и да дам тон за песен

:blink:.
уран е решил да заеме своето място на мц в натала ми. избрал е да бъде в лизост до плутон и да аспектира колкото може повече картата ми.
уран прави съвпад с мц и съвпад с плутон както споменах.
следва секстил в рамките на 2гр. с нептун. вадратура със слънце в рамките на 5гр. ,тригон с марс в рамките на 2гр. тригон с луна в рамките на 7гр. по тригонократи е и тригон с венера ,но аз не го приемам за тригон.
през целия си съзнателен път до времето на своята опозиция той премина през 11-ти,12-ти,съвпад с нептун ,1-ви съвпад ЮЛВ ,меркурий и слънце ,през марс и венера,през юнона и лилит през сатурн и хирон. Това бяха неговите конюкций ,но не и всичко

.
транзита през източната хемисфера не е от най-еките ,защото касае нашта отговорност и нашите отношения.
на психологическо ниво това донесе заложеното по натал ,но в по-големи размери

неподчинение ,ексцентричен подход,разкриване на тайни и забулени в лъжи и измами неща ,внезапна раздяла и смърт/физическа и емоционална/на близки и приятели ,на роднини,сватба и брак ,пътувания по цял свят в това число и до изключително екзотични дестинаций ,астрология ,езотерика,допир до ванга и то за дълъг период от време/12г/.
квадратурите ,който уран направи по пътя си ,бяха повече от впечатляващи..... :blink:
квадрат с ъс сатурн ,квадрат с мц и иц ,квадрат с плутон ,квадрат с уран и опозиция с юпитер. през целия си съзнателен път ,казвам съзнателен ,защото уран има
висшесъзнание поради квадратурата му по натал със слънцето ,аз се борих и възпротивявах ,търсех себе си губех се , намирах се скитах в мислите си в намерияна си ,но винаги намира реалния и нестандартен подход с който излизах суха от мокрото.
да!уран умее тези неща.
най-големия ужас беше квадрата му с меркурий,който управлява интерсептирания ми -ми дом ,както и 10-ти. всъщност едва в този миг разбрах ,че всички онези съвпади и квадрати са били репетиция за него ,просто подтоговка за този аспект.
това беше един от тежките периоди може би най-тежкия.всичко градена с годините рухваше,света беше друг и различен ,сякаш бях на друга планета и в друго измерение....
уран работеше и то безотказно и безотговорно.
квадратурата към слънце , беше продължение на неговата фуга ,защото колкото и анархичен да изглежда уран ,вселената е подредила всеки аспект за точното време и точното място.
нагледно
,в моя хороскоп меркурий управлява партньора , а слънцето символизира бащата и съпруга в картата. еее ,виждате ли колко последователно и ссредоточено вселената се грижи за всичко
и а няма мърдане и бягане.тааа ,след като премина през мъдрия и консервативен учител и инкасатор на съдбата сатурн ,след като му даде урок по иноваций по отношение на договори ,материални пасиви и активи ,както и отношения към тях и индивидите с които контактува ,за уран не беше трудно да разкъса оковите на партньорските отношения и продължи към иц.

реших ,че съм приключила двубоя си с него ,създавайки уникален продукт по време на сектила му с луна....

дааама не!
не се случи ,защото уран е деситилетия напред , а луната е прекалено емоционална и чувствителна , а така също и слугинажна ,за да позволи на иновацията да и помогне.
патента на продукта обаче беше създаден по време на уран секстил марс-2-ри дом козирог.защитен и сигурен.но това е марс ,не е луна. т.е. запазих нещо за поколенията ,но то везе в малка част от къщите на хората ,от офисите и банките.
съвпада с хирон ми даде възможността да премина бариерите и отключа онази част от себе си ,която трудно би видяла бял свят. изключителен период на ясновидство. страх от това ,което можеш да кажеш ,защото го виждаш защото знаеш и си убеден ,че е така.беше труден период. астрологията приличаше на чаша с кафе ,тя беше основата ,другото беше уран в съвпад с хирон на тригон от нертун-12ти дом.
всички врагове бяха разкрити,до един защото уран не приема тайните,за него те са тема табу. той осветлява по-силно от прогресивната луна ,защото е мълния и прозрение.....
та в общи линий така премина пътя му....
сега го чакам в тригон към асц и секстил с дсц.
мисля,че това ще бъде времето в което ще се случат реалните неща /развод на документ/,които обвързват брака ,предстой му секстил с венера ,при свъвпада/конюкцията/периода беше уникален-брак и отличен бизнес с перфектни партньори...,сегааа,сега не знам ,но все пак е секстил :blink:
след което следва тригон към ЮЛВ и сестил към СЛВ , а непосредствено след това и тригон към мерка , а малко по-късно и към слънце. :blink: :blink: :blink:
т.е. времето на изпитания мина....мина и замина ,но нищо
ама нищо не е същото ,както преди неговите стъпки,всичко е различно дори и спомените са някъде мнооггоо далеч заровени в тайните чекмеджета на съзнанеито и душата.....само мълнийте са му същите и след тях пожари...