Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41648 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #340 -: Юли 25, 2011, 08:02:38 am »
Да благодаря ви.
Значи на венерата ми и липсва някой задвижващ аспект.
Доби,аз нямам фенове :blink:
Имам над 20 записани песни през всичките години,но няма средства за да издам албум.А и да издам ,няма реклама ,за да има кой да го купи.
Всичко е навързано в този бизнес.Пък и в чужбина е по-различно.Ние тук живеем на балканите.И който "наложат" на пазара ,той ще е. А за да се наложиш,понякога не е нужно да пееш добре,в повечето случаи е въпрос н ПиАр и мангизи под масата. И т.н и т.н.
Лили,винаги съм пяла в стил евъргрийн и джаз,но имам и доста поп изпълнения.
 :blink:

Това е писано доста отдавна, но...
Ако желаеш, сподели нещо и може да заимаш фенове наоколо. :) Става дума за авторски песни ли? Ако да, ти ли пишеш текста и музиката или работиш с някого? На какъв език? Това, което правиш, по принцип в чужбина би могло да получи по-голямо внимание, отколкото у нас. Не е необходимо да чакаш някоя компания; би могла да се задействаш като независим артист, започвайки тук: www.cdbaby.com. Поне аз имам наум да изпробвам това, когато си изпипам всичко, а за съвсем некомерсиалната музика надеждата в България е нулева. Най-важното обаче е личното удовлетворение от творчеството, а накрая то може да бъде споделено и безплатно, стига да има доход от другаде и въпреки че музикалното творчество е най-скъпо: отиват разходи по оборудване - хардуерно и софтуерно. Докато например за художника и още повече за писателя и поета финансовите разходи не са чак толкова голям фактор. Но въпреки всичко не спирай да се занимаваш с музика!
« Последна редакция: Юли 25, 2011, 08:23:55 am от Kelvin »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #341 -: Юли 25, 2011, 02:26:36 pm »

^ Панически пристъп? А представяш ли си какво изживях, когато предната година в бокса на апартамента се вмъкна не пчела или оса, ами стършел, :o като се има предвид и че съм алергичен към някои неща, а дори и без алергия такова ужилване може да се окаже много тежко...  :91: Затворих го в бокса и чаках да излезе. Другият вариант беше да се увия целия в нещо и да вляза в пряка схватка, докато го претрепя.

Ако помниш на коя дата долу горе е било можеш да си погледнеш транзитите оттогава и да пишеш къде ти е бил Марс.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #342 -: Юли 26, 2011, 12:48:24 am »
Помня, трици. :) Мога да проверя датата с отклонение до 4 - 5 дни, позовавайки се на снимки около едно събитие тогава, стига да има дата от фотоапарата. Беше между края на август и началото на септември, май... или юни. :)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #343 -: Август 04, 2011, 09:34:51 pm »
Какво ще кажете за рибешки Марс в съвпад с Кету? Не съм се интересувала от тази комбинация. Но си имам 1 на ум като видя някоя лична планета в съвпад с лунните възли.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #344 -: Август 04, 2011, 09:37:57 pm »
Какво ще кажете за рибешки Марс в съвпад с Кету? Не съм се интересувала от тази комбинация. Но си имам 1 на ум като видя някоя лична планета в съвпад с лунните възли.

Като например какво? :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Shreya

• *
  • 414
Re:Марс-планета на действието и инициативат&#
« Отговор #345 -: Август 04, 2011, 09:56:38 pm »
Ами, че може енергията на планетата да се изрази по непредсказуем начин. Иначе, в конкретния случай мисля, че човекът (когото визирам с този съвпад) е успял да намери "отдушник" на тази енергия като се занимава с дадена кауза. А Юпитер е в Рак, последен градус. Патриот го раздава. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #346 -: Август 04, 2011, 10:02:25 pm »
Ами, че може енергията на планетата да се изрази по непредсказуем начин. Иначе, в конкретния случай мисля, че човекът (когото визирам с този съвпад) е успял да намери "отдушник" на тази енергия като се занимава с дадена кауза. А Юпитер е в Рак, последен градус. Патриот го раздава. :blink:

А как може да се изрази по непредсказуем начин нещо което е познато...КЕТУ е познатото ...предполага се , че тук няма неизвестни.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #347 -: Август 04, 2011, 10:08:13 pm »
А как може да се изрази по непредсказуем начин нещо което е познато...КЕТУ е познатото ...предполага се , че тук няма неизвестни.... ;D

ааааааа не така! не се знае дали индивидът ще си го спомни познатото  :P 

обикновено миналите животи и респективно уроци са тера инкогнита за обикновеният човек  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #348 -: Август 04, 2011, 10:22:04 pm »
И по-добре да не си ги спомняме миналите животи. По-добре да започнем на чисто. Ако детето ни в този живот е убиецът  ни от миналия дали ще го отглеждаме с любов...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #349 -: Август 04, 2011, 10:27:48 pm »
Няма как човек да не се връща към Южния си възел , особено при определени показатели в натала , както и при транзити към нодалната ос...Не случайно има Метонов цикъл ....

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #350 -: Август 04, 2011, 10:39:54 pm »
Ще се прояви на подсъзнателно ниво и от самият индивид зависи дали и как ще интегрира правилно това "познание". Но пък тук говорим за Марс, а Кету му придава една неуловимост, може и задълбоченост. По принцип са еднакви стихии тези планети и не би трябвало да си пречат. Чета някакви откъслячни описания на съвпада. Освен, че може да има силна връзка с брат (ако има такъв), ако Марс е червеното, то Кету е инфрачервеното, което е много добро обяснение за това как точно се проявява.
Това което ме притеснява е, че може да има изблици на агресия. При точен съвпад на Марс/ Кету в Близнаци се случи атентатът в Осло.

« Последна редакция: Август 23, 2011, 12:09:30 am от Shreya »

*

Марая

• 28287
« Отговор #351 -: Август 04, 2011, 11:58:52 pm »
Ще се прояви на подсъзнателно ниво и от самият индивид зависи дали и как ще интегрира правилно това "познание". Но пък тук говорим за Марс, а Кету му придава една неуловимост, може и задълбоченост. По принцип са еднакви стихии тези планети и не би трябвало да си пречат. Чета някакви откъслячни описания на съвпада. Освен, че може да има силна връзка с брат (ако има такъв), ако Марс е червеното, то Кету е инфрачервеното, което е много добро обяснение за това как точно се проявява.
Това което ме притеснява е, че може да има изблици на агресия. При точен съвпад на Марс/ Кету в Близнаци се случи атентатът в Осло.

Иначе, аз имам Луна/Кету и със сигурност мога да кажа, че щем-нещем се връщаме към миналото. Просто такъв е животът.

А с какво би определила този съвпад.... :rolleyes:...Къде са слабите му места и кои са силните с които можеш да индентифицираш емоция и минало....Мислиш ли , че кармичния спомен не ти пречи понякога в реализацията на всички нива...Забелязала ли си , кога си максимално несигурна...транзити +прогресии? :rolleyes: