградно ни се дава да усетим нещо по радикса, значи няма мърдане и ще го усетим :D - няма страшно :)  

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #47 -: Февруари 07, 2005, 09:16:40 am »
Привет АН! :)

За ретро Сатурн става дума в съвпад с нат. ми Марс.
И си права, че е по-осезателен /съвпадът/ от 1-вия път, но засега удържам положението. :D
Освен това не ми е нервно през цялото време...  

Имам си и малки, разтоварващи нещица, които компенсират.
Много ми липсваха напоследък киното, театъра, концерти разни... а от 2 седмици насам успях да реализирам и 3-те!  :)

Ти как си?

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #48 -: Февруари 07, 2005, 08:41:14 pm »
Сатурн явно иска категорично пренастройване на наталния ти Марс :) - това искат съвпадите- да внесат нещо новичко в енергията на рождената планета :) - и културните развлечения може би отиват повече на съвпад на Сатурн и Марс, отколкото да речем купони, дискотеки или ски спорт :D - предполага се, че си структурирано /по Сатурн/ енергична/Марс/ :)  

*

lin

Prerabotkata ?
« Отговор #49 -: Февруари 08, 2005, 09:50:10 am »
ДА - така е.
Определено ми се случи нещо, което много разтресе наталния ми Марс.  :D  :D  :D
И ако да речем от тук нататък предприема коренно различно поведение /разбира се това ще стане постепенно/ що се касае до изявата на Марсовата енергия, от мен ли единствено зависи до колко траен ще е ефектът?!

Въпросът ми е около това, че моят си натален Марс ще си продължава да си стои там където е, а реално аз ще съм променила нещо радикално.
Това не елеминира неговото влияние и не прави така, че все едно никога да не е бил в знак на изгнание и в неблагоприятна позиция...
С 2 думи опасността той да се прояви както е даден по рождение ще си стои винаги, така ли е?!
И вобще справянето с неблагоприятните аспекти е като винаги да внимаваш с похапването на сладки неща, защото можеш да напълнееш и защото са вредни - и така цял живот.
Нещо такова е, нали?

А какво значение би имал 3-тия съвпад на Сатурн с нат. ми Марс?
Тогава Сатурн ще е директен /най-после! :D / и може би ще е по-леко напрежението?!

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #50 -: Февруари 08, 2005, 05:34:12 pm »
"добра" и "лоша" планета или положение на планетата са само условни квалификации...
Където и да се намира една планета в радикса, все има какво да се работи по нея...
Ролята на астрологията е да направи някои подсказки и човек да осъзнава какво става с него и около него...После си избира дали да работи нещо по това, което не му харесва или пък да не работи...

А дали ще е по-лек съвпадът...- понякога е така, а понякога - не...Зависи дали му е интересно и дали осъзнава...Ако осъзнава, всичко се превръща във възможност за развитие и той се възползва от нея :) - даже напрежението му харесва и не го усеща като такова :)  

Prerabotkata ?
« Отговор #51 -: Февруари 09, 2005, 08:45:32 am »
Цитат
напрежението му харесва и не го усеща като такова :)

определено си е така! един "лош" или нехармоничен аспект спомага за по-голяма борбеност, за повече работа, а в последствие и за по-добри и продуктивни резултати. В никакъв случай не трябва да се страскаме при напрегнатите аспекти, защото те могат да се превърнат в един наш ГОЛЯМ + :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 09, 2005, 08:46:24 am от boliarka »

*

lin

Prerabotkata ?
« Отговор #52 -: Февруари 09, 2005, 08:52:06 am »
Цитат
А дали ще е по-лек съвпадът...- понякога е така, а понякога - не...Зависи дали му е интересно и дали осъзнава...Ако осъзнава, всичко се превръща във възможност за развитие и той се възползва от нея smile.gif - даже напрежението му харесва и не го усеща като такова smile.gif

Съгласна!

Лошото на този точно съвпад е, че усещам напрежение без конкретна причина.
Нали на всички ни се е случвало да кажем, че ни е напрегнато незнайно от какво...

От друга страна хубавото е, че благодарение на съвпада или вобще на тр. Сатурн в 1-ви, мисълта ми е много по-бърза и конструктивна.

Prerabotkata ?
« Отговор #53 -: Февруари 09, 2005, 09:06:07 am »
Цитат
Съгласна!

Лошото на този точно съвпад е, че усещам напрежение без конкретна причина.
Нали на всички ни се е случвало да кажем, че ни е напрегнато незнайно от какво...

От друга страна хубавото е, че благодарение на съвпада или вобще на тр. Сатурн в 1-ви, мисълта ми е много по-бърза и конструктивна.
здравей,
не му се плаши чак толкова на този Сатурн. при мен също е "кацнал" върху асцедента при това е в точен съвпад. Наистина той се държи като един много строг учител, и повтаря изпитанията си докато не си вземеш "изпита", но настъпи ли този момент (предполагам си усетила) как ти се изплаща за всички лишения, проблеми, неприятности ;)  

*

lin

Prerabotkata ?
« Отговор #54 -: Февруари 09, 2005, 09:26:54 am »
Привет boliarka! :)

От Сатурн вече не се плаша, защото за мен е стар познайник  ;)
Имах си го и аз на Asc и от това нищо страшно не произтече, а напротив!
Всъщност той дава свобода, защото в 1-ви дом учи на това кой си и какво искаш. Учи и как да отстояваме себе си.
До тук нищо лошо, нали?!  :)
Лошото може да се случи само ако се противим на Сатурновото превъзпитание, защото тогава може да ни се види наистина твърде строг учител.  ;)

При мен особеното е, че Сатурн в радикса ми е в 1-ви дом също и всичко това в Рак.
Вече мина единия съвпад и предстои 2-ри през юни.

При теб какво е специфичното на Сатурн на Asc?

(Ако трябва да съм съвсем честна, Сатурн в 12-ти ми навява наистина неприятни спомени. Там не ми се ще да го виждам пак! И сигурно и няма... :D  :D  :D )

Prerabotkata ?
« Отговор #55 -: Февруари 09, 2005, 10:01:18 am »
Цитат

При теб какво е специфичното на Сатурн на Asc?

здравей отново Lin,
особенното при мен е, че "чичко" Сатурн ми е на асц. (везни), но в натала, и вече (едва сега  :unsure: ) съумях да привикна с него, всъщност не мога да ти кажа със сигурност дали попада в 1 или 12 дом - защото е в точен съвпад. Напоследък обаче ми се моткаше из Мс-то, където се намира и Парс Фортуна и лилит (рак), определено опозицята му с венера ме понаучи на много важни уроци и едва когато по някакъв незнаен начин му понаучих уроците съм много по-добре ;) и в много отношения малко се поосъзнах (надявам се де)
Хубавото е, че наталния ми сатурн поне е в (макар и не много точен, но приемлив) съвпад с юпитер, но и с плутон - голяма кашичка.

*

lin

Prerabotkata ?
« Отговор #56 -: Февруари 09, 2005, 11:03:40 am »
Цитат
Хубавото е, че наталния ми сатурн поне е в (макар и не много точен, но приемлив) съвпад с юпитер, но и с плутон - голяма кашичка.

Какво ти носи съвпада на Сатурн с Плутон?
Много сериозно ми звучи! :ph34r:  

*

Guest_PERSEFONA

Prerabotkata ?
« Отговор #57 -: Февруари 09, 2005, 06:07:51 pm »
Цитат
Цитат на: lin,Feb 9 2005, 10:26 AM

определено опозицята му с венера ме понаучи на много важни уроци и едва когато по някакъв незнаен начин му понаучих уроците съм много по-добре ;) и в много отношения малко се поосъзнах (надявам се де)
 :o Здравеите!за втори път този сатурн ми е в опозиция/то4на/на венера и южен възел.поне седнах да нау4а нещо пове4е за него.минава през 9 -я ми дом.за опозицията съм спокоина,защото и без това си имам 90 сат-вен,и долу-горе си се усещам много яко за какво става въпрос.но 4есно казано ме притеснява 90 сат-сат,направо наистина ме сковава.даже незнам какво да мисля и да о4аквам.а и като 4е ли ми се губи от предния път.какво можете да ми кажете за това?                                      :P що се отнася за съвпада на сат и плутон и аз го имам-4 градуса разлика.не слу4аино когато се замислих в/у това гледах един филм за хитлер.много се запалих да разбера откъде този вътрешен стимул и непоколебимост.бе6е достатъ4но-тои има 90 сат плутон.но изглежда старите писания за тези аспекти се оказаха прави.много има да се мисли по този въпрос.наистина ти как го усе6а6?:))))))

*

Guest_PERSEFONA

Prerabotkata ?
« Отговор #58 -: Февруари 09, 2005, 06:13:14 pm »
Цитат
[, От друга страна хубавото е, че благодарение на съвпада или вобще на тр. Сатурн в 1-ви, мисълта ми е много по-бърза и конструктивна.
 :rolleyes:  :D има6 ли някакви аспекти на сат и меркурий?в натала и транзита.интересно ми е защото все пренебрегвах меркурий или още не съм стигнала до него.а е много важен? :P  

*

lin

Prerabotkata ?
« Отговор #59 -: Февруари 10, 2005, 08:49:26 am »
Цитат
rolleyes:  :D има6 ли някакви аспекти на сат и меркурий?в натала и транзита.интересно ми е защото все пренебрегвах меркурий или още не съм стигнала до него.а е много важен? :P
Привет!

Нямам си нищо ала Сатурн-Меркурий, нито в натала, нито сега...
Какви са ти впечатленията за тяхното взаимодействие?