Здравей Гост

Ранено Слънце-изява и проработка

• 377 Отговора
  • 52470 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Ранено Слънце-изява и проработка
« Отговор #200 -: Февруари 02, 2010, 04:30:38 pm »
Ти си Козирочка и като Сатурново чадо,една Венера във Водолей не мож ти са опъна  ;D ;)

Но дори и за това съм виждал изключение и то точно при комбинацията Венера/Водолей  и Марс/Риби-разбира се всичко се прави достатъчно тайно, защото Козирога си пази "имиджа" .

Пък и както казах-преобладаващата изява не лишава някои от това да имат по-индивидуален начин да си изразяват енергията на планетата-а и Венера не управлява само връзките.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Февруари 02, 2010, 04:31:04 pm »
Че Лили да не си го проспала-той Нептун номерца крои всякакви,може да са те ръчнали,а ти да не си била сигурна-това насън ли е или наяве  ;D

Да не стане като във филма "Дързост и красота"? Онази Каролайн сещаш ли се, дето пийва малко повече шампанско и обърква двамата братя, преспива с другия без да разбере?  ;D
И така, както сме се захапали на тема Марсове и Венери, я ми докажи, че твоят водолейски не е асексуален!  :P Моят ви е трън в гащите, вече разбрах!   :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #202 -: Февруари 02, 2010, 04:31:37 pm »
И ти не си светена водичка,Нептун не прощава-още повече на една Риба! Това че в определен момент си решила да го изявяваш на по-висше ниво Нептуна и Рибешкото си Слънце,не означава че не си проявявала като повечето това или онова (няма да навлизам в подробности защото ти си знаеш най-добре) или че тепърва не ти предстои още много дълъг път по посоката в която си поела.

случайно да се усещаш, че премина някои граници? аз зная, какво ми предстои, но на теб какво ти предстои? ти въобще осъзнаваш ли какво правиш с този си пост?

виж чадо, ще ти кажа едно - писна ми от глупости, писна ми от надървени егота дето се размятват на ачика, писна ми от псевдо духовници дето се чудят на кого да прочетат някоя лекция за да се почувстват те самите велики...

аман от гурута беееееее  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
« Отговор #203 -: Февруари 02, 2010, 04:32:34 pm »
И така, както сме се захапали на тема Марсове и Венери, я ми докажи, че твоят водолейски не е асексуален!  :P

Не знаех,че това е нещо лошо  :unsure: ;D :P

*

Синухе

• 4978
« Отговор #204 -: Февруари 02, 2010, 04:39:18 pm »
случайно да се усещаш, че премина някои граници?

Аз си говоря за астрология.Това че ти възприемаш негативните отзиви за Нептун и Рибите-начина по който най-често ги срещаме в поведението на хората-толкова лично,говори за това че проблема е някъде в теб.И след като продължаваш сама да се набутваш-съм в правото да те дам за пример и то по най-деликатният начин.Или някъде нещо излъгах? Ако е така ме поправи.

Не целя да угодя на никой,споделям това което съм видял.А и явно доста хора виждат същото.Да се надяваме,че ще срещаме по-извисени Риби по пътищата си,които да имат с какво да ни обогатят представата за тях,което няма да промени съществуването на останалите-с които явно океана на Нептун е много по-богато пренаселен.

*

Asol

• 4140
« Отговор #205 -: Февруари 02, 2010, 04:40:13 pm »
Вещичке, с Козирог трудно се излиза на глава да знаеш - ряпа да ядат Овните и Телците. Пък може Синухе да е по-наясно с твоята същност, отколкото ти самата. Иначе света вода ненапита с или без силен Нептун - няма подобни хора.   :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #206 -: Февруари 02, 2010, 04:41:09 pm »
Не знаех,че това е нещо лошо  :unsure: ;D :P

За теб може да не е, а нагите също са доволни, предполагам.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #207 -: Февруари 02, 2010, 04:41:18 pm »
Козирог трудно се излиза на глава да знаеш - ряпа да ядат Телците.

Ами представи си две в едно.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #208 -: Февруари 02, 2010, 04:45:38 pm »

Козирог/Телец ... не съм имала честта все още на такава комбинация ;D  :-X ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #209 -: Февруари 02, 2010, 04:47:04 pm »

Аз си говоря за астрология.Това че ти възприемаш негативните отзиви за Нептун и Рибите-начина по който най-често ги срещаме в поведението на хората-толкова лично,говори за това че проблема е някъде в теб.

така ли  :mellow:  интересно съждение от човек, който за не знам си кой път оплюва рибите. приемам го лично защото в този форум от устата на марая и от твоята не спряха да се сипят "суперлативи" за рибите в няколко теми вече. самият ти знаеш какъв речник мога да имам когато се ядосам и колко големи могат да бъдат моите рога!

ти се имаш за супер астролог - докажи човече - бъди ЧОВЕК и АСТРОЛОГ!

рибите туй рибите онуй - е добре, обаче не смяташ ли че човек достигнал до определено ниво в тоа живот е редно да се държи на положение и да не сере само в една нива, щото нивите са много а и говедата са много и че досега друго говедо не е срало в твоя обор!!!...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
« Отговор #210 -: Февруари 02, 2010, 04:47:23 pm »

За теб може да не е, а нагите също са доволни, предполагам.  :P

Щяха,ако Уран не бе решил да ме върне обратно в реала точно в сублимният момент  :57:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #211 -: Февруари 02, 2010, 04:49:53 pm »

О, аз имам. И питаш ли ме.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #212 -: Февруари 02, 2010, 04:50:16 pm »
...може да са те ръчнали,а ти да не си била сигурна-това насън ли е или наяве  ;D

Трябва много мънинко да е било онова... надървеното его  ;D, все едно с перце да те погалят.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #213 -: Февруари 02, 2010, 04:54:46 pm »

О, аз имам. И питаш ли ме.  :P
Ти нямаше ли водна Венера ? Там е ключа  ;D Иначееееееее  с толкоз "добитък" ;D ;D голямо мерене и настъпване ще има  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #214 -: Февруари 02, 2010, 04:54:56 pm »
рибите туй рибите онуй - е добре, обаче не смяташ ли че човек достигнал до определено ниво в тоа живот е редно да се държи на положение и да не сере само в една нива, щото нивите са много а и говедата са много и че досега друго говедо не е срало в твоя обор!!!...

Както вече казах-тази нива аз съм склонен да виждам за най-осрана и да осирам,защото това ми е ДСЦ,а астрологията в случая си работи.Негативните Рибешки/Нептунови прояви ме дразнят най-много!Това е факт,кодиран в картата ми.И е факт от обективни наблюдения-че Рибешките акценти,често се осират-и то много.Така че не мога да разбера какво се чудиш.И аз не харесвам определени Козирожки и Сатурнови прояви,но не съм тръгнал да ги защитавам,само защото имам Слънце в Козирог и някъде поставен силен Сатурн-защото гледам себе си,а не другите и не се ядосвам на тяхните изяви,не ги приемам за лични.А ти правиш точно обратното,което пак говори за зле отработен Нептун-границите между теб и останалите куцат, с една дума се размиват и възприемаш лично ,нещо което е обективно и не е насочено пряко към теб.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #215 -: Февруари 02, 2010, 04:55:50 pm »

Оо недей си представя, брат ми е Козирог с Асцендент Телец и Луна в Дева.По -далече от мен, че големи караници стават.Все той е прав и така обижда, само и само да е неговата истина.Добре ,че сме надалече.Иначе е сладур... :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Февруари 02, 2010, 04:56:33 pm »

Щяха,ако Уран не бе решил да ме върне обратно в реала точно в сублимният момент  :57:

Що пък Уран? Сатурн ни връща към суровата реалност. Трябва някоя Рахувица да е била... що не почетеш малко мантри?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #217 -: Февруари 02, 2010, 04:59:20 pm »
Що пък Уран? Сатурн ни връща към суровата реалност. Трябва някоя Рахувица да е била... що не почетеш малко мантри?  :blink:

Ми защото беше нарушение на реда,внезапно и неочаквано,сега си тук-след секунда там.
Сатурн определено заземява,но не е той този дето те "качва" някъде-там Хирон търси  ;)
Тъй като беше единичен случай-за сега ще се въздържа от мантри.А и както ти с аметиста-нямам намерение да си пропъждам обожателите ,още повече от неземен произход, щото Марса във Водолей не се впечатлява от обикновеното  ;D :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #218 -: Февруари 02, 2010, 05:00:34 pm »

Кво си говориш, Асол.  ;) В един момент трябва да си перде, щото иначе би ти коствало нервната система.  ;D Но аз си ги обичам много земните, признавам си, че са ми слабост.  :wub: При това въпреки, че 7-ми дом ми е Теле.  ;)

Асол, какво имаше предвид за водната Венера, не те разбрах. :blink:    

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Февруари 02, 2010, 05:02:35 pm »
А и както ти с аметиста-нямам намерение да си пропъждам обожателите ,още повече от неземен произход, щото Марса във Водолей не се впечатлява от обикновеното  ;D :-[

Нема такъв шанс, бейби, нали съм с най-дашния Марс! И аметистът не помага.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.