рибите туй рибите онуй - е добре, обаче не смяташ ли че човек достигнал до определено ниво в тоа живот е редно да се държи на положение и да не сере само в една нива, щото нивите са много а и говедата са много и че досега друго говедо не е срало в твоя обор!!!...
Както вече казах-тази нива аз съм склонен да виждам за най-осрана и да осирам,защото това ми е ДСЦ,а астрологията в случая си работи.Негативните Рибешки/Нептунови прояви ме дразнят най-много!Това е факт,кодиран в картата ми.И е факт от
обективни наблюдения-че Рибешките акценти,често се осират-и то много.Така че не мога да разбера какво се чудиш.И аз не харесвам определени Козирожки и Сатурнови прояви,но не съм тръгнал да ги защитавам,само защото имам Слънце в Козирог и някъде поставен силен Сатурн-защото гледам себе си,а не другите и не се ядосвам на тяхните изяви,не ги приемам за
лични.А ти правиш точно обратното,което пак говори за зле отработен Нептун-границите между теб и останалите куцат, с една дума се размиват и възприемаш лично ,нещо което е обективно и не е насочено пряко към теб.