Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41772 Прегледи
*

Todr

• *
  • 65
Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #240 -: Януари 06, 2011, 01:30:37 am »
Да, мисля че я има картата ми тука, обаче нещо не ми се отразява тоя марс така както си го описала.Май трябва да се гледа цялата карта не само тоя марс.А и нещо  Марс в близнаци квото прочетох тука не ми отговаря също
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Divna

• 2478
« Отговор #241 -: Януари 06, 2011, 01:33:45 am »
Да, мисля че я има картата ми тука, обаче нещо не ми се отразява тоя марс така както си го описала.Май трябва да се гледа цялата карта не само тоя марс.А и нещо  Марс в близнаци квото прочетох тука не ми отговаря също

В кой дом е Марс и какви аспекти получава?

*

Vision

• 3523
« Отговор #242 -: Януари 06, 2011, 01:40:03 am »

да, намерих я..дали не ти е военизирана професията тогава??..заради съвпада с юпитер в рак..но защо в осми дом..
юпитер или рак описва ли някой твой близък, от когото си получил наследство или голяма сума или нещо такова??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #243 -: Януари 06, 2011, 01:53:43 am »
Не нямам такива описания, нито професията ми е военна,дори имам няколко професии.Мисля че в бъдеще нещо ще ми се прояви Марса че и Юпитера
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Vision

• 3523
« Отговор #244 -: Януари 06, 2011, 02:02:59 am »
Не нямам такива описания, нито професията ми е военна,дори имам няколко професии.Мисля че в бъдеще нещо ще ми се прояви Марса че и Юпитера

и на мен ми се изчерпват вече хрумките- освен да си голям патриот и леко националист, нещо като атакист, ако ме разбираш..малко по- агресивен в убежденията, защото освен юпитер в интерсептиран рак, съвпад марс, има и интерсептиран козирог отсреща, да е някаква свръхкомпенсация..

м/у другото, докато търсех данните ти ти видях пак снимката, не приличаш на човек с нептун в първи дом?? :unsure:
не дочетох всичко, но предполагам си сигурен за часа на раждане..??

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #245 -: Януари 06, 2011, 02:17:16 am »
Сигурен съм за часа,възможно ли е Юпитер да засенчва някак си Марса ми.Както и да е,мерси за разясненията ти

*

Vision

• 3523
« Отговор #246 -: Януари 06, 2011, 02:20:10 am »
Сигурен съм за часа,възможно ли е Юпитер да засенчва някак си Марса ми.Както и да е,мерси за разясненията ти

не каза нищо за агресивните убеждения, въпроса е доста личен, разбира се..
иначе би трябвало юпитер да разширява марс, а не да го засенчва..марс е лична планета, а дори и астрономически марс е между слънцето и юпитер и няма как юпитер да засенчва марс..съжалявам, че не мога да ти помогна.. :(

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #247 -: Януари 06, 2011, 02:48:51 am »
може би е че съм безкраен оптимист във всичко, и вярвам че съм късметлия, като някак си съм защитен от горе, може и нещо такова да означава моя Марс, поне така се чувствам, но пак доста условно е тва

*

missKapriz

« Отговор #248 -: Януари 06, 2011, 03:00:49 am »
Здравей,Тодр
Защо мислиш,че Юпитер ти засенчва Марса

*

Vision

• 3523
« Отговор #249 -: Януари 06, 2011, 12:34:38 pm »
може би е че съм безкраен оптимист във всичко, и вярвам че съм късметлия, като някак си съм защитен от горе, може и нещо такова да означава моя Марс, поне така се чувствам, но пак доста условно е тва

това с оптимизма, късмета и защитата свише е по- скоро от юпитер, домовете които управлява и секстила със слънцето..

падаш ли си по екстремни спортове?? а някоя жена казвала ли ти е, че си хиперсексуален.. ;) защото за теб може да е нормално по 5 пъти на ден, но то всъщност си е хипер.. :P

естествено, че може да не ми отговаряш, но не се шегувам.. :blink:

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #250 -: Януари 06, 2011, 03:22:19 pm »
Засенчва  си мисля щото четох някъде как някои планети се засенчвали когато били в съвпад, и си мислех нещо такова може да е.
Иначе не мога да кажа че си падам по екстремни спортове,мераците ми са в рамките на нормата според мен. Възможно ли е Марса ми да означава нещо свързано с неща извън закона и Юпитера там да прави нещо, не съм някаккъв престъпник да поясня де :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #251 -: Януари 06, 2011, 03:29:31 pm »
Засенчва  си мисля щото четох някъде как някои планети се засенчвали когато били в съвпад, и си мислех нещо такова може да е.
Иначе не мога да кажа че си падам по екстремни спортове,мераците ми са в рамките на нормата според мен. Възможно ли е Марса ми да означава нещо свързано с неща извън закона и Юпитера там да прави нещо, не съм някаккъв престъпник да поясня де :)

Исками се да ти схвана мисълта, но нещо не става.  :-[

Къде ти е радикса?

*

missKapriz

« Отговор #252 -: Януари 06, 2011, 03:36:19 pm »
Засенчване незнам дали е точната дума,но при съвпад съм чела че се проявява по-силно планетата с повче достойнства.В случая при теб това е Юпитер,защото е в екзалтация по знак и в първия градус на знака-а там дава изключителен оптимизъм и самодоволство,желание за социализация,както и нужда да бъде авторитет сред обкръжението си .А Марс в анарета мисля,че няма как да е хиперсексуален-напротив,енергията му в последния градус намаля,а не помня от къде прочетох,че дори да е активен като дете,човек с такъв Марс с годините все повече "уляга".
Споделям по-скоро прочетено отколкото опит,но в малкото карти ,които имам нещата са долу-горе така.
Тодр да си каже :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #253 -: Януари 06, 2011, 03:38:07 pm »
Мис Каприз, абе къде я гледате тази карта?  :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #254 -: Януари 06, 2011, 03:41:07 pm »
А можете ли да ми кжете в моя случай, кой кого засенчва? ;D
Марс е в точен съвпад с луна в телец. Марс 24.58, луна 24.59.

*

missKapriz

« Отговор #255 -: Януари 06, 2011, 03:44:32 pm »
Луната е по-"силна" в случая.Т.е. Марса ти се задейства след емоциите,но в Телец те са доста премерени.Разбира се зависи и от аспектите към съвпада

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #256 -: Януари 06, 2011, 03:53:55 pm »
Луната е по-"силна" в случая.Т.е. Марса ти се задейства след емоциите,но в Телец те са доста премерени.Разбира се зависи и от аспектите към съвпада
Мерси мискаприз :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #257 -: Януари 06, 2011, 04:00:26 pm »
А можете ли да ми кжете в моя случай, кой кого засенчва? ;D
Марс е в точен съвпад с луна в телец. Марс 24.58, луна 24.59.

Не знаех, че планетите в радикса и те имат пълно или частично затъмнение.  ;D

Милки твоят съвпад е в 11 дом и Сатурн е много наблизо - тук Луната изисква да се чувства свободна 24 часа в денонощието. Марс и той се бори за свобода и независимост. А моралния апостол Сатурн прави така, че отвреме навреме да липсва тази свобода, защото има задължения, които се налага да изпълниш. Така че екшъна е пълен.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #258 -: Януари 06, 2011, 04:21:04 pm »
Мерси мискаприз :wub:
Мерси не стигааа :PКажи дали е така-ставаш ли най-активна,когато си под влияние на емоциите.Или Сатурн постоянно те натиска да си супер премерена /разбрах,че е наблизо до съвпада Марс/Луна/

*

Divna

• 2478
« Отговор #259 -: Януари 06, 2011, 04:26:59 pm »
Абе, за да си постигне целите /Сатурн/ ще вкара в действие едновременно емоциите /Луна/ и енергията, която и е нужна /Марс/. Тука може да полети /11 дом/ ако се развълнува.  ;D