Здравей Гост

уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО

• 144 Отговора
  • 25031 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО
« Отговор #140 -: Август 18, 2013, 12:26:03 pm »
При мен Уран е управител на 7 дом, при преминаването му през 7 дом и тригон с натална Венера, се обвързах много драматично :):). Когато Транзитният Уран излезе от 7 дом и направи квадрат с Натална Венера, прекратихме връзката си.

е аз има натален секстил уран венера и всичките ми любови са драматични и то прекалено

*

Rose

• *
  • 92
Re:уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО
« Отговор #141 -: Август 18, 2013, 06:31:52 pm »
За втори път тази година транзитния Уран ми е в опозиция с наталния и двата пъти неочаквани проблеми с дома и  след решаването им проблеми с парите за месеци напред (наталния е в 4 дом и е У8)

Освен това тразнитният е в квадрат със Слънцето ми, което определено не ми харесва, но за сега проявления няма.

*

Uran

• 6041
« Отговор #142 -: Август 18, 2013, 06:36:21 pm »
За втори път тази година транзитния Уран ми е в опозиция с наталния и двата пъти неочаквани проблеми с дома и  след решаването им проблеми с парите за месеци напред (наталния е в 4 дом и е У8)

Освен това тразнитният е в квадрат със Слънцето ми, което определено не ми харесва, но за сега проявления няма.

Уранова опозиция. Неприятно. При следващото преминаване/опозиране (ако има такова), може да се разреши кардинално въпроса.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #143 -: Август 18, 2013, 06:55:04 pm »

Уранова опозиция. Неприятно. При следващото преминаване/опозиране (ако има такова), може да се разреши кардинално въпроса.

Да и следващо минаване ще има като ретроградния Уран си смени посоката и пак замачка наталния. А за квадрата със Слънцето, че нямало проявление пиша глупости, явно съм слънчасала тотално Слънчо ми е У2 както казах по-горе финансови проблеми и то серизни. Кажете някой транзит, който показва печалба от тотото или внезапно забогатяване ;D че само това ме спасява сега.

Уран това с кардиналното решаване на въпроса как да го разбирам кардинално добре или кардинално зле и то като се отнася до дома ми, настръхвам просто.

*

Uran

• 6041
Re: уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО
« Отговор #144 -: Август 18, 2013, 06:59:37 pm »
Обикновено обръща нещата, което значи, че и двете проявления са възможни.