Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50437 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #60 -: Март 30, 2010, 01:57:03 pm »
   А моя на К11 - пак нулево кацане - кво ще е събитието...??? Или понеже имам висок праг на събитийност - не съм го отчела като събитие ли....питам аз  :blink:

колективно , колективно си го отчела ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Март 30, 2010, 02:50:31 pm »
Не казвам,че няма събитие, а че го отлючва транзита на по-бърза планета. Като няма празно при Уран защо още го няма събитието?

В предния пост съм пояснила, че събитието се случи след разпадане на съвпада и при сходящо ретроградно движение...А той (поста ми) беше в отговор на Кая, която претендира за "точност" на аспектите на Уран...Е, моя в момента е точен.

Въобще, забелязала съм, че точните аспекти на планетите рядко дават събития, освен тези на Луната, които влияят най-силно 2 часа преди точния аспект.

При транзитните планети събитията са обикновено до 3 гр. преди или след точния аспект. Ако някой има други наблюдения, е свободен да сподели примери.

« Отговор #62 -: Март 30, 2010, 02:58:28 pm »
   В темата за събитийността бях споделила подобно мнение, но съм приела за Меркурий и Марс, тригерите, обяснила съм и защо. Докато Луната не съм посмяла да я включа, защото нещата в случая могат да се проявят на вътрешно ниво, а не на физическо такова. 

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Март 30, 2010, 03:06:10 pm »
Всички планети могат да бъдат тригери, дори бавните и тежките. Въпросът е в кой момент се отключва събитието.
Транзитен Юпитер на 3 гр. преди точния съвпад с натална Венера в Риби ме срещна със стара съученичка, която не бях виждала от години, а на 1 гр. от Венера вече и бях на гости.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Март 30, 2010, 03:14:08 pm »
небесна , винаги съм казвала ,че уран според мен носи събитийност преди точния аспект. дори и подготовката за съответната събитийност ,като част от фактическото събитие по уран се усеща в пъти преди точния аспект. а самия точен съвпад само финализира събитието....
но по сатурн ,нямам такива наблюдения ,както и по плутон.......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #65 -: Април 18, 2010, 08:27:16 am »
 уран  към овен- прекалена нервност и ажитираност :unsure:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #66 -: Април 18, 2010, 12:11:17 pm »

Трябва ми някой в първия, втория градус, той според мен би трябвало нещо да усеща вече, искам да знам дали е така.
Имам Уран на 2* в Дева,предстои точна опозиция с транзитния в Овен,6 дом.Уран е У5,а диспозитора на нат.Уран е Меркурий,който в момента е на градус разстояние от К8-да видим.Активират се домовете на здравето,любовта,секса  :97: :25:а може и аборти,болници ,изневери :73:Според това
Цитат
винаги съм казвала ,че уран според мен носи събитийност преди точния аспект. дори и подготовката за съответната събитийност ,като част от фактическото събитие по уран се усеща в пъти преди точния аспект. а самия точен съвпад само финализира събитието....
трябва вече да се е задействало нещо

*

sunrain

• 6710
« Отговор #67 -: Април 28, 2010, 11:42:53 am »
Aз взех да изтрещявам. Тр. Уран ми е на 1* от наталните Венера, СЛВ и Хирон и пак взе да ме гони безсъние. Лягам в 1 часа и ставам в 6 часа и 30 мин. Щях да го приема ако се чувствах бодра, но уви..някакво особено нервно изтощение. Не е като физическата умора, след която можеш да се отпуснеш и заспиш като пън/бебе... :blink:

Значи се усеща вече. И аз имам такива наблюдения за хора около мен.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #68 -: Април 28, 2010, 01:17:29 pm »
...съжалявам за тъпия въпрос....ама ме очаква квадратура на Т Уран към наталното Слънце.....и съм притеснена щото нали предизвиквал нерви, инциденти, напрежение ...ммм и още куп кофти и стряскащи неща....та каква би била подходящата тактика при такъв транзит...да обмислям повече, да не съм импулсивна и лекомислена.... :unsure:.....и още .... :-\...какво ?

:-\ :unsure:

небесна , винаги съм казвала ,че уран според мен носи събитийност преди точния аспект. дори и подготовката за съответната събитийност ,като част от фактическото събитие по уран се усеща в пъти преди точния аспект. а самия точен съвпад само финализира събитието....
но по сатурн ,нямам такива наблюдения ,както и по плутон.......
По отношение на Уран аз съм напълно съгласна.Точния аспект се усеща силно но наистина слага край поне аз така съм го усетила
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

Обикновено Урановите транзи ги усещам 2гр. преди точния аспект-първо ме хваща безсъние ставам 4-5часа.Някакво вътрешно напрежение усещам. В момента ми предстои тригон на тр. Уран към нат. Юпитер 0гр.50мин Стрелец квадрат нат. Сатурн, но спя нормално, нервно ми е, но това вероятно е от тр. Марс съвпад нат.Уран в 20гр. на Лъв. Предполагам че когато Уран направи ингреса в Овен ще направя някоя дивотия :blink:s

*

Марая

• 28287
нещо случва ли ви се по уранянски?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

ооо дааа - сънища за минали животи. транзитния Уран ми е на полусекстил от Мерка - упр. на ЮЛВ... ебаси в един мой живот някъв хамав шофьор ми гръмна резервоара на колата с пистолет докато шофирам и тя се взриви и се възнесах скоропостижно  ;D ;D ;D  ма и аз хич не съм била кротък шофьор тогава... ммм дааааа луда работа....
и други сънища има - типично уранови, но те са с прекалено лична информация и не са за тук  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287

ооо дааа - сънища за минали животи. транзитния Уран ми е на полусекстил от Мерка - упр. на ЮЛВ... ебаси в един мой живот някъв хамав шофьор ми гръмна резервоара на колата с пистолет докато шофирам и тя се взриви и се възнесах скоропостижно  ;D ;D ;D  ма и аз хич не съм била кротък шофьор тогава... ммм дааааа луда работа....
и други сънища има - типично уранови, но те са с прекалено лична информация и не са за тук  ;)

интересно какъв е аспекта към наталния нептун... :-\ ,нали той е отговорен за сънищата!?

*

vanilla

• **
  • 1578

Обикновено Урановите транзи ги усещам 2гр. преди точния аспект-първо ме хваща безсъние ставам 4-5часа.Някакво вътрешно напрежение усещам. В момента ми предстои тригон на тр. Уран към нат. Юпитер 0гр.50мин Стрелец квадрат нат. Сатурн, но спя нормално, нервно ми е, но това вероятно е от тр. Марс съвпад нат.Уран в 20гр. на Лъв. Предполагам че когато Уран направи ингреса в Овен ще направя някоя дивотия :blink:s

....явно виновника за перманентната ми нервност на последък е квадратния транзит на Уран към Слънцето ми...орбиса е по-голям 5-6 градуса, но го усещам доста добре....и аз заспивам по-късно вечер и тази сутрин се събудих рано за почивен ден....към 7....а може би и самата констелация...Т квадратурата в.....е**** много е гадно + това вече не мога да търпя....искам да захвърля всичко....и да правя други неща....  :angry:  :'(...е**** ограниченията...е**** гадорията... :41:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Цитат
.искам да захвърля всичко....и да правя други неща....

За протокола, и аз така. Немам нерви се занимавам със стария си прашасал живот и всичките му джиджафки.

да се отчета и аз - в момента имам съвпад на транзитен Уран с натално Слънце в пети дом и опозиция на транзитно Слънце с натален ретро Уран във втори дом  ;) да не говоря за абсолютно точен съвпад на транзцитен и ретро натален Марс в 10ти дом в Лъв  :57:....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
да се отчета и аз - в момента имам съвпад на транзитен Уран с натално Слънце в пети дом и опозиция на транзитно Слънце с натален ретро Уран във втори дом  ;) да не говоря за абсолютно точен съвпад на транзцитен и ретро натален Марс в 10ти дом в Лъв  :57:....

а боядиса ли си косата в ярко оранжево или червено а  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Ти пък! АЦ ми е Везни, то е по-силно от мен. Потъмних а само с два тона  ;D но пък какви ги свърших днес .... не съм и мислила, че ще се случи, камо ли, че така смело ще ги навържа такива... за късмет, и тр. Юпитер е в съвпад с нат. Сланце, не само Уран  :mellow:

*

sunrain

• 6710
Сега в началото на градусите май е много силен Уран. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.