моята Луна има две ранявания според астрологията, но за мен лично е само едно

:moo: :soe: :sat: - разходящ. Луната е в рак на 0,42*, а Сатурна е стационарен в близнаци на 27,48*. този съвпад ми е дал много тежко раждане /тежко за мама, а не за мен/. когато растях татко ми свиваше сърмите много, защото си бях шантава много с тоя водолейски асцедент
таааа, при стационарен Сатурн и шавлива /бързодвижеща/ Луна в друг знак не го приемам нито за съвпад, нито за раняване

точка по въпроса за ранената ми от Сатурн Луна :tongue2:
другия аспект е: :moo: :kva: :plu: - апликиращ /нали така се казваше когато аспекта предстои

/. Плутон ми е в 7 дом във везни. та тоя квадрат до преди няколко години ми даваше много негативни емоции относно мнението на хората за мен или работата ми, или мисленето ми, или действията ми. отработката се оказа много лесна, ама кой да се сети навреме я

започнах да приемам себе си такава каквато съм и сама да предизвиквам хората с мнението си, като при това хич и не ми пука какво мислят... та може и да е от факта, че най-накрая си приех с пълна сила асцедента и започнах да живея и да оставям и другите да живеят... :clap: