Слънцето ми е на 6 градуса, Луната на 19 - на практика се води, че нямат сключен аспект - нали опозоциите са до 10 градуса.

Иначе за пребитата Луна ... макар че имам много още да я преработвам, тя е фактора, който ме е спасявала от простотиите на Слънцето ми преди години. :rolleyes: Не вярвам, предвид живота си, все още да имах що годе добро психическо развитие и некоплексирана натура, ако нямах Луна в Козирог. За мен всяка друга лунна позиция щеше да приема и отдава фатално много чувства, усещания и да се предаде, вместо да ги преработи - тъй като и по природа съм МНОГО силно емоционален човек. Ако нещо ме тресне достатъчно силно като емоция, може да ми прекъсне връзката с главния мозък МЕСЕЦИ наред, най-малкото, та за повече интензитет не искам и да си помислям.

Иначе
AН, не знам, не вярвам някога да ми се сторят по-приемливи типичните семейни ценности, тъй като по-скоро със всяка изминала година се отдалечавам все повече от тях. Преди сякаш бях по-склонна да ги приемам, проповядвам и да искам да ги вкарам в живота си.
Passion, мисля, че доста правилно си се ориентирала иначе горе-долу коя ми е датата, точната е 28.06.91.

Доста си права за това как съм подхождала предишните години, че наиситна много задълбочавах конфиктите, ако щеш даже въображателно си ги решавах.

Хиляди пъти.

Но вече за мен е един отминал период това. Има неща и лица от миналото, на които не съм склонна да простя и ще се радвам, ако има вселенска справедливост, да видя как ги е хванала за врата и се гаври с живота им, както те са се гаврили с моя. Иначе за стелиума в Лъв, при мен винаги се е изразявал по един вербален, творчески начин. Имам добре разположен Меркурий, асцендент Дева и още 583904 други неща, за които все пише, че дават дар слово, въображение и Лъвовете за това ги ползвам. Бих казала, че Юпитер му е забавно да преоткрива света - чрез книгите, слвото, общуването и по този начин да открива нви хоризонти. Венера е малко недоволна в момента, но за разлика от преди не съм я забравила, нито игнорирам нещата, които тя иска, така да се каже. Марса не го брой, той гръмна.

Не бих казала, че игнорирам забавното, по-скоро имам една много по-различна представа от повечето хора за това кое е забавно.

В крайна сметка трябва да носи щастие и удовлетворение, определено имам такива неща в живота и не съм се отказала от тях. Много даже обичам да си угаждам.

На въпроса съм по-склонна да ти отговоря с 'Да'. Аз имам някаква положителна самооценка за себе си, но тя преди всичко е свързана с факта, че вярвам, че имам дарби и заложби в определени области и наистина вярвам, че тези неща трябва да бъдат максимално развити, за да покажа себе си пред света. Аз самата не съм инстанция, която да може да даде обективна оценка за себе си. А честно казано съм склонна да меря успехите на хората изобщо според това какво реално, видимо са постигнали в живота си. За мен, за да се считаш за наистина много можещ, талантлив и стойностен човек, трябва без лъжи, без измами, благородно да си спечелил победа поне от повечето хора, които считаш за можещи, талантливи и стойностни по пътя си.