Здравей Гост

уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО

• 144 Отговора
  • 25115 Прегледи
*

missKapriz

Re:уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО
« Отговор #120 -: Септември 03, 2010, 05:20:50 pm »
Да,интереси неща казвате....
Уран и лънцето ми в натала нямат аспект.
А един аборт преди първото ми родено дете по кой дом е?
Ако първото(неродено) е 5ти дом,второто родено трябва може би да е 7ми,а третото 9ти....така ли е? :unsure:
Срещала съм мнение/не помня автора,но не е от форум/,че неродените деца също се гледат като родени.Но така сметката става доста сложна,особено в случаи с много аборти-направо можеш да изтървеш хронологията :'(Така,че аз за себе си приемам варианта първородното дете да е по 5,второто по 7 и т.н.

Милки,да направим хорар,ако искаш.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Септември 03, 2010, 05:26:38 pm »
Не не ме интересуват много неща.Просто както вас търся отговорите на разни въпроси :blink:
Не търся предсказания Марая,все пак не сме от скоро заедно...знаем се :blink:
Споделяме си разни неща :blink:
И във ваше лице откривам подкрепа.

Нищо лошо! Ние много карти разглеждаме и търсим някакви отговори. Не мисля , че би бил проблем да се разгледа заложеното в натала...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #122 -: Септември 03, 2010, 05:35:22 pm »
Не не ме интересуват много неща.Просто както вас търся отговорите на разни въпроси :blink:
Не търся предсказания Марая,все пак не сме от скоро заедно...знаем се :blink:
Споделяме си разни неща :blink:
И във ваше лице откривам подкрепа.

Нищо лошо! Ние много карти разглеждаме и търсим някакви отговори. Не мисля , че би бил проблем да се разгледа заложеното в натала...
Добре,благодаря ти.
Специално днешният въпрос по уран е такъв,че имам съмнения които ще разбера след час-два.И че съвпада със слънцето(естествения управител на 5ти дом-деца).И за това реших да се допитам до вас ималил ли сте такъв пример в практиката.Тр уран съвпад слънце да даде блеменност.
Но по-късно ще ви пиша имам ли основания да мисля за това или не :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #123 -: Септември 03, 2010, 06:39:46 pm »
Теста не показа бременност.
След известно време пак ще направя,защото имам съмнения :unsure:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #124 -: Септември 03, 2010, 06:52:42 pm »

Мен ли питаш?

Не, питах Марая дали нейното първо дете беше момиче.  ;D Карай да върви.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Септември 03, 2010, 06:54:59 pm »

Мен ли питаш?

Не, питах Марая дали нейното първо дете беше момиче.  ;D Карай да върви.....

Az pomislih ,qe vyprosa e kym Milki..... ;D
da , moma...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #126 -: Септември 03, 2010, 06:55:31 pm »

Аз не търся отговори отдавна от моя хороскоп.  :blink: Познавам хороскопа и себе си много добре. Зная какво искам....мен ме вълнуват много по-глобални въпроси от моята персона.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #127 -: Септември 03, 2010, 06:58:40 pm »

Мен ли питаш?

Не, питах Марая дали нейното първо дете беше момиче.  ;D Карай да върви.....

Az pomislih ,qe vyprosa e kym Milki..... ;D
da , moma...

Ми, точно това исках да кажа одеве, че не трябва да се гледа единствено знака на куспидата, а и планетата управител на дома.
 А ти казваш друго
Цитат
МАРАЯ: Управителя на дома описва характера на детето , но не и пола му!

И по този повод те попитах какво ти е първото дете, защото имаш Овен на К5 и управител Марс в женския знак Козирог.

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Септември 03, 2010, 07:06:59 pm »
Ne винаги е така! втората ми дъщеря е по 7-ми и тук е упр. Венера в козирог.
Сина ми е по 9-ти , упр. е слънце в 1-ви. к 9 е лъв.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #129 -: Септември 03, 2010, 07:09:57 pm »
Ne винаги е така! втората ми дъщеря е по 7-ми и тук е упр. Венера в козирог.
Сина ми е по 9-ти , упр. е слънце в 1-ви. к 9 е лъв.

