Здравей Гост

Ранено Слънце-изява и проработка

• 377 Отговора
  • 52289 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Ранено Слънце-изява и проработка
« Отговор #20 -: Януари 31, 2010, 05:23:40 pm »
Синухе, мислиш ли, че едно Слънце в съвпад с Меркурий може да бъде обективно.

Интересно, но познавам и едно изключение. Меркурий в Риби в много точен съвпад със Слънцето, казими. Създава впечтление за доста обективен човек, изказът е много стегнат, точен и конкретен, без замазване, без каквато и да било неяснота, преливане от пусто в празно и сапунени мехури. Но при въпросната личност Луната е във Водолей в опозиция със Сатурн, може би това обяснява нещата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #21 -: Януари 31, 2010, 05:27:06 pm »
аз съжалявам, че не пазя картите им за да ги покажа щото и другите аспекти не помня. но със сигурност зная, че голяма част от персонала в една фирма където работех преди бяха със Слънце съвпад Меркурий и то много изпържен Мерк. странно ми беше точно тази повтаряемост в хороскопите им. но повечето наистина бяха много тъпи - елемнарни думи не знаеха какво означават, не се сещаха за нищо - нито в диалог, нито в действие, но бяха идеални машини за манипулация  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Януари 31, 2010, 05:27:41 pm »
Значи това е аспекта на блондинките  :29:

Навремето в предаването си астроложката Мариана Добранова беше се изцепила "тази вечер само умни хора се обаждат, всички са със Слънце в съвпад/един знак с Меркурий".  Голям смях беше. ;D
Та да се присъединя и аз към отбора на блондинките.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #23 -: Януари 31, 2010, 05:30:30 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

« Отговор #24 -: Януари 31, 2010, 05:33:11 pm »
Небесна познавам няколко човека с Меркурий съвпад Слънце или аз както го наричам препечения Меркурий - отнася се за съвпад с орбис до 2* най-много. ми честно казано само 1 от тях е много умен, останалите са еталон за тъпота  :-X :-X :-X   ама тъпи ти казвам, та чак кат маса тъпи  :'(

Значи това е аспекта на блондинката  :29:

Еее, откога търся потвърждение за тъпотата си, натурализирана блондинка отвсякъде :lol:

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Януари 31, 2010, 05:40:19 pm »
Небесна познавам няколко човека с Меркурий съвпад Слънце или аз както го наричам препечения Меркурий - отнася се за съвпад с орбис до 2* най-много. ми честно казано само 1 от тях е много умен, останалите са еталон за тъпота  :-X :-X :-X   ама тъпи ти казвам, та чак кат маса тъпи  :'(

Не бе, мило! Не става дума за тъпотия, много говорят и себе си само слушат. Не мош ги надприказва. Имах приятел такъв със силен меркурий във водолей в съвпад със слънце. много ми се искаше понякога да замълчи, че да можем да се наслаждаваме на тишината и на собственото си присъствие заедно.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #26 -: Януари 31, 2010, 05:41:50 pm »

Синухе, мислиш ли, че едно Слънце в съвпад с Меркурий може да бъде обективно. Или Слънце в квадрат с Юпитер не би преувеличил? А вероятно Слънце в опозе с Нептун ще се опита да идеализира себе си? - само питам.

Не говорих за аспекти,а за това-че човек познава най-добре себе си,своята истинска същност-Слънце! Не каква му е ролята-АСЦ,какво говори за себе си ако има Мерк там,нито как си проявява характера и т.н.-аспектите с другите.Може да преувеличава,да лъже,да командори,да е отпуснато,да се жертва и т.н.-но само самото Слънце най-добре знае какво представлява като същност,независимо от поведение и действия.Защото не винаги поведението и действията съответстват на същността и именно заради това толкова често другите не разбират същността на отсрещния и обратно;ние всеки от нас знаем какви сме в нашата истинска същност,сърцевина-а тя е по Слънцето.

Така че хайде да не смесваме нещата.За това и изисквам всеки да говори за себе си и бъди сигурна че не всички които говорят за себе си имат Меркурий съвпад Слънце или в 1дом.

Важното е как се усещаме и разпознаваме пред самите себе си !

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #27 -: Януари 31, 2010, 05:42:01 pm »
чи що не му даде да яде лепило бре  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
« Отговор #28 -: Януари 31, 2010, 05:44:41 pm »
Ще ви помоля най-учтиво да не превръщате сериозната тема в говорилня.

Отделно,това не е тема за съвпадите Слънце/Меркурий,а за ранени Слънца.

Ако нямате такива или няма да споделяте за себе си-прав ви път в другите теми.

Държа да се изтрият всички постове в които не сте писали нещо по темата или да си ги преместите там където сметнете за добре.

Надявам се че сте достъчно интелигентни и можете да прочетете заглавието на темата и да го разберете правилно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Януари 31, 2010, 05:44:50 pm »
чи що не му даде да яде лепило бре  :57:

А после нещо за отпушване?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #30 -: Януари 31, 2010, 05:45:29 pm »
Небесна познавам няколко човека с Меркурий съвпад Слънце или аз както го наричам препечения Меркурий - отнася се за съвпад с орбис до 2* най-много. ми честно казано само 1 от тях е много умен, останалите са еталон за тъпота  :-X :-X :-X   ама тъпи ти казвам, та чак кат маса тъпи  :'(

Не бе, мило! Не става дума за тъпотия, много говорят и себе си само слушат. Не мош ги надприказва. Имах приятел такъв със силен меркурий във водолей в съвпад със слънце. много ми се искаше понякога да замълчи, че да можем да се наслаждаваме на тишината и на собственото си присъствие заедно.

Моето лично наблюдение е, че това са хора правени на мелница. Просто не могат да мълчат повече от 5 минути. Това е някакъва нужда за изговаряна на поне 10 000 думе на ден .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #31 -: Януари 31, 2010, 05:46:49 pm »
Синухе, мислиш ли, че хората са откровени най-напред пред самите себе си, а след това пред всички останали?

Не говоря за откровеност,а за познаване.Всеки се познава какъв е и дали го споделя някъде или парадира с това не променя същността му.Дори и да лъже за това какво представлява-пак.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Януари 31, 2010, 05:49:43 pm »
Синухе, мислиш ли, че хората са откровени най-напред пред самите себе си, а след това пред всички останали?

Не говоря за откровеност,а за познаване.Всеки се познава какъв е и дали го споделя някъде или парадира с това не променя същността му.Дори и да лъже за това какво представлява-пак.
Хората, наистина не познават себе си и истинската си същност.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Януари 31, 2010, 05:50:06 pm »

Разбрах те!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #34 -: Януари 31, 2010, 06:02:32 pm »
Ще ви помоля най-учтиво да не превръщате сериозната тема в говорилня.

Отделно,това не е тема за съвпадите Слънце/Меркурий,а за ранени Слънца.

Ако нямате такива или няма да споделяте за себе си-прав ви път в другите теми.

Държа да се изтрият всички постове в които не сте писали нещо по темата или да си ги преместите там където сметнете за добре.

Надявам се че сте достъчно интелигентни и можете да прочетете заглавието на темата и да го разберете правилно.

ред му е мамата , ама на това е способно ранено слънце от сатурн.
то знае ,че трябва да има ред във всичко и ,че ако не се научи да се съобразява , ще го принудят да го направи.
ето това е проработката!
да направеиш онова ,което трябва ,въпреки желанието и волята. да се съобразиш и да уважиш! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #35 -: Януари 31, 2010, 06:13:02 pm »
Моето Слънце е в съвпад със Сатурн на МС като Сатурна е в 9ти.Квадратират АС.Баща ми почина когато започнах първи клас и винаги ми е липсвала подкрепящата мъжка фигура в живота ми.Като дете и даже в по-късен етап като вече зрял индивид съм си била с много ниско самочувствие и съм била много затворена и срамежлива,особено като дете. Но пък и много са ме мачкали .Като почнах работа на 18 се разтрепервах като се появи шефа в работата.Нещата се промениха след Сатурновото завръщане.Мога да кажа,че Слънцето си го лекувам чрез работа.Съвпада ми е в Близнаци и това което сега зацепвам,че всички мъжки фигури,които са ме мачкали са били със слънце в Близнаци.Роднина,шеф,съученик,съпруг и други по незначителни да не ги споменавам :(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Diyana

• 2705
« Отговор #36 -: Януари 31, 2010, 06:15:16 pm »
Слънцето ми е ранено и поради домова позиция - четвърти дом,

това за пръв път го научавам, ще се радвам ако обясниш защо е така,

Може би по-коректно е да кажа "четвърти дом е трудна позиция" за Слънце. Ако се върнем на хороскопа - Слънцето в зенита - на МС е слънце, което свети и топли най-силно. При изгрев - на Асц. и при залез - на Дсц. Слънцето блести силно, но все още/вече не топли. Затова според мен Слънце на Асц. е блестящо, но в никакъв случай безпроблемно като изява. То трябва да се доказва и да се демонстрира, не може просто да "е".
Какво е Слънце в четвърти дом - това е полунощното Слънце - IC, надирът, най-"ниската" му точка, часът, когато Слънцето е във владение на тъмнината - не се вижда, а за древните невидимо е равно на несъществуващо, тоест мъртво.

Тук задачите на Слънцето са самозащита, самодоказване, сигурност, независимост, страх, че не е толкова силно, колкото трябва да бъде. Да завреш СвръхАза в дома на подсъзнанието и да полагаш съзнателни усилия да осветиш най-дълбоките си комплекси и бутони е болезнена игра.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Януари 31, 2010, 06:17:41 pm »
Моето Слънце е в съвпад със Сатурн на МС като Сатурна е в 9ти.Квадратират АС.Баща ми почина когато започнах първи клас и винаги ми е липсвала подкрепящата мъжка фигура в живота ми.Като дете и даже в по-късен етап като вече зрял индивид съм си била с много ниско самочувствие и съм била много затворена и срамежлива,особено като дете. Но пък и много са ме мачкали .Като почнах работа на 18 се разтрепервах като се появи шефа в работата.Нещата се промениха след Сатурновото завръщане.Мога да кажа,че Слънцето си го лекувам чрез работа.Съвпада ми е в Близнаци и това което сега зацепвам,че всички мъжки фигури,които са ме мачкали са били със слънце в Близнаци.Роднина,шеф,съученик,съпруг и други по незначителни да не ги споменавам :(

Милата!

Едит: Слънце в квадрат с Нептун.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Януари 31, 2010, 06:21:41 pm »
Затова според мен Слънце на Асц. е блестящо, но в никакъв случай безпроблемно като изява. То трябва да се доказва и да се демонстрира, не може просто да "е".

Много точно казано. Същото имах предвид и аз, но не ме разбраха.
Слънце на АС може да блести, но не винаги грее. Изключение правят огнените Слънца.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Януари 31, 2010, 06:35:27 pm »
Затова според мен Слънце на Асц. е блестящо, но в никакъв случай безпроблемно като изява. То трябва да се доказва и да се демонстрира, не може просто да "е".

Много точно казано. Същото имах предвид и аз, но не ме разбраха.
Слънце на АС може да блести, но не винаги грее. Изключение правят огнените Слънца.

защо има изключения за огнените слънца според теб?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците