Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50434 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #220 -: Март 21, 2012, 06:16:04 pm »
Аброуд, все още ли тр. Юпитер е в 5ти дом?
Юпитер носи това, което силно желаем. Аз си бях пожелала едно нещо, а той ми донесе и още и още ...
Отпусни това Слънце, дай му по-големи надежди и всичко ще си дойде на място.

е, аз отдавна нищо не желая силно, отказах се по обективни причини свързани с вярата - ето къде бил проблема :P
само не се сърди за дебелашкия хумор - като не може по друг начин, поне тъй да се изявява Юпитер :blink:

иначе си права - Юпитер никак не му е добре в знака на Слънцето, но пък за сметка на това в този на Луната е с превишените очаквания ;D

и за да се разгърна докрай по темата ;D - не вярвам, че това отново ще ми се случи, влюбването имам предвид, а вече почти нищо не е в състояние да ме накара да поддържам подобна връзка, дори и за кратко
« Последна редакция: Март 21, 2012, 06:29:15 pm от abroad »

*

Divna

• 2478
« Отговор #221 -: Март 21, 2012, 06:29:46 pm »
Аброуд, все още ли тр. Юпитер е в 5ти дом?
Юпитер носи това, което силно желаем. Аз си бях пожелала едно нещо, а той ми донесе и още и още ...
Отпусни това Слънце, дай му по-големи надежди и всичко ще си дойде на място.

е, аз отдавна нищо не желая силно, отказах се по обективни причини свързани с вярата - ето къде бил проблема :P
само не се сърди за дебелашкия хумор - като не може по друг начин, поне тъй да се проявява Юпитер :blink:

иначе си права - Юпитер никак не му е добре в знака на Слънцето, но пък за сметка на това в този на Луната е с превишените очаквания ;D

Не познавам радикса ти и не бих могла да дам мнението си, ако приемаш, разбира се мнение на един страстен любител на астрологията.  :blink:

Хубаво е да сме реалисти, но някак сме по-щастливи, когато сме и оптимисти.  :blink: Вярата, каквато и да е тя, свързана ли е с балансиран оптимизъм (да липсват крайности) ни помага много, за да се чувстваме щастливи.  :blink: С една дума, хубаво е да сме позитивни.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #222 -: Март 21, 2012, 06:35:18 pm »
Хм, Юпитер и Венера транзитират в седми, оглеждай се, може да се появи някой потенциален с благословията им, мисля.  :blink: Смисъл докато са там сякаш трябва повишено внимание при оглеждането.  ;D ;D

Когато транзитен Юпитер премина през 5ти дом срещнах не малко ухажори, имаше и сериозни предложения.  :blink: Когато обаче тр. Сатурн беше над нат. Слънце и Плутон, а тр. Юпитер отминаваше съвпада на нат. Марс и СЛВ имах една взаимно споделена, но неизживяна докрая любов, която в момента имам желание да изживея.  :blink:

Дивна на мен сега ми е стъпал Юпитер върху СЛВ в 5-ти дом. :blink:

Стелла, преди време ти писах по този въпрос. Страхотен транзит е. Наслаждавай му се с цялото си сърце и душа. Възползвай се на макс. :blink:

Да му се наслаждавам, ама няма нищо на което да се наслаждавам. Просто няма обект, в който да се влюбя.
При мене подейства съвпадът с У5,7 в 3-ти дом на транзита му през Риби.
Сега е секстила с У5 и У7 откъм 5-ти дом в Телец. Предстои квадрат с Луна и Слънце откъм 5-ти дом и накрая тригон с Уран, който ги управлява. Ей този късметлийски тригон ако изкара нещо като "щастливия случай", друго не мога да си представя.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #223 -: Март 21, 2012, 06:38:30 pm »
Стела при мен този транзит (Уран тригон Юпитер) ми донесе немалка сума финикийски знаци и нова любов ...  ;) Така че, желая ти по-голям късмет дори от моя!

*

Stella

• 7765
« Отговор #224 -: Март 21, 2012, 06:40:37 pm »
Стела при мен този транзит (Уран тригон Юпитер) ми донесе немалка сума финикийски знаци и нова любов ...  ;) Така че, желая ти по-голям късмет дори от моя!

Благодаря ти, мила Дивна! Да ти се връща позитивната енергия. И на мене винаги ми е помагал - ще докосне рождения. /по натал имам секстил, а нали като се повтаря мунданно силата му се удвоява/ :58:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #225 -: Март 21, 2012, 09:36:03 pm »
Дивна, опозицията на Уран към Венера има всички шансове да ти донесе нова връзка, която обаче да не се вписва в традиционните представи; напр. връзка с човек с голяма възрастова разлика, някой, който идва от различна социална среда, етнос, или както вече ти писаха, обвързан с друга връзка; знаеш, че постоянството не е присъщо на Уран, така че очаквай вълнения и емоции, живей в настоящето и не прави планове за бъдещето, когато се появи.. / а той ще се появи /  :blink:
интересното е, че и тр Плутон се включва в картинката с квадрат към Венера - да не смяташ да се разделяш с настоящия партнъор ? или той да бъде проводника на промяната и да те изненада ? същевременно, аз бих заложила на този транзит дори повече отколкото на транзита на Уран. Вероятно е Плутон да донесе много значима, много дълбока и интензивна връзка...съпроводена и с доста предизвикателства ! няма да навлизам в детайли - наясно си какво значи това.
мисля, още от края на Април, след Новолунието на върха на 7-я ти дом, да започнеш да се оглеждаш за нещо ново   ;)
юли се очертава един прекрасен месец - вероятно ще направиш планове или ще пътуваш някъде зад граница; не е изключено и тогава да срещнеш любовта или поне да имаш страстни нощи /Марс-Венера/, но по-важното е, че Юпитер ще бъде в тригон с Венерата ти, а това си е предпоставка за удоволствия, забавления, красота, любов/флирт, че и пари и въобще....супер ! знаеш, че ако тогава срещнеш човек и изградите връзка, то тя има предпоставка да бъде много щастлива и обогатяваща за теб. каквато и промяна да има по това време / Юп в 8-и /, то тя ще бъде благоприятна. а тъй като и Венера е там - какво повече да кажа - любов, секс и пари ! имаш взаимен обмен - тр Марс съвпад Венера, тр Венера тригон натален Марс. На фона на Уран и Плутон ... повече няма какво да говорим;
месец  Юли - обърни му специално внимание ! и после дай обратна връзка  :P   

*

Stella

• 7765
« Отговор #226 -: Март 21, 2012, 09:43:01 pm »
Аспектите на Уран с Венера препятстват обвързването, но дават вълнуващи връзки. Много често след разпадането на аспекта следва раздяла, но си струват изживяванията. Поне знаеш, че си живял.

*

Grace

• 2257
« Отговор #227 -: Март 21, 2012, 09:52:32 pm »
Дивна, имам и един въпрос. Кога замина за Канада - 1998-1999 г ли, когато Уран е минавал над ИЦ ? едновременно с това е бил в квадрат с Луната и тригон с Венера / У12 /

*

abroad

• 2187
« Отговор #228 -: Март 21, 2012, 09:57:39 pm »
единственият случай - период на разюзданост и естествено (и изолирано) проявление на писаното по книжките за Венера във Водолей е по време на транзита на Уран съвпад с натална Венера, със също така присъщата празнота, породена от ненаситност в търсенето и горчив вкус като следствие от пожеланото високо напрежение.
И все пак трябва със сигурност да е обосновано от до сатурновите, където нито Уран, нито Нептун и Плутон имат намеса, но нали трябва и да ми е модерно ;D, а и преди всичко удобно като аргументация ;D
Та да продължа по съвремено му - отчитайки силния Уран, допринася за интересни времена, но повърхностни от типа "easy come, easy go"
за тези със специална Венера, Слънце и Луна не е добро предложение горното :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #229 -: Март 21, 2012, 10:02:39 pm »
Grace, много мило да ми разгледаш картата! Благодаря от сърце! :blink:

От твоята клавиатура, на Божия монитор!  :blink: Все хубавинки, как да не се зарадва човек. Благодаря!

Обезателно ще дам обратна връзка.

ПП: Квадрата на тр. Плутон с нат. Венера още в началото му (2010) се прояви. Разделих се окончателно с дотогавашната ми голяма любов. Беше изключително драматично, но наложително. Аз бях тази, която прекрати окончателно отношенията.
Пак по време на този квадрат се запознах с много скъпи за мен личности, с един от които съм още в момента. Много ми е скъп и мил, но не го обичам така, че да споделя остатъка от живота си с него. Не знам дали ще се разделим окончателно някога с него. Изключителни приятели сме и се уважаваме безкрайно. Имаме много общи интереси. Мислехме дори да си имаме бебе.  ;D
« Последна редакция: Март 21, 2012, 11:14:01 pm от Divna »

*

Stella

• 7765
« Отговор #230 -: Март 21, 2012, 10:02:46 pm »

за тези със специална Венера, Слънце и Луна не е добро предложение горното :blink:

За Скорпионските ли става дума?
Някои се задомиха при аспект на Уран с Венера, а други при транзита му през десцендента.
Добре, че беше този транзит, щото иначе щяха да си останат незадомени. То понякога нещо трябва да те трясне през главата, та да разчупиш консерватизма и рутината.

