Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41708 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #60 -: Февруари 04, 2010, 12:05:55 pm »
Виж, секс след езда сред природата, нацъфтели треви с жълти листенца да обгръщат жадно телата, тук-там алени макове да изгарят хоризонта...така е приемливо и добре. Марс ми бил в съвпад с Нептун.

Това пак си е по Стрелеца-природа,езда,широки хоризонти,постелята да е цялата полянка,лампите да са Слънцето или звездите,но Нептун ще ти засили романтизма,дори и да не е сред природата.А падаш ли си по чужденци ? Марс/Нептун в Стрелец търсят екзотиката.Може да те възбужда водата-рекичка,моренце,в най-лекия случай-кафенце или питиенце ;D (Нептун)

Рая, къде ти е главата? Аватарът ти е без глава.

Рая,да си слагаш главата-защото това е лош Фънг Шуй  :96:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #61 -: Февруари 04, 2010, 12:28:56 pm »
Позволи ми една малка поправка. Не по Марс се съди за силата на гласа, а по аспектите на Марс с Меркурий. Моят Марс има скрит тригон с Меркурий, но също нямам мощен глас и пея тихо.

По Марс е силата на гласа,да-но освен аспектите с Меркурий,се гледат и тези с Луната.Но зависи от знаците на Марс-водните са тихички,но тембъра е приятен,най-добре е за обем-огън ,за височина- въздух,макар че земята дава най-плътните гласове.

Кристина Агилера+Live

Плътен и изключително висок глас,ясен и метален.Плътността е от Луната и Марса в Телец ,екзалтирани и в тригон-голяма сила на гласа.
Метала и идва от АСЦ Водолей и Уран екзалт (височина) съвпадащ с Венера в Стрелец (обем).Самата тя има силен огнен елемент-мощност,идваща от силна емоция.

Ето един руснак,за който научих вчера-Vitas-'Lucia Di Lammermoor  :o  :o  :o
http://en.wikipedia.org/wiki/Vitas  Предположих,че е Водолей (заради високият метален глас),оказа се че е роден на границата Водолей/Риби
Марс във Водолей-метален глас,квадрат Луна/Уран (височина,но мисля квадрата с паднала Луна го прави по-мек,по-тънък като тембър),Марс секстил Нептун и тригон Плутон.

И в двете карти-на Кристина и Витас,си личи че гласа идва предимно от Марсовите позици и аспекти.

Аз имам Марс съвпад Меркурий във Водолей,отделно тригон към Луната-метален и висок глас,ако съм в добро физическо състояние на гърлото  ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #62 -: Февруари 04, 2010, 12:39:29 pm »
Слушам! ;)
Ето сложих си вече!

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Февруари 04, 2010, 12:40:39 pm »
Цитат
Виж, секс след езда сред природата, нацъфтели треви с жълти листенца да обгръщат жадно телата, тук-там алени макове да изгарят хоризонта...така е приемливо и добре. Марс ми бил в съвпад с Нептун.

Според класическата астрология бог Нептун покровителства конете. Според легендите излизал от морето на кон. Съвременната астрология свързва конете с кентавъра, който е символа на Стрелеца, но кентаврите не са богове -те са полубогове...Но който която система иска нея да използва. В случая с Емма, Марс в съвпад с Нептун добре се връзва с конете, съгласно класическата астрология.

*

Nebesna

« Отговор #64 -: Февруари 04, 2010, 12:41:00 pm »
Слушам! ;)
Ето сложих си вече!

ха така!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #65 -: Февруари 04, 2010, 12:43:14 pm »
Аз също имам силен глас, но когато говоря,говоря по-меко и плътно. Марс в Телