От Слънце/Плутон излизат добри мафиоти или хора на властта-но при тях властта никога не е напълно очевидна за останалите,ако ще да са на върха на най-видната пирамидка :rolleyes: Защото Плутон е тайната власт ,а канала за нейното използване пряко чрез волята на едно Слънце е открит.
Никой не каза нищо за постоянната нужда от циклична трансформация на самият Аз-неговото изразяване,неговият източник на вътрешна сила,махането на люспи и люспи от змийската кожа на едно такова Слънце,тук тече едно постоянно самообновяване когато нещата са по-овладени или притиснати от обстоятелствата-Слънцето е принудено да осъществи едни много сериозни преходи в самоидентифицирането си и начина по който да може творчески-чрез осъзната воля-да видоизмени фактори в живота си.Поне при мен е така-на определени периоди така се случва-че трябва да се обновя,да изградя едно ново Аз,което пак отразява същността ми,но е някаква по-изчистена форма.За Плутон знам,че дава силата си само когато нещата се изчистват,направо изчегъртват от Слънцето...който го има аспекта-ще ме разбере :mellow: Плутон/Слънце често са пращани там където има нужда от колективна трансформация-и там тази личност играе централна (Слънце) роля,катализира енергията на промяната,тази която видоизменя,а не просто освобождава (там е Уран).
Синухе, съгласна съм, че северният възел е по- конкретен по отношение на връзки и партньорства:) но колко везни познаваш, които имат доволни от отношенията, партньора и мястото си до него? колко везни с хубави (просто казано) бракове познаваш ( не как изглеждат)?
Аз нямам навика да класифицирам нещата по Слънчеви знаци.А и повечето Везни гледат да замажат положението,готови са за компромисен вариант.
Малкото Везни които бракове или продължителни връзки са се разтрогвали-тези които аз съм виждал,е било решение на партньора им.