Да, така е. Не винаги е така, особено когато в 5,7 и т.н. домове има планети в различен знак от куспидата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Декември 08, 2010, 12:57:13 am »
Нещо по Уран за споделяне да имате? ;D

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #131 -: Януари 22, 2011, 02:49:16 pm »
Чакам скоро да приключи квадрата на транзитния Уран към Луната ми. То не бяха нерви, проблеми с майка ми,финансови проблеми, много труден период. Да мине и за последно през Хирон, че и това бяха трудни уроци. И дано в овен ми донесе по-добри неща-ще направи тригон към пети дом, квинокс към Слънцето, а по-нататък и тригон към Венера.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #132 -: Януари 22, 2011, 03:15:53 pm »
Moя близка Стрелец ще става много неочаквано мама.. :blink:
Дирекционен Уран е върху стелиума и Слънце/Мерк/Нептун на 3 гр. преди К5.Има Юпитеров възврат,а транзитните Юпитер/Уран са и в осмия дом.
Има 2 неуспешни бременности преди това,за тази 9-ти ли да гледам?

*

Марая

• 28287
Re:уран и НЕГОВИТЕ аспекти
« Отговор #133 -: Август 10, 2013, 12:59:45 am »
и да дам тон за песен ;) :blink:.
уран е решил да заеме своето място на мц в натала ми. избрал е да бъде в лизост до плутон и да аспектира колкото може повече картата ми.
уран прави съвпад с мц и съвпад с плутон както споменах.
следва секстил в рамките на 2гр. с нептун. вадратура със слънце в рамките на 5гр. ,тригон с марс в рамките на 2гр. тригон с луна в рамките на 7гр. по тригонократи е и тригон с венера ,но аз не го приемам за тригон.
през целия си съзнателен път до времето на своята опозиция той премина през 11-ти,12-ти,съвпад с нептун ,1-ви съвпад ЮЛВ ,меркурий и слънце ,през марс и венера,през юнона и лилит през сатурн и хирон. Това бяха неговите конюкций ,но не и всичко ;D.
транзита през източната хемисфера не е от най-еките ,защото касае нашта отговорност и нашите отношения.
на психологическо ниво това донесе заложеното по натал ,но в по-големи размери ;D ;D ;D
неподчинение ,ексцентричен подход,разкриване на тайни и забулени в лъжи и измами неща ,внезапна раздяла и смърт/физическа и емоционална/на близки и приятели ,на роднини,сватба и брак ,пътувания по цял свят в това число и до изключително екзотични дестинаций ,астрология ,езотерика,допир до ванга и то за дълъг период от време/12г/.
квадратурите ,който уран направи по пътя си ,бяха повече от впечатляващи..... :blink:
квадрат с ъс сатурн ,квадрат с мц и иц ,квадрат с плутон ,квадрат с уран и опозиция с юпитер. през целия си съзнателен път ,казвам съзнателен ,защото уран има висшесъзнание поради квадратурата му по натал със слънцето ,аз се борих и възпротивявах ,търсех себе си губех се , намирах се скитах в мислите си в намерияна си ,но винаги намира реалния и нестандартен подход с който излизах суха от мокрото.
да!уран умее тези неща.
най-големия ужас беше квадрата му с меркурий,който управлява интерсептирания ми -ми дом ,както и 10-ти. всъщност едва в този миг разбрах ,че всички онези съвпади и квадрати са били репетиция за него ,просто подтоговка за този аспект.
това беше един от тежките периоди може би най-тежкия.всичко градена с годините рухваше,света беше друг и различен ,сякаш бях на друга планета и в друго измерение....
уран работеше и то безотказно и безотговорно.
квадратурата към слънце , беше продължение на неговата фуга ,защото колкото и анархичен да изглежда уран ,вселената е подредила всеки аспект за точното време и точното място. ;D ;D ;D
нагледно ;) ,в моя хороскоп меркурий управлява партньора , а слънцето символизира бащата и съпруга в картата. еее ,виждате ли колко последователно и ссредоточено вселената се грижи за всичко ;D ;D ;D ;D и а няма мърдане и бягане.
тааа ,след като премина през мъдрия и консервативен учител и инкасатор на съдбата сатурн ,след като му даде урок по иноваций по отношение на договори ,материални пасиви и активи ,както и отношения към тях и индивидите с които контактува ,за уран не беше трудно да разкъса оковите на партньорските отношения и продължи към иц.
 ;D ;D реших ,че съм приключила двубоя си с него ,създавайки уникален продукт по време на сектила му с луна.... ;D ;D ;D ;D
дааама не!
не се случи ,защото уран е деситилетия напред , а луната е прекалено емоционална и чувствителна , а така също и слугинажна ,за да позволи на иновацията да и помогне.
патента на продукта обаче беше създаден по време на уран секстил марс-2-ри дом козирог.защитен и сигурен.но това е марс ,не е луна. т.е. запазих нещо за поколенията ,но то везе в малка част от къщите на хората ,от офисите и банките.
съвпада с хирон ми даде възможността да премина бариерите и отключа онази част от себе си ,която трудно би видяла бял свят. изключителен период на ясновидство. страх от това ,което можеш да кажеш ,защото го виждаш защото знаеш  и си убеден ,че е така.беше труден период. астрологията приличаше на чаша с кафе ,тя беше основата ,другото беше уран в съвпад с хирон на тригон от нертун-12ти дом.
всички врагове бяха разкрити,до един защото уран не приема тайните,за него те са тема табу. той осветлява по-силно от прогресивната луна ,защото е мълния и прозрение.....
та в общи линий така премина пътя му....
сега го чакам в тригон към асц и секстил с дсц.
мисля,че това ще бъде времето в което ще се случат реалните неща /развод на документ/,които обвързват брака ,предстой му секстил с венера ,при свъвпада/конюкцията/периода беше уникален-брак и отличен бизнес с перфектни партньори...,сегааа,сега не знам ,но все пак е секстил :blink:
след което следва тригон към ЮЛВ и сестил към СЛВ , а непосредствено след това и тригон към мерка , а малко по-късно и към слънце. :blink: :blink: :blink:
т.е. времето на изпитания мина....мина и замина ,но нищо ама нищо не е същото ,както преди неговите стъпки,всичко е различно дори и спомените са някъде мнооггоо далеч заровени в тайните чекмеджета на съзнанеито и душата.....само мълнийте са му същите и след тях пожари...

