Здравей Гост

карта 2013

• 83 Отговора
  • 23014 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:карта 2013
« Отговор #80 -: Май 19, 2010, 01:01:43 pm »
Няма да има апокалипсис. Не знам защо бъларите винаги сме песимисти? Трябва да гледаме хубавите неща. Аз пък предвиждам, че до година-две България ще си стъпи на краката. България от 2013 ще прилича повече на България от 2003 от колкото на сегашната България.

това, че се пече нещо и на българския задник не означава непременно песимизъм. аз го приемам за оптимизъм  ;)  хора различни и гледни точки различни  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #81 -: Септември 16, 2010, 11:00:14 pm »
  Първо искам да уточня, че преди да сънувам,бях чела темата и реших,че съня може да е от емоция по- скоро. Но вече сънувам 2 пъти подобен сън. НЕ  знам дали са пророчески, но ето:

Отсечката- Стара Загора- Нова Загора е море , на юг, а точно където е пътя бряг. Селата под яката на Средна гора стоят и както е бил пътя  е бряг, но няма пясък а свършва отсечено. Ние минаваме с кола, но като че ли никой не е минавал преди нас. В един момент вървя пеш, стигам една скала и там има малко пясък ,навеждам се да вида какво има и намирам една Библия, сребристо- кафеникава с картинка на нея на Исус. Усещането ми беше, че нещо е ставало и говорих на някого, че тук е имало цивилизация. Нямаше никакви хора. Всичко беше девствено.

Втория сън беше: Отишла съм на селото на баща ми, което е пак в този район. С него сме на пътя, приижда много вода и залива всичко, минава под краката ни, обръщам се и гледам пак само вода. Няма нищо. Нямах усещане за страх и това,че ще се удавя. Там където имаше къщи  беше само вода.  А не мога да плувам въобще.

Не знам дали са пророчески, но това сънувах.Мисля  преди 2- 3 месеца. Може и да греша за времето.:unsure: Все пак реших да споделя.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Uran

• 6041
« Отговор #82 -: Септември 17, 2010, 08:23:43 am »
..a някакви сериозни промени около теб? :blink:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #83 -: Септември 19, 2010, 07:32:43 pm »
 Да, вярно направих промени във връзка с работата като организация и то доста крайни,а  и в личен план нещо не се  е променяло кой знае колко.. Съня беше след това обаче.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.