*

Divna

• 2478
« Отговор #231 -: Март 21, 2012, 10:11:42 pm »
Дивна, имам и един въпрос. Кога замина за Канада - 1998-1999 г ли, когато Уран е минавал над ИЦ ? едновременно с това е бил в квадрат с Луната и тригон с Венера / У12 /

На януарското новолуние през 2006. Точно 28.01.2006 в късните часове стъпих за пръв път на втората родна земя (в Канада).

*

Divna

• 2478
« Отговор #232 -: Март 21, 2012, 10:16:02 pm »
Грейс, 1999 година беше много важна от към професионално развитие.

*

abroad

• 2187
« Отговор #233 -: Март 21, 2012, 10:17:08 pm »

За Скорпионските ли става дума?
Някои се задомиха при аспект на Уран с Венера, а други при транзита му през десцендента.
Добре, че беше този транзит, щото иначе щяха да си останат незадомени. То понякога нещо трябва да те трясне през главата, та да разчупиш консерватизма и рутината.

съвсем не - това за скорпионските
специални в смисъл подчертано противоположни на природата, подчинена на токовия удар на Уран
транзита през осите като проявление е съвсем различен от този при съвпад с натална планета, пък била тя и отговорна за връзките
казват, че често Уран се проявява силно в противоположния на транзитиращия дом
и все пак да не забравяме мъдрите-архаични втренчени в модерното

*

Divna

• 2478
« Отговор #234 -: Март 21, 2012, 10:21:52 pm »

Според древните, управителят на Водолей е Сатурн.  :blink: Питам се, значи ли това, че при аспект на Уран с Венера, действието ще е като при аспект на Сатурн с Венера???  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #235 -: Март 21, 2012, 11:49:01 pm »

казват, че често Уран се проявява силно в противоположния на транзитиращия дом

Познавам двама души, които дълго време не можеха да си намерят подходящ партньор, но при транзита на Уран през десцендента се ожениха. Аз пък се омъжих при транзит през асцендента. Тежка планета засегне ли оста 1-7 веднага се проявява върху партньорствата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #236 -: Март 21, 2012, 11:56:47 pm »

Уран на ИЦ... ;D..опита от преживяното ме прави свободна...
Когато Уран премине през тази ос...спомените са мъртви...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #237 -: Март 21, 2012, 11:58:10 pm »

Според древните, управителят на Водолей е Сатурн.  :blink: Питам се, значи ли това, че при аспект на Уран с Венера, действието ще е като при аспект на Сатурн с Венера???  :-\

Абсолютно различно!  :blink: Няма база за сравнение.

*

Grace

• 2257
« Отговор #238 -: Март 22, 2012, 09:19:51 am »

На януарското новолуние през 2006. Точно 28.01.2006 в късните часове стъпих за пръв път на втората родна земя (в Канада).

когато дирекциите говорят, транзитите мълчат. точен съвпад на дир Слънце и Плутон с Асц. има, разбира се и по транзити в картата ти, но за сетен път се убеждавам, че без дирекциите да покажат, значими събития няма.
а 1999 г си имала обратен възврат на Нодалната ос + други значими транзити. само в работата ли се проявиха? не е ли имало някакви нови, значими контакти / не говоря само за интимни /
Дивна, с транзит на Юпитер и Сатурн едновременно през 7-и дом, само за работа ли ще кажеш през 1999 г  :o
« Последна редакция: Март 22, 2012, 09:31:00 am от Grace »

*

Stella

• 7765
« Отговор #239 -: Март 22, 2012, 09:35:32 am »

когато дирекциите говорят, транзитите мълчат. точен съвпад на дир Слънце и Плутон с Асц. има, разбира се и по транзити в картата ти, но за сетен път се убеждавам, че без дирекциите да покажат, значими събития няма.
а 1999 г си имала обратен възврат на Нодалната ос + други значими транзити. само в работата ли се проявиха? не е ли имало някакви нови, значими контакти / не говоря само за интимни /
Дивна, с транзит на Юпитер и Сатурн едновременно през 7-и дом, само за работа ли ще кажеш през 1999 г  :o

Плутон и Слънце какво общо имат с емиграцията? Дали са свързани по някакъв начин с чужбина?
 Грейс, аз пък все повече се убеждавам, че ако нещо не ти е заложено по натал, то няма как да се случи.
На Дивна по натал и е заложена емиграция. Картата не е пред мен сега, но помня, че обсъждахме аспектите.