Здравей Гост

уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО

• 144 Отговора
  • 25067 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО
« Отговор #20 -: Март 13, 2010, 01:04:20 pm »
Че слънцето управлява първи дом:)

замесен 6-ти , 8-ми ,12-ти да виждаш?! :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Март 13, 2010, 02:13:30 pm »
уран , носи свобода и осъзнаване. уран е внезапен като мълния сред нощ. но мълния има само там където има високо напрежение. създаденото напрежение и натрупаната енергия не могат  да бъдат трансформирани  по друг начин , освен взрив!
но тогава ,когато пътувайки във времето уран се приближи до плавна и лека конфигурация, именно той е онзи ,който дава гениалност и възможност за творчество ,което трудно се приема от настоящето ,защото уран е бъдещето.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Март 13, 2010, 02:23:40 pm »

Благодаря Марая.
чела съм в книга на Люмиер,че първи дом също се свързва със здравето.Лъв ми е на АС,слънце го управлява,и ще е засегнато от уран.Дано не е нещо внезапно свързано със сърцето. :blink:
А ако говорим символично,нямам нищо против сърцето ми да бъде засегнато внезапно от любовен порив :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Март 13, 2010, 02:35:11 pm »

Благодаря Марая.
чела съм в книга на Люмиер,че първи дом също се свързва със здравето.Лъв ми е на АС,слънце го управлява,и ще е засегнато от уран.Дано не е нещо внезапно свързано със сърцето. :blink:
А ако говорим символично,нямам нищо против сърцето ми да бъде засегнато внезапно от любовен порив :rolleyes:

да , асц-то в лъв може да даде блясък и лъвско излъчване.
тук е основата на психиката на личността. първи дом е онова ,което показваме на света ,начина по който ни виждат. това е външния облик , вътрешния аз лично го търся по луна и сатурн.
пътувания в чужбина , религия и философия , пътуване към далечното/духовния свят/ , търсене на отговори и намиране на такива- 9ти дом. това те чака.
макар ,че най-трудно можеш да предскажеш един непредсказуем обект ;D- уран!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #24 -: Март 13, 2010, 05:36:14 pm »
уран , носи свобода и осъзнаване. уран е внезапен като мълния сред нощ.

Мани,мани,вчера ме удари уранова мълния посред бял ден.  ;D Нъл ме питаше кво ми се случва при тригон на трите рачешки планети с Уран/който вече е на куспидата на 6 дом/. Чакам едно, случва се друго.....слава Богу,че поне изненадите са хубави. Но пак са уранови-внезапни и неочаквани. Чак не ми се верва. Не е важно толкова за мен дали ще стане или не, ужасно ме изненадаха. Ще раздуя,обаче,когато минат всички уговорки в писмен вид.  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Март 13, 2010, 05:44:58 pm »
уран , носи свобода и осъзнаване. уран е внезапен като мълния сред нощ.

Мани,мани,вчера ме удари уранова мълния посред бял ден.  ;D Нъл ме питаше кво ми се случва при тригон на трите рачешки планети с Уран/който вече е на куспидата на 6 дом/. Чакам едно, случва се друго.....слава Богу,че поне изненадите са хубави. Но пак са уранови-внезапни и неочаквани. Чак не ми се верва. Не е важно толкова за мен дали ще стане или не, ужасно ме изненадаха. Ще раздуя,обаче,когато минат всички уговорки в писмен вид.  :wub:

:kissd: много се радвам за теб! ще стане ,не може да не стане- сигурна съм , ама и ще се :25: на вселената. п.п. е ,уран е свързан с внезапния късмет!
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 12:01:26 am от Марая »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #26 -: Март 14, 2010, 07:48:19 am »
влез моля те в транзити на нодалната ос и ми дай мнение!
изкукуригвам , на себе си ми е някак си некомфортно да кажа каквото и да е. все съмнения.. :(
погледни април месец ,виж ми нещата и 2 думи ми кажи ,молим ти се. много съм объркана и май вече побъркана....

п.п. е ,уран е свързан с внезапния късмет!

Като те знам колко си "търпелива", знам че ще подскочиш като ти кажа, че след малко излизам и ще мога едва утре да удовлетворя молбата ти. Обаче, имай малко търпение. Днес ми е ден за чист въздух. А колкото до Уран, той може да донесе внезапен късмет, ако има положителни аспекти към планетата на късмета - Юпитер. А аз имам тригон на Юпитер и Уран, както и един лек сходящ тригон с Луната - управител на 10 дом. И като прибавиш соларния МЦ в 10 дом/в съвпад с наталния Уран/, сещай се. Само че не съм убедена дали ще стане, защото предварително си показах зъбките. Омръзнало ми е от използвачи и хора, които не уважават труда на другите. Та, ще видим дали ще се договорим изобщо. За първи път не ми пука. И на мен като Кайли взе да ми е все тая.  ;D

« Отговор #27 -: Март 14, 2010, 08:39:20 am »

[/quote]
Благодаря Марая.
[/quote]

да , асц-то в лъв може да даде блясък и лъвско излъчване.
тук е основата на психиката на личността. първи дом е онова ,което показваме на света ,начина по който ни виждат. това е външния облик , вътрешния аз лично го търся по луна и сатурн.
пътувания в чужбина , религия и философия , пътуване към далечното/духовния свят/ , търсене на отговори и намиране на такива- 9ти дом. това те чака.
макар ,че най-трудно можеш да предскажеш един непредсказуем обект ;D- уран!
[/quote]
Асц Лъв съм, Луната ми е в Близнаци но с Венера в Скорп съм много асоциален 4овек въпреки 4е работя с хора и не ми ли4и .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #28 -: Март 14, 2010, 08:46:36 am »
А аз имам тригон на Юпитер и Уран, както и един лек сходящ тригон с Луната - управител на 10 дом.    За първи път не ми пука.   ;D

уран/луна освобождава паметта от негативни емоции, спомени,
правейки те непукист, чак сега ли за пръв път :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #29 -: Март 14, 2010, 10:29:08 am »
Stelichka, една година транзитният Уран ми е върху наталната Луна. Толкова страдах и плаках, че се чудя как не се сдухах. Мислиш ли , че така съм изхвърляла негативите емоции, които натрупах или напротив - си ги "увеличих" сама? Като в един затворен кръг бях.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Март 14, 2010, 11:22:02 am »
При мен се заформя един тригон с Луната, но още има време, докато Уран влезе в Овен. По темите обаче нещата се случват и са хубави Урански, много е вдъхновяваща тази планета.  :blink:
Между другото аз имам квадрат на тр.Уран към Юпитер в натала, образуващ се в момента и съм убедена, че и от него мога да очаквам нещо внезапно с положителен знак. Защо смятате, че само от леките аспекти трябва да е, за да стане това, напротив дори. Даже имам чувството, че вече на няколко пъти действието на този аспект напомни за себе си. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Март 14, 2010, 01:45:48 pm »
Между другото аз имам квадрат на тр.Уран към Юпитер в натала, образуващ се в момента и съм убедена, че и от него мога да очаквам нещо внезапно с положителен знак. Защо смятате, че само от леките аспекти трябва да е, за да стане това, напротив дори. Даже имам чувството, че вече на няколко пъти действието на този аспект напомни за себе си. 

това съм го писала на много места! уран/юпитер-квадрат  е равно на внезапен късмет и го казвам от опит!

« Отговор #32 -: Март 14, 2010, 02:10:51 pm »
Stelichka, една година транзитният Уран ми е върху наталната Луна. Толкова страдах и плаках, че се чудя как не се сдухах. Мислиш ли , че така съм изхвърляла негативите емоции, които натрупах или напротив - си ги "увеличих" сама? Като в един затворен кръг бях.

зависи от статуса на двете планети в натала, как са аспектирани и на кой домове са управители, изживяла съм този транзит, но не ми е носил подобни негативни емоции,
може би щото бях пубер тогава, знам ли

уран не цикли в затворен кръг, той освобождава, пък може и да те е освободил от тях, човек като му се натрупа много и си поплаче,му олеква, зависи от самият човек, пък и ограниченията, блокажите са по сатурн, или плутон, прогр.луна къде беше и какви асп. образуваше наранена луна от марс ,сатурн  си мисля, че страда и плаче,поне в синастрията съм виждала подобни резултати....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 14, 2010, 02:27:43 pm »
Като те знам колко си "търпелива", знам че ще подскочиш като ти кажа, че след малко излизам и ще мога едва утре да удовлетворя молбата ти. Обаче, имай малко търпение. Днес ми е ден за чист въздух. А колкото до Уран, той може да донесе внезапен късмет, ако има положителни аспекти към планетата на късмета - Юпитер. А аз имам тригон на Юпитер и Уран, както и един лек сходящ тригон с Луната - управител на 10 дом. И като прибавиш соларния МЦ в 10 дом/в съвпад с наталния Уран/, сещай се. Само че не съм убедена дали ще стане, защото предварително си показах зъбките. Омръзнало ми е от използвачи и хора, които не уважават труда на другите. Та, ще видим дали ще се договорим изобщо. За първи път не ми пука. И на мен като Кайли взе да ми е все тая.  ;D

добре ,че поне ще е утре! :( :-\
добре бе мама му стара , няма ли да поостанеш малко да си побъбриме тук :( ,никаква те няма! тццц-тццц,юрнала си се , а у лево а у десно. мирни малко да си побъбриме ;) :blink: :wub:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #34 -: Март 14, 2010, 04:55:41 pm »
А аз имам тригон на Юпитер и Уран, както и един лек сходящ тригон с Луната - управител на 10 дом.    За първи път не ми пука.   ;D

уран/луна освобождава паметта от негативни емоции, спомени,
правейки те непукист, чак сега ли за пръв път :o

Никога не съм била непукист. Сега,обаче,нещо ми пада пердето. Писна ми да ме използват. Всеки ти вика:" Ама,това е реклама." Да, ама децата реклама не ядат. Иначе е вярно-бързо се възстановявам емоционално.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #35 -: Март 14, 2010, 04:57:37 pm »

добре бе мама му стара , няма ли да поостанеш малко да си побъбриме тук :( ,никаква те няма! тццц-тццц,юрнала си се , а у лево а у десно. мирни малко да си побъбриме ;) :blink: :wub:

Виж какво, аз не те питам ти къде ходиш,когато аз съм във форума, а теб те няма. Ама,хаа.  ;D Ти да не ревнуваш,а???  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 14, 2010, 05:10:22 pm »

Виж какво, аз не те питам ти къде ходиш,когато аз съм във форума, а теб те няма. Ама,хаа.  ;D Ти да не ревнуваш,а???  :P

не , ревността не ми е присъща и не го познавам това чувство. просто искам да си говоря с теб :blink: , а тъкмо влизам-ти излизаш и обратното.
приятно ми е общуването с теб , заради провокацията и това ,че мога да обменям мисли и знания....особенно на мунданна тематика.
и кво се стискаш с тоя уран :o , знаеш ли как съм любопитна да разбера за какво става дума и да го проследя.
и да ми кажеш нещо , мОлАм ти се! :wub: :wub:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #37 -: Март 14, 2010, 06:51:06 pm »
  и кво се стискаш с тоя уран :o , знаеш ли как съм любопитна да разбера за какво става дума и да го проследя.
и да ми кажеш нещо , мОлАм ти се! :wub: :wub:

Няма пък да ти кажа.  :P Айдеееее, и ти ли ша ма следиш? Аз нали ти казах за транзитите в петък. Във вторник Луната е в съвпад с рождената Луна и правят тригон с транзитния Марс на 3 градуса от МЦ, а в сряда заформят голям огнен тригон и с рождените Юпитер и Уран.

« Отговор #38 -: Март 14, 2010, 07:16:31 pm »
Здравейте от непозната...Силно ме заинтригувахте - какво се очаква при този тригон - тр.уран съвпад с р.луна - р.уран и р.юпитер, според вас? -луна в 1 дом, ур. в 6 и юп. в 9-При мен предстои скоро. Преживяла съм един мн. силен тр. на уран - през МС - смених кардинално професията си.   

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #39 -: Март 14, 2010, 07:33:34 pm »
Здравейте от непозната...Силно ме заинтригувахте - какво се очаква при този тригон - тр.уран съвпад с р.луна - р.уран и р.юпитер, според вас? -луна в 1 дом, ур. в 6 и юп. в 9-При мен предстои скоро. Преживяла съм един мн. силен тр. на уран - през МС - смених кардинално професията си.   

Начи,аз нищо не разбирам от написаното. Требе да ми обясняваш много.  ;D Добре дошла при нас! Хубаво си описала кое къде е, но не знам защо много хора подценяват управлението на домовете. Като не знам коя планета кой дом управлява,хич не мога да кажа какво да очакваш. Пък не по-малко значение имат и прогресивните и дирекционните планети. Ако искаш, пусни си картата в темата за "Натални карти-практикум", ако не се лъжа. Който иска, ще даде мнение.  ;)