Да благодаря ви.
Значи на венерата ми и липсва някой задвижващ аспект.
Доби,аз нямам фенове :blink:
Имам над 20 записани песни през всичките години,но няма средства за да издам албум.А и да издам ,няма реклама ,за да има кой да го купи.
Всичко е навързано в този бизнес.Пък и в чужбина е по-различно.Ние тук живеем на балканите.И който "наложат" на пазара ,той ще е. А за да се наложиш,понякога не е нужно да пееш добре,в повечето случаи е въпрос н ПиАр и мангизи под масата. И т.н и т.н.
Лили,винаги съм пяла в стил евъргрийн и джаз,но имам и доста поп изпълнения.
:blink:
Това е писано доста отдавна, но...
Ако желаеш, сподели нещо и може да заимаш фенове наоколо.

Става дума за авторски песни ли? Ако да, ти ли пишеш текста и музиката или работиш с някого? На какъв език? Това, което правиш, по принцип в чужбина би могло да получи по-голямо внимание, отколкото у нас. Не е необходимо да чакаш някоя компания; би могла да се задействаш като независим артист, започвайки тук:
www.cdbaby.com. Поне аз имам наум да изпробвам това, когато си изпипам всичко, а за съвсем некомерсиалната музика надеждата в България е нулева. Най-важното обаче е личното удовлетворение от творчеството, а накрая то може да бъде споделено и безплатно, стига да има доход от другаде и въпреки че музикалното творчество е най-скъпо: отиват разходи по оборудване - хардуерно и софтуерно. Докато например за художника и още повече за писателя и поета финансовите разходи не са чак толкова голям фактор. Но въпреки всичко не спирай да се занимаваш с музика!