С чувство и бързина съм го описала...
Мина аспекта с възлите... ;D
Ще споделя..
Но...тракова писане за Уран...преди три години... :P
Божеее, личи си..,че е ВИП в картата ми.... ;D

Гледаха го "гости" като тема... ;D :P..да го бутна леко напред...
« Последна редакция: Август 10, 2013, 01:06:57 am от Марая »

Re: уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО
« Отговор #134 -: Август 18, 2013, 10:51:56 am »
При тригон Уран Юпи то4но ж деня на то4ния аспект по4ина баща ми .Преди това имаше 3 съвпада на Сатурн Слънце но се слу4и по време на уж късметлийски аспект.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #135 -: Август 18, 2013, 11:28:29 am »
Марая, много интересно е това, което си разказала. Чакам още!

На мен ми предстои съвпад на транзитен Уран към прогресивна Луна в 8 дом догодина септември. Мислим да не мислим какво може да стане. :) Уран ми е много "специален" в картата на ИЦ. Родата вече три десетилетки се чуди да ми върже ли длъжките ръкавки зад гърба или да ми даде медал за цялостно творчество.  ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #136 -: Август 18, 2013, 11:32:27 am »
На мен сега транзитен Уран ми е в тригон към прогресивната Луна в Лъв в 6 дом, но досега не нищо не се е случило.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #137 -: Август 18, 2013, 11:35:28 am »
при мен когато Уран преминава върху натални Венера и МАрс ( управители 5 ти и 6/11 натални) кошмар .... загуба на човек които много оби4ах и на работата ми която също много оби4ах , нищо не е същото като преди след този транзит ...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #138 -: Август 18, 2013, 11:40:31 am »
а моят е в десети сега и сега като е ретро нищичко не върви като хората в работата всичко е надоло с главата на всичко отгоре е в опозиция със сатурн и марс и с две думи всичко е едно никакво такова нищо не става като хората
« Последна редакция: Август 18, 2013, 11:44:50 am от elodiq »

*

kitsa

• 20
« Отговор #139 -: Август 18, 2013, 12:22:22 pm »
При мен Уран е управител на 7 дом, при преминаването му през 7 дом и тригон с натална Венера, се обвързах много драматично :):). Когато Транзитният Уран излезе от 7 дом и направи квадрат с Натална Венера, прекратихме връзката си.