абе лили ,то тоя мерк не е казими , а изгорен. първото ,което ми направи впечатление , силния огнен стелиум и водната луна. на второ място ме впечатли тригона на юпитер със слънцето и респективно със стелиума.

точен квадрат слънце ,сатурн ,но и точен тригон слънце /юпитер.
направо съм изумена .
вероятно тригона на юпитер и слънце я закриля и излиза чиста от мръсната вода. ,вероятно е късметлийка. но е много натоварен стрелеца. може би е напуснала българия с тоя стелиум....или е имала уникални проблеми по време на транзита на плутон и квадратурата на сатурн в последните 2 год.
м/у другото огнените стелуми са доста противоречиви. те могат да бъдат дори разрушителни.
вероятно е скандалджийството да е част от огнения стелиум , макар ,че това е стрелец

,все пак не е упр. марс с огнената енергя и неуравновесеня импулс. принципно огнения стелиум винаги иска да се доказва и да изпъква. 8нова е характерно ,както за стрелеца ,така и за лъва и за овена.
субективните емоций са много арактерни за тези хора .прекаляване във всичко и загуба на мярката и гранцата е стелиума в огнени знаци.
принцпно лъжците и крадците според много източници имат ранени луни. обикновенно луната отговаря за чувствата и емоцийте ,но и за психичното състояние на индивида. във водните знаци ,дори и в знака рак ,луната е прекалено психична. луната се свързва и с наследственноста , с навиците с желанията.
оффф ,не знам ,но луната в риби си е

непредсказуема и луда луна. и не само в риби , а и в рак и в скорпион е опасна....вода ,емоций и когато стелиума е в огнен знак , а луната във воден енергийте са много разлчни. луната в аспект с меркурий и слънце и то твърд нехармоничен аспект си е много трудна....
направо съм впечатлена от огнените стелиуми. имам и други наблюдения. просто огъня не е за всеки!