Здравей Гост

Ранено Слънце-изява и проработка

• 377 Отговора
  • 52498 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Ранено Слънце-изява и проработка
« Отговор #300 -: Февруари 03, 2010, 05:44:47 pm »
Марс бе!  :tongue2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #301 -: Февруари 03, 2010, 05:47:48 pm »
Марс бе!  :tongue2:

тцъ... Марса е слаба ракия  ;D ;D ;D  да минем към по-хард удоволствията  :25:

Марса е по чесането, а Плутона е по дълбочинното проникване...  :57: :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #302 -: Февруари 03, 2010, 05:52:05 pm »
Те въздушните, освен да те погалят с перце, не са по дълбокото...  :scorpios:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #303 -: Февруари 03, 2010, 05:53:30 pm »

значи ще ги търсим... миньори  :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #304 -: Февруари 03, 2010, 06:01:02 pm »

Освен ако нямат Слънце в аспект с Плутон.

*

missKapriz

« Отговор #305 -: Февруари 03, 2010, 08:27:58 pm »
Лили,кажи поне за преработката на жената-ниска ли е висока ли е

« Отговор #306 -: Февруари 03, 2010, 08:39:29 pm »
И аз чакам да разбера. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #307 -: Февруари 03, 2010, 09:09:41 pm »

Сега като приключа с маските и процедурите, ще пиша. Ще дрънна един зелен чай да ми дойде дар слово и обещавам да се изкажа по картата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #308 -: Февруари 03, 2010, 09:59:09 pm »
Ох, започвам аз, макар че адски ме мързи и няма как да мина с две-три изречения. Но ще се постарая да съм максимално лаконична.
Става въпрос за жена колкото ексцентрична и първосигнална, толкова консервативна и тесногръда. Егоист до мозъка на костите си, с потребителско отношение към всички - не само спрямо мъжете, а и спрямо приятелките си.
Каква е нейната цел в живота? Охолен живот и най-добре ще е, ако е за чужда сметка. Спрямо мъжете подхожда много пресметливо, прави се на моралистка. При малко по-голямо количество алкохол обаче задръжките падат, става ексцентрична и неуправляема, често прилича опасни ситуации.

Ниво на интелект? Както казах, пресметлива, прагматична, мисли бавно, но умът не е задълбочен.
Някоя от вас беше питала дали е имала проблеми с образованието. Да.
Въпреки че е расла в сравнително интелигентно семейство (майка - учителка), не се отличава с голяма амбиция в учението. Доколкото знам, навремето е имала проблем с матурата, т.е. не успява да вземе зрелостните изпити и после се налага да се явява пак след една година. Влиза да следва във ВУЗ доста късно, само за да придобие специалност, която според нея щяла да й осигури по-лесно издигане в професионалната сфера - Публична администрация. Никъде не е кандидатствала по държавна поръчка, защото там се иска сериозна подготовка, за разлика от скъпоплатените частни ВУЗ-ове.

Години наред, откакто я познавам, работеше тук-там като продавачка в магазини за облекло. Някой беше казал, че може да е дизайнер, архитект. Не знам дали има такива заложби, а и каквито и да било други изявени таланти, но определено имаше много добър вкус, винаги се стараеше да се облича стилно. Както казах, стремеше се към охолен, лесен живот, забавления и маркови дрехи. Спомням си как преди години работеше в един магазин за скъпи дамски облекла и си позволяваше да носи през свободното си време дрехи, взети от магазина, за да се изфука, че са маркови. А после ги връщаше в магазина на закачалката, бе никакви скрупули.
Знам и за някои нейни злоупотреби със служебни пари в друг магазин, години по-късно. Просто когато не й стигаха наличните, вземаше малко кеш от касата на магазина като приключваше деня и после след някой ден ги връщаше обратно, преди да е минал някой от шефовете за проверка. Никакви скрупули.
Стремеше се да поддържа привидно висок стандарт, като определено й липсваха средства за това. Целта й бе да създава фалшиво впечатление.

Стремеше се да използва мъжете, но не се ползваше с успех сред тях.
Още на 20-годишна възраст щеше да става държанка на един доста по-възрастен женен мъж, но нещо не се получи там. Тръгна нашта с голямата кошница с очаквания, но оня се оказа Рибка...  ;D

Беше пълничка, не бе изобщо красива, но имаше чар - АС Везни и Венера в съвпад със Слънцето. Изглеждаше много зряла за възрастта си и същевременно свежа. Черна коса, дълбоки, но неголеми тъмни очи и бяла порцеланова кожа. Невероятна кожа! В погледа й имаше нещо плутоново, тежко. Ако трябва накратко да се опише външния вид, имаше два най-силно застъпени акцента - Козирог и Плутон. Както сигурно сте забелязали, Плутон в картата й вече е изгрял, намира се в 12 дом в знака на АС. Има Уран в първи дом, при това в опозиция с Луната, но във външността й нямаше нищо ураново, по-скоро в поведението й. Невероятно контактна! Да, определено имаше талант за комуникация. Ако искаше, можеше да заговори и непознат от улицата. Купонджийка голяма. Обичаше удоволствията в живота - йеденйе, пиенйе, без онова - третото. Там определено имаше някакви комплекси.

Сравнително рано губи баща си, преди да подкара сатурново завръщане. Не си спомням кога се случва, но може би още преди да е била на 25. Не обичаше да споделя, беше много потайна, но от близка нейна приятелка разбрах, че не се е разбирала добре с баща си, имало някакви проблеми там.

През последните години от познанството ни (никога не ми е била близка приятелка) голямата цел в живота й бе да забърше заможен чужденец и да се омъжи за него, следвайки примера на една наша обща приятелка. Дори за малко бе заминала в Германия, но се оказва, че избраникът й е студент и живее при родителите си, та "любовта" бързо увяхва преди да е разцъфтяла.

Някой беше споменал за занимания с духовни практики. С духовни практики се занимаваше основно с вестник в тоалетната. Ограничено, тесногръдо, самовлюбено и егоистично същество. От нея никога не съм чула дали някога е обичала някой. Познавала ли е изобщо любовта? За мен това ще остане завинаги загадка.

« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 10:04:05 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #309 -: Февруари 03, 2010, 10:35:39 pm »
Майтап няма, но майка ми навремето ги колосваше, а после ги гладеше, както и баба ми. Всички й се чудеха тук.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #310 -: Февруари 03, 2010, 10:41:33 pm »
не виждам скорпионски нагласи у теб, такава си една- с чисто подсъзнание... :19:

Сигурна съм.  ;D
МС ми е в Дева обаче, а ураническата астрология му отрежда по-значима роля от тази на АС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #311 -: Февруари 03, 2010, 10:51:27 pm »
 не съм видяла задачакта, но дамата определно има шнас да се омъжи в чужбина и там да се чувства по- добре ;) и може би по- малко лошава
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #312 -: Февруари 03, 2010, 10:58:35 pm »
Това е картата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #313 -: Февруари 03, 2010, 11:00:44 pm »
значи наистина има шанс с чужденец  ;D правилно се е насочила, но да го натика в брак... не, и някой попрецъфтял пак добре се връзва; това което се връзва с твоето описание е луна опозе уран- за това съчетание наблщденията ми са, че е много силно егоцнетрично и нелюбливо с ясен промискуитет ( дто тук го нямало .хм)- тази жена след сатурновото възвръщане ще да й се отпуши живота
« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 11:05:09 pm от Kaya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Февруари 03, 2010, 11:04:57 pm »
значи наистина има шанс с чужденец  ;D

Интересът е финансов.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #315 -: Февруари 03, 2010, 11:07:17 pm »
има смисъл упр на 2 в 9 :-[ и връзката е начин да се оползотвори... и казваш не са я харесвали с внера-слънце и луна в 7?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #316 -: Февруари 03, 2010, 11:14:46 pm »
У7 в 10 дом в опозиция към Слънце/Венера. Изгорен управител на АС и 8 дом, в съвпад с У10. Сатурн в Лъв в рецепция със Слънце в Козирог, Марс и Сатурн са най-издигнати в картата при подчертана доминанта Венера/Луна.
Не иска какъв да е мъж... Иска мъж, който да й осигури по-висок социален и финансов статус. Целта оправдава средствата.
Не съм й гледала картата по ведическа система, не си заслужава въобще...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #317 -: Февруари 03, 2010, 11:21:25 pm »
тази жена след сатурновото възвръщане ще да й се отпуши живота

Вероятно, но не съм я виждала от 2005 година, т.е. преди сатурновото й завръщане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #318 -: Февруари 03, 2010, 11:31:26 pm »
... и казваш не са я харесвали с внера-слънце и луна в 7?

Друго са й дали обаче - невероятна суетност и склонност към преяждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #319 -: Февруари 03, 2010, 11:35:28 pm »
пууууууууууу така да "прецака" тоя аспект :angry:
венерите в слънца обикновено за съседи се женят или съученици та дано някой да е извън страната ;D