Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41751 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #200 -: Декември 31, 2010, 12:13:01 am »
Blagodaria, Maraya!

Vseki si ima svoia na4in i podhod, s koiito se 4uvstva naii-dobre i v pylen reson. Az sym 6tastlivka, za6toto uspiah da sre6tna 4oveka, koiito sym me4tala vinagi da sre6tna.

Dobi, blagodaria, 4e te ima i 4e mi dava6 tova, za koeto vinagi sym me4tala - cenni astrologi4ni znania!  :58:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #201 -: Декември 31, 2010, 12:19:58 am »
Blagodaria, Maraya!

Vseki si ima svoia na4in i podhod, s koiito se 4uvstva naii-dobre i v pylen reson. Az sym 6tastlivka, za6toto uspiah da sre6tna 4oveka, koiito sym me4tala vinagi da sre6tna.

Dobi, blagodaria, 4e te ima i 4e mi dava6 tova, za koeto vinagi sym me4tala - cenni astrologi4ni znania!  :58:

А бе аз не съм много цвете за мирисане, но започвам да се изчервявям вече от такива комплименте. :49:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #202 -: Декември 31, 2010, 12:24:45 am »
но започвам да се изчервявям вече от такива комплименте. :49:

Луната ти в Овен ли е?  ;D

В 11 дом дева. :wink2:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #203 -: Декември 31, 2010, 12:31:01 am »
В 11 дом дева. :wink2:

тя като моята.Но аз не се изчервявам на комплименти..видимо   ;D

Ами ти си сигурна жена, ако не се лъжа. :wink2: :wink2:

*

Santi

« Отговор #204 -: Декември 31, 2010, 01:11:27 am »
Предпазлива по скоро  :blink: .

*

holanda

« Отговор #205 -: Декември 31, 2010, 01:18:31 am »
Предпазлива по скоро  :blink: .

щом казваш.. ;)
ти си с Овча Луна-изчервяваш ли като ти направят комплимент?

*

Santi

« Отговор #206 -: Декември 31, 2010, 01:24:18 am »
удобни въпроси към неудобния човек  ;D ;D .

Червя се и още как, още повече че и Венерата ми е в 3-ти дом - някоя мацка ако ми направи комплимент и я намирам за привлекателна ходи ме откажи от нея  ;D .

*

Stella

• 7765
« Отговор #207 -: Декември 31, 2010, 01:30:00 am »
Mislia, 4e Mars v 1 i 5 dom e nai-aktiven i deiistven.

но не канализирана, ако попада в едни по други знаци - залудо работи, залудо не стой, след много действие може и да се получи малко ефективен резултат

но мисълта ми беше за мъжкарския марс, този на която дума може да се разчита, без условности и окраски, без мрънкане и отлагане, поеме ли ангажимент го спазва до край и т.н.
Ami Mars moje da e v znaka Oven i pak moje da e pasiven ako se namira v 12 dom naprimer.  ;)

Може да изглежда пасивен, но само на пръв поглед. Овен е кардинален знак. А ако има тао-квадрат или кардинална квадратура? Ше бъде най-активен, но в условията на 12-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #208 -: Декември 31, 2010, 01:42:13 am »
Ше бъде най-активен, но в условията на 12-ти дом.

можеш ли да се обосновеш?  :blink: Не мисля,че 12 дом показва слаба енергия (което ти не казваш,просто съм го чела на много места,а не съм съгласна) или  енергия ,вложена и концентрирана в ситуации и места,аналогични по 12 дом-подсъзнание,болници,в помощ на нуждаещите се.

Червя се и още как, още повече че и Венерата ми е в 3-ти дом

мммм..сладурче  ;D

*

Santi

« Отговор #209 -: Декември 31, 2010, 02:00:27 am »
Твоя Марс много приляга на човек ориентиран към изкуството - писател, художник, скулптор - т.е енергията по-скоро да е насочена навътре . Отблъскват те вулгарни и агресивни хора си мисля, въпреки че си с ДСЦ Овен .

*

holanda

« Отговор #210 -: Декември 31, 2010, 02:11:58 am »
Твоя Марс много приляга на човек ориентиран към изкуството - писател, художник, скулптор - т.е енергията по-скоро да е насочена навътре . Отблъскват те вулгарни и агресивни хора си мисля, въпреки че си с ДСЦ Овен .

Рисувам  :blink:
Но идеята за Марс беше друга-физически Марса в 12 се проявява открито в случаите,когато там е и Слънцето.човек наистина изглежда и E активен,деен и напрегнат.Cъздава впечатление за Овенска натура.Много астролози пренебрегват 12 дом,стане ли въпрос за енергия и умение за изява.

а за другото-с агресивните хора..не ги харесвам.Не за друго,но ми правят конкуренция в нахалството  ;D.
шегувам се,..вулгарни не харесвам и именно с такива съм агресивна,доколкото позволява съотношението интелект-телесни възможности  :-[

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #211 -: Декември 31, 2010, 02:17:38 am »

Рисувам  :blink:
Но идеята за Марс беше друга-физически Марса в 12 се проявява открито в случаите,когато там е и Слънцето.човек наистина изглежда и E активен,деен и напрегнат.Cъздава впечатление за Овенска натура.Много астролози пренебрегват 12 дом,стане ли въпрос за енергия и умение за изява.

а за другото-с агресивните хора..не ги харесвам.Не за друго,но ми правят конкуренция в нахалството  ;D.
шегувам се,..вулгарни не харесвам и именно с такива съм агресивна,доколкото позволява съотношението интелект-телесни възможности  :-[

Марс в 12 дом е особено активен на заден план, или през ноща. :25:

*

Santi

« Отговор #212 -: Декември 31, 2010, 02:28:25 am »
Лилава Забравих, че прави съвпад със Слънцето и квадрат с Уран - че си дейна си дейна, но ще си такава когато се налага . Твоя Марс ще го нарека - "Очаквай неочакваното" . Ако го нямаше съвпада със Слънцето доволно биха ти се качвали на главата  ;D .

Наличието на ДСЦ Овен и позицията на Марс говорят при теб, че партньорите ти са по скоро по-емоционални, повече драматизират си мисля  ;D, но Марс във Везни държи на обноските, кавалерството, държание на положение и т.н ..

*

holanda

« Отговор #213 -: Декември 31, 2010, 02:38:30 am »
Твоя Марс ще го нарека - "Очаквай неочакваното" . Ако го нямаше съвпада със Слънцето доволно биха ти се качвали на главата  ;D .

партньорите ти са по скоро по-емоционални, повече драматизират си мисля  ;D, но Марс във Везни държи на обноските, кавалерството, държание на положение и т.н ..

нека се опитат да ми налитат.Ха! ченгелите..да ме изядат,но ще умрат и те,защото здраво в ръцете си дърja създателя на проблемите..а аз обичам ги,само ако са от големите..(Спенс)  ;D :P

за партньорите си много прав.Самоанализата ли помогна да отразиш истината? ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #214 -: Декември 31, 2010, 02:46:24 am »
Doby, Марс в 12 дом освен през нощта (сова) е активен и на преден план (личен опит).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #215 -: Декември 31, 2010, 02:54:49 am »
За планетите в 12 дом моето мнение е, че са много силни в проявите си обикновено, никаква слаба енергия, може би просто  по-неясни и непредсказуеми, понякога съвсем други от това, за което дават вид или впечатление в околните. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Santi

« Отговор #216 -: Декември 31, 2010, 02:58:38 am »
Цитат
за партньорите си много прав.Самоанализата ли помогна да отразиш истината?

Бързо навързах нещата - ДСЦ, позиция на У7 и аспекти  ;), все пак съм със съвпад Марс/Меркурий в Рак .

Да споделя и аз малко мнение за марсове сега :

Марс в Скорпион - много добре ми импонира, можеш да разчиташ на него, седи си зад думите, въпреки че малко бавно пали  :blink: .
Марс във Везни - излъчва спокойствие, деликатност, тактичност . Определено ми е от фаворитите(съдя по няколко приятела и две момичета)
Марс в Дева - много говори, изпълнението куца, но иначе са стрикни - много работливи .
Марс в Лъв - наглост, налагане все да е на неговото, все е най ..
Марс в Телец - мудно, лениво, лапане му дай, като се заинати е като магаре на мост

За Марс в Рак каво можете да кажете ?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #217 -: Декември 31, 2010, 03:27:40 am »
За планетите в 12 дом моето мнение е, че са много силни в проявите си обикновено, никаква слаба енергия, може би просто  по-неясни и непредсказуеми, понякога съвсем други от това, за което дават вид или впечатление в околните. 

Най-трудния прочит е в 12-ти дом..., без значение светило или планета... :blink: Тук всичко има значение , до най-малката подробност... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #218 -: Декември 31, 2010, 03:34:15 am »
бавно пали  :blink: .

Марс в Дева - много говори, изпълнението куца, но иначе са стрикни - много работливи .

;D ;D ;D
 Нещо не можах да те разбера, сега марса в Дева стриктен ли е или изпълнението му куца, кое от двете ? Щото двете заедно не се връзват.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #219 -: Декември 31, 2010, 03:36:40 am »
За Марс в Рак каво можете да кажете ?

по-индиректен.Много силно преживява нещата и действа,когато са замесени чувствата му.
Значи при теб е във взаимна рецепция с Луна  :-\.Със сигурност си доста емоционален,богат вътрешен живот (малко клиширан израз,но..)
познавам 3-4 човека с такива Marsove,само единия е долен интригант, останалите са много приятни и обгрижващи  :blink: