Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50424 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #160 -: Март 12, 2011, 07:16:46 pm »
Според моята програма Уран вече се е шмугнал в Овена  :rolleyes:

УРА! УРА! УРА! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #161 -: Март 12, 2011, 07:22:53 pm »
Астрокома  дава ингреса  в 02,49ч. сутринта.  

Ще бъде в овен до 15,5,2018г.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #162 -: Март 12, 2011, 07:44:48 pm »

Какво ти " шмугване" - направо с " гръм и трясък" беше оповестен
този ингрес още преди точния градус  :mellow:

Чувствам се наелектризирана до болка, а какво ще става,
като мине през целия ми стелиум и задейства всички Тао - квадратури
не ми се мисли... :(

УРА! УРА! УРА! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

;D    ;D   
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Март 12, 2011, 09:13:19 pm »
Специален поздрав за планетата Уран....и за всички мутабелни знаци...Рибоци , Близнаци , Деви и Стрелци...

http://www.youtube.com/watch?v=bfdHVNSV5cs

А за тези при които ще разрушава , ще създава , ще гърми и трещи.....Бъдете смели!!! ;D И обичайте Уран....След него нищо не е същото...,но си заслужава..... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #164 -: Март 12, 2011, 09:58:22 pm »
Специален поздрав за планетата Уран....и за всички мутабелни знаци...Рибоци , Близнаци , Деви и Стрелци...

А за тези при които ще разрушава , ще създава , ще гърми и трещи.....Бъдете смели!!! ;D И обичайте Уран....След него нищо не е същото...,но си заслужава..... :wub:

Значи при ингреса на уран в овен, и мутабелните ще бъдат засегнати? хм..
аз мислех,че само огнения тригон ще бъде :-\
А дали ще бъде добър период за мутабелните?

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Март 12, 2011, 10:00:38 pm »

Значи при ингреса на уран в овен, и мутабелните ще бъдат засегнати? хм..
аз мислех,че само огнения тригон ще бъде :-\
А дали ще бъде добър период за мутабелните?

Мисля , че мутабелните ще си отпочинат..... ;D

Re:ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИ
« Отговор #166 -: Март 13, 2011, 01:46:39 pm »

При мен Меркурий е на 4,59* в Овен. Управлява  9-ти и 12ти дом.
Дали няма да започна някакво тайно обучение? ;D

или тайно учение, в кой дом е съвпада :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #167 -: Март 13, 2011, 02:34:49 pm »
При мен Меркурий е на 4,59* в Овен. Управлява  9-ти и 12ти дом.

Енергиятта на квадратурата ще се приложи в дома, който Меркурий обитава, а резултатът ще се проектира в домовете, които Меркурий управлява. Квадратът на Меркурий с Уран не е никак лек период за нервната сестема - безсъние, постоянно напрежение на ума. Наистина може да те избие в посока "интелеектуално търсене"ь може да ти дойдат някои нестандартни идеи, на които не им е времето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #168 -: Март 13, 2011, 04:40:41 pm »

Квадратът на Меркурий с Уран не е никак лек период за нервната сестема - безсъние, постоянно напрежение на ума. Наистина може да те избие в посока "интелеектуално търсене"ь може да ти дойдат някои нестандартни идеи, на които не им е времето.

Небесна,

мислех да мина само с ремонт на дома,основен,но не би,макар и той да ми докара десет месеца преса и напрежение

при първи асп. се прояви със смазващ стрес и напрежение, знаеш защо, уран ми упр.6 дом и мерка 10,свързан със здравето на мама и понеже и плутон се мъдреше върху мерка
ме срина ,хич не беше лесно :(
сега при повторното квадратиране - какво би станало :rolleyes:
по натал мерка 4 секстил сатурн 6

*

Stella

• 7765
« Отговор #169 -: Март 13, 2011, 05:06:11 pm »

Квадратът на Меркурий с Уран не е никак лек период за нервната сестема - безсъние, постоянно напрежение на ума. Наистина може да те избие в посока "интелеектуално търсене"ь може да ти дойдат някои нестандартни идеи, на които не им е времето.

Небесна,

мислех да мина само с ремонт на дома,основен,но не би,макар и той да ми докара десет месеца преса и напрежение

при първи асп. се прояви със смазващ стрес и напрежение, знаеш защо, уран ми упр.6 дом и мерка 10,свързан със здравето на мама и понеже и плутон се мъдреше върху мерка

В периода за който говориш са се съчетали два аспекта от тежки планети към Меркурий. Съвпадът с Плутон е бил водещия аспект при теб Дали вече е станал разходащ? Дано пак не се насложаат с урановата квадратура. Аз съм преживявала съвпад на Уран с Меркурий и да ти кажа, по-добре е да вземеш превантивни мерки, да си помогнеш с някакви билки (аз пих мента, глог и валериана на таблетки).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #170 -: Март 13, 2011, 05:17:27 pm »
тр. плутон е вече на 6 градуса от мерка, но скоро пак ще е ретро, до сетември ще се върне до 4,53 Козирог,до колко градуса и орбиса за съвпада

« Отговор #171 -: Март 13, 2011, 05:33:08 pm »
   По принцип аз съм малко скръндза с орбисите, но напоследък възприемам друга теория, понеже Плутон е транзитен и той ще прави съвпада, а се движи много бавно, наслоявайки трансформиращата енергия, която носи, то енергията му се усеща и на 5 градуса.
   Явно с теб ни очакват интересни времена - чета те тук за Меркурия, моя е в същото положение в Козирог и квадрат с транз.Уран, вече отминал съвпад с Плутон. Ноооо, Меркурий ми управлява АСЦ, а Уран МС и СЛВ - сега Уран ще квадратира упр.на АСЦ и след някоя друга годинка ще опозира себе си, единственото успокояващо е, че ще е в секстилен знак спрямо АСЦ и МС....
« Последна редакция: Март 13, 2011, 06:33:37 pm от daisyline »

*

Stella

• 7765
« Отговор #172 -: Март 13, 2011, 06:21:39 pm »
тр. плутон е вече на 6 градуса от мерка, но скоро пак ще е ретро, до сетември ще се върне до 4,53 Козирог,до колко градуса и орбиса за съвпада

ще се почувства най-силно в стационарната фаза на плутон. Аз приемам до 3 гр. орбиса.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #173 -: Март 13, 2011, 08:34:33 pm »

При мен Меркурий е на 4,59* в Овен. Управлява  9-ти и 12ти дом.

или тайно учение, в кой дом е съвпада :rolleyes:

Меркурий е в последната трета на 6-ти дом.
Направо съм съгласна и на тайно учение. Всякакви мистични и тайни неща ме привличат.

« Отговор #174 -: Март 13, 2011, 10:34:33 pm »

Меркурия, моя е в същото положение в Козирог и квадрат с транз.Уран, вече отминал съвпад с Плутон. Ноооо, Меркурий ми управлява АСЦ, а Уран МС и СЛВ - сега Уран ще квадратира упр.на АСЦ и след някоя друга годинка ще опозира себе си, единственото успокояващо е, че ще е в секстилен знак спрямо АСЦ и МС....

дошло е време да поразчупим някой мисловни модели относно това как стоим в обществото и как то ни възприема  ;D и при мен мерка е У Асц. и10 и СЛВ, а Уран 6
нерви ,напрегнатост в работата си я имам ката ден,все бързам
д-р Чирков каза в едно интервю- че е щастлив човек, който може да си позволи да не бърза,при тази ежедневна преса как да си щастлив, днес напрежение,утре напрежение
на третия - късо съединение и добър си беше,ама за там си беше..... :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Март 29, 2011, 12:56:17 am »
Уран си свърши работата...точно както си му е реда.... ;D Орбис от 5* за него е нищо....
Просто планетата работи на високи обороти...,а карти в които е акцентирана е изключително показателна! :-\

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #176 -: Март 29, 2011, 01:47:29 am »
Уран си свърши работата...точно както си му е реда.... ;D Орбис от 5* за него е нищо....
Просто планетата работи на високи обороти...,а карти в които е акцентирана е изключително показателна! :-\

Ако не е тайна какво ти се случи по Уран ?

На мен всичката техника ми се повреди, телевизор, фотоапарат...   :(

Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #177 -: Март 29, 2011, 03:05:39 am »

Предлагам да провериш все пак дали някоя прогресивна куспида нее мръднала или някоя дирекционна планета да не е направила аспект към прогресивна.  ;D

« Отговор #178 -: Април 03, 2011, 04:03:23 am »

Небесна,

В периода за който говориш са се съчетали два аспекта от тежки планети към Меркурий. Съвпадът с Плутон е бил водещия аспект при теб Дали вече е станал разходащ? Дано пак не се насложаат с урановата квадратура. Аз съм преживявала съвпад на Уран с Меркурий и да ти кажа, по-добре е да вземеш превантивни мерки, да си помогнеш с някакви билки (аз пих мента, глог и валериана на таблетки).
Стела има ли ефект от билките?Мерка ми е на 1.37 в Овен.Освен Уран ще го натиснат и тр.Марс,че и Лилит.А на всичко отгоре имам и други тежки транзити.Направо незнам как ще се оцелява.

*

Stella

• 7765
« Отговор #179 -: Април 03, 2011, 04:14:38 am »

Стела има ли ефект от билките?Мерка ми е на 1.37 в Овен.Освен Уран ще го натиснат и тр.Марс,че и Лилит.А на всичко отгоре имам и други тежки транзити.Направо незнам как ще се оцелява.

Има ефект. Аз бях станала много раздразнителна тогава, страдах от безсъние, умът ми беше под постоянно напрежение. Към тааблетките, за които ти говоря, няма привикване. Няма нищо лошо да си помогнеш с билки. Аз например и до ден днешен не мога да се чувствам добре без да съм пила кафе сутрин - пия го като лекарство - профилактично. ниско ми е кръвното и не мога да си върша нормално ежедневните задължения.
« Последна редакция: Април 03, 2011, 04:18:44 am от Stella »