Синухе, сега ти ли си го извади да го мериш бре
и стига си плюл по водните :angry: :angry: :angry: взе да ми писва от простотии и елементаризми! ти ко си мислиш, че аз не мога да измисля за другите зодии ли
я да са пробвам да видим как ще прозвучи от рибешко-близнашка уста - 2*2 е 4 нали - демек голяма паст да знаеш :97:
овен - ентусиазирани полуидиоти, които през по-голямата част от съзнателният си живот губят и малкото им останал акъл от предишно прераждане...
телец - неповторими мърди, които ако има лесно ще се оженят за банковите си сметки докато лежат на дивана и преживят прясно окосена люцерина...
близнаци - отявлени шизофреници, с необходимост от личен психиатър на денонощно разположение за може да съвместява лудостта на всичките им личности...
лъв - самовлюбени темерути с мания за величие и ненужно напомпано его...
дева - отвратителни мрънкала с психични отклонения и мания за ред неподлежаща на диагностика...
везни - неориентирани малоумници, които дори не могат да решат дали им се пикае или им се прави секс...
стрелец - ентусиазирани пълни идиоти, които вярват че са богове и лъжите им са като опашката на анаконда...
козирог - дебелоглави добитъци с праволинейно мислене и кожа на тапири...
:85: :85: :85: :85: :85: :85: ето че и аз мога!
престанете всички да плюете по водните! това е непрофесионално и не астрологично! ставате за смях и се излагате като кифладжии! грозно е! отвратително е!