Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41668 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #320 -: Януари 06, 2011, 09:34:45 pm »
Лили,винаги съм пяла в стил евъргрийн и джаз,но имам и доста поп изпълнения.

Хубав стил си избрала, но нали знаеш какво успява да се наложи на музикалния пазар. Каквато е публиката, такава е и музиката.  ;D
Е да,това е компромисът ,който не всеки творец може да си позволи.
Някои го правят,други цял живот стоят фанатично вкопчени в стила който харесват да създават.
Брат ми е такъв,не е комерсиален,и никога не е правил компромиси със стилът си,но той успя да си създаде публика и хората го ценят за това.Значи всичко е относително.

Milkyway в изкуството е най важното да не си копие, а да си оргинала.  :wink2:
Някои бяха изчислили, че разликата между успеха и неуспеха е само 2%! :85:
Доби,в изкуството ,в процеса на учене,всеки има кумир и идеал за съвършенство.Да копираш с цел урок е достойно,но когато пееш като себе си или свириш като себе си,винаги има от този твой идеал.Аз никога няма да съм като Барбра Стрейзанд ,но и тя няма да е като мен :blink:Но да ме сравнят с нея,за мен е голяма награда.
Записите ми не са демо,а оригинални,завършени продукти :blink:

Ако искаш можеш да ми изпратиш един запис от теб на имайла ми, който ти харесва най много. :wink2:
С удоволствие :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #321 -: Януари 06, 2011, 09:35:51 pm »
венера има със слънцето един аспект,който е като ъгъл

Полуквадрат (45 градуса) да не е?
Ъгълът е обърнат наляво,това какво означава?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #322 -: Януари 06, 2011, 09:36:58 pm »
Милки , аспекти на луната , венера ,слънцето към марс имаш ли и какви?
Луна и марс секстил слънце,венера има със слънцето един аспект,който е като ъгъл(не знам как се казва) ;D за което моля да ми простиш :blink:

Вероятно визираш полуквадрат... :blink:

Аз мисля , че творческа реализация ще има при теб... :blink:
Имам спомени от картата ти....Твърде вероятно е това да се случи през новия ти солар... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #323 -: Януари 06, 2011, 09:38:04 pm »
ето това е :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #324 -: Януари 06, 2011, 09:46:21 pm »

Полуквадрат... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #325 -: Януари 06, 2011, 09:47:50 pm »

Полуквадрат... ;)
Мерси Марая,а това лош аспект ли е?Или е като квадрата,но по-омекотен? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #326 -: Януари 06, 2011, 09:49:46 pm »

Полуквадрат... ;)
Мерси Марая,а това лош аспект ли е?Или е като квадрата,но по-омекотен? ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4921.0.html

Тук можеш да прочетеш! ;) :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #327 -: Януари 07, 2011, 12:35:54 pm »
Засенчва  си мисля щото четох някъде как някои планети се засенчвали когато били в съвпад, и си мислех нещо такова може да е.
Иначе не мога да кажа че си падам по екстремни спортове,мераците ми са в рамките на нормата според мен. Възможно ли е Марса ми да означава нещо свързано с неща извън закона и Юпитера там да прави нещо, не съм някаккъв престъпник да поясня де :)

не мога да знам за какви неща извън закона говориш..ако можеш- дай някакъв пример..
марс в осми дом също сигурно те прави властен и контролиращ чрез физическа сила и агресивно личностно доминиране и налагане..подчинение чрез агресия или секс, в семейството предимно, там се слуша твоята воля..юпитер предполагам може да увеличи агресивните ти изблици, особено ако се почувстваш застрашен емоционално, понеже е в рак- например ако ти се стори, че губиш любимата заради друг мъж, може да я набиеш, а съперника дори да убиеш, предполагам, че е възможно, не че си го правил.. :blink: и асц. ти е властен..сигурно те спасява само аналитичният мерк в дева, който е и ретро /знам какво е/ и слънцето на мц с някои добри аспекти удържа положението..а може би заради нептун в първи дом всичко това е съвсем различно, всичко изброено досега е някъде дълбоко подтиснато и само в сферата на фантазиите, а ти си мил и хрисим като външна проява..но ако имаш разрушителни фантазии, трябва да ги отработиш по някакъв начин- с говорене /може и пред специалист- психолог/ или с различни терапевтични техники за контролиране на гнева..защото има опасност някой ден да ти падне най- накрая пердето и да извършиш нещото, което е ''извън закона''..разбира се, може всичкото това, което казах да са абсолютни глупости, не ми обръщай внимание.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

• 2478
« Отговор #328 -: Януари 07, 2011, 01:35:01 pm »
Milky, и аз имам желание да чуя някое твое изпълнение. Би ли ми изпратила?  :blink:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #329 -: Януари 07, 2011, 03:43:21 pm »
може и направо в аудиогалерията  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #330 -: Януари 07, 2011, 03:45:15 pm »
С удоволствие ще ви сложа една песен в аудиогалерията.
Но като се върна,че имам малко работа навън :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #331 -: Юли 25, 2011, 02:26:20 am »
Току що прочетох материал от една астроложка, която твърди, че понеже Марс се свързва с всичко остро, затова и осите са по Марс. Тя имала много клиенти с неаспектиран Марс и повечето от тях имали проблеми с оси. Някои от тях имали гнездо на оси в дома си.

Има ли тук хора с неаспектиран Марс и имали ли сте проблеми с оси или други жилещи насекоми?

*

Stella

• 7765
« Отговор #332 -: Юли 25, 2011, 03:09:44 am »
Бившият ми съпруг има неаспектиран, ретрограден Марс. Никога не е имал проблем с оси и други жилещи насекоми, нито ги е развъждал у дома.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #333 -: Юли 25, 2011, 03:13:56 am »
Има ли тук хора с неаспектиран Марс и имали ли сте проблеми с оси или други жилещи насекоми?

имам изгорен Марс в 12 дом и в заточение ,който има само квадрати с други планети .
С оси нямам проблеми,беше ми се случило като малка да вървя към училище,а една оса се беше завряла в ръкава на якето ми без да ме ужили по пръстите. Стояла е на ръба на ръкава от вътрешната страна . Разбрах за нея едва когато изхвърча от якето,защото реших да го навия малко (подгъва на ръкавите) .

*питаш за неаспектиран,но както и да е . Моя няма никакви достойнства ,та влизам в графата
« Последна редакция: Юли 25, 2011, 03:18:10 am от жълтолилава »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #334 -: Юли 25, 2011, 04:25:28 am »
Аз имам Марс в осми, рак, точна опозиция Юпитер

Имах страхотни проблеми с гнездо на оси, неоткриваемо, в панела, над балконската ми врата, няколко месеца не можах да ги махна, беше лудница.

« Отговор #335 -: Юли 25, 2011, 04:31:19 am »
   Имам скорпионски Марс, има една изключително точна опозиция със Сатурн, ако изключим минорните и мажорните с по-широки орбиси - секстил с Лилит /повече от 2 градуса/, квадрат с Луна /повече от 5 градуса/ и секстил със Слънце /повече от 6 градуса/. Оказва се че има една нулева опозиция...От пчели не ме е страх, от ужилване по принцип, но от оси ме е страх. Макар че ужилването от пчела е по-болезнено, но от оса ме натравя. Ухапе ли ме оса, мястото се втърдява, почервенява в диаметър до 10 см и в последствие посинява...... и така седи 3-4 месеца, докато кръвта ми разнесе отровата....

*

Stella

• 7765
« Отговор #336 -: Юли 25, 2011, 05:02:48 am »
Аз нямам неаспектиран марс, но са ме жилили доста пчели. дядо беше пчелар, а аз все играех около кошерите. Най-гадно е като ти се завре пчела в косата и не може да излезе. Бягам като моторетка из двора, а баба не може да ме спре, за да я извади. Накрая спирам до нея и тропам на едно място, а тя рови, докато я набара.... ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #337 -: Юли 25, 2011, 06:00:53 am »
Имам непоносимост към пчели и оси, дядо ми също беше пчелар.
Сега, вече в зряла възраст, прибледнявам и губя самообладание, ако ме доближи пчела някъде.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #338 -: Юли 25, 2011, 06:52:03 am »
^ Панически пристъп? А представяш ли си какво изживях, когато предната година в бокса на апартамента се вмъкна не пчела или оса, ами стършел, :o като се има предвид и че съм алергичен към някои неща, а дори и без алергия такова ужилване може да се окаже много тежко...  :91: Затворих го в бокса и чаках да излезе. Другият вариант беше да се увия целия в нещо и да вляза в пряка схватка, докато го претрепя.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #339 -: Юли 25, 2011, 06:59:23 am »
Другият вариант беше да се увия целия в нещо и да вляза в пряка схватка, докато го претрепя.

Представям си.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.