Здравей Гост

уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО

• 144 Отговора
  • 25076 Прегледи
Re:уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО
« Отговор #40 -: Март 14, 2010, 08:16:50 pm »
благодаря за бързата реакция...но ще ми е трудно да си пейстна картата. н.луна е в първи дом,  овен, р. уран е в лъв, 6 д., а р. юпитер - на върха на 9 д.в стрелец. между другото съвсем скоро уран ще ми мине през асц...вероятно ме чака духовна трансформация?извинявам се отново...
« Последна редакция: Март 14, 2010, 08:40:18 pm от dima »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Март 15, 2010, 03:29:23 am »
  и кво се стискаш с тоя уран :o , знаеш ли как съм любопитна да разбера за какво става дума и да го проследя.
и да ми кажеш нещо , мОлАм ти се! :wub: :wub:

Няма пък да ти кажа.  :P Айдеееее, и ти ли ша ма следиш? Аз нали ти казах за транзитите в петък. Във вторник Луната е в съвпад с рождената Луна и правят тригон с транзитния Марс на 3 градуса от МЦ, а в сряда заформят голям огнен тригон и с рождените Юпитер и Уран.

охооо , ясно ми е вече! ;D ;D ще черпиш и въобще няма да ти се размине! успех и късмет от сърце! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Март 15, 2010, 03:32:56 am »
Здравейте от непозната...Силно ме заинтригувахте - какво се очаква при този тригон - тр.уран съвпад с р.луна - р.уран и р.юпитер, според вас? -луна в 1 дом, ур. в 6 и юп. в 9-При мен предстои скоро. Преживяла съм един мн. силен тр. на уран - през МС - смених кардинално професията си.   
дъкращението р е радикален , нали? или нещо бъркам?! :-\
ако е радикален :blink: , ти си голяма щастливка на съдбата , макар и прекалено ексцентрична в емоцийте.... :blink: :blink: ;)
според мен коренно ще промениш ежедневието си и ще си смениш работата отново!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Март 15, 2010, 07:05:38 am »
Да - за радикалния..щастливка ще е силно казано, но не се и оплаквам...Колкото до тълкуването - харесвам работата си и не бих искала да я сменям, но каквото дойде - добро дошло. Марая, благодаря Ви.А преминаването на тр.Ур.  през асц. - риби -28.5 градуса? Преживяно, теоретично?

« Отговор #44 -: Март 15, 2010, 07:55:17 am »
това пък какво е?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #45 -: Март 15, 2010, 08:08:13 am »
това Уоркрафт не е ли игра  :-\  някой пак си рекламира сайта  :angry:  аман от малоумни беееее  :33:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

nerealna

« Отговор #46 -: Март 15, 2010, 09:14:36 am »
При тр. уран в съвпад с натална венера в 9 дом риби мога да кажа само 1 дума - любов..мн. любов  :blink:. жалко, че аспекта ми отминава:(

Марая, каза че кв. на нат. уран и юпитер носи неочакван късмет. това важи ли и за полуквадрата м/у тях, че аз имам такъв ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Март 15, 2010, 09:17:30 am »
Нереална, намисли си го, сега е момента... ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #48 -: Март 15, 2010, 10:08:09 am »
Намислих си го, но...с натален нептун в 5 дом дали мога да спечеля от тотото ...  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Март 15, 2010, 12:09:16 pm »
Да - за радикалния..щастливка ще е силно казано, но не се и оплаквам...Колкото до тълкуването - харесвам работата си и не бих искала да я сменям, но каквото дойде - добро дошло. Марая, благодаря Ви.А преминаването на тр.Ур.  през асц. - риби -28.5 градуса? Преживяно, теоретично?

тотална промяна на външния вид! не могат да те познаят и като визия и като поведение!

« Отговор #50 -: Март 20, 2010, 08:58:50 am »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 27, 2010, 11:58:15 am »
уран тригон асц ,секстил дсц . бихте ли споделили опита от преживяното. ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #52 -: Март 27, 2010, 12:59:46 pm »

Аз лично спечелих конкурс по това време. Но ти знаеш,че всяка карта е различна, както и проявленията.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Март 27, 2010, 01:05:01 pm »

Аз лично спечелих конкурс по това време. Но ти знаеш,че всяка карта е различна, както и проявленията.  :blink:

знам разбира се ,въпроса е повече споделени мнения.... :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #54 -: Март 30, 2010, 10:46:57 am »
Марая, каза че кв. на нат. уран и юпитер носи неочакван късмет. това важи ли и за полуквадрата м/у тях, че аз имам такъв ?

Виждам, че имате нужда от литература по отношение на аспектите и затова ви пускам линк от друг форум, където съм дала и там инфо от Павел Глоба. http://www.astro5.net/forum/viewtopic.php?t=86

Моето мнение е, че късметът е нещо много хубаво и положително,което идва в живота ни без да сме го очаквали. За мен тригонът на Уран и Юпитер дава неочакван късмет. Квадратурата изисква борба за получаване на желания т.нар. късмет. Нищо не идва даром.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 30, 2010, 10:55:16 am »
скарлет ,напоследък все по-често се замислям за тригоните и квадратурите.
наблюдавам ги в мойта карта и в картите на други хора близки до мен с които имам обратна връзка.
интересно е , че тригона въпреки лекотата ,която символизира по-трудно се изразява от квадратурата...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #56 -: Март 30, 2010, 11:01:03 am »
Хубаво е да се замисляме по-често. И аз мисля, набирам инфо от познати и близки, които споделят с мен и съм стигнала до извода,че при тригона си получаваш заслужени печалби без да се напъваш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 30, 2010, 11:05:21 am »
късмета си е късмет и е заложен принципно в натала.
чела съм ,че големите тригони в натала дават онази закрила , която за някой е късмет.
мога да кажа , че при квадратура на уран с юпитер , мой много близък човек получи доста висок пост. и за него това си беше чист късмет. :blink:
вероятно работата с енергията на аспектите е повече от важна за всеки от нас.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #58 -: Март 30, 2010, 11:12:15 am »
Имаш предвид,че е получил висок пост при квадрат на транзитен Юпитер към натален Уран или са с такъв аспект в натала. Ако са в такъв аспект в натала, вероятно този пост се дължи на положителни аспекти на транзит към планети в 10-я му дом или към управителя му. Но задължително трябва да е заложено в натала му. Иначе,само от голия квадрат може да получи и бързо сгромолясване от този пост при следващ предизвикателен аспект.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #59 -: Март 30, 2010, 11:17:02 am »
Аз съм учила, че точно предизвикателните аспекти предизвикват събитията.

А това е твърдение от съвсем скоро. В смисъл кое е вярното според теб?
Питам просто, да не се приема за друго.
Питам, защото и аз мисля, че на трудните аспекти се гледа с лошо око малко с предубеждение, не някаква увереност.

Според мен си зависи от картата и човека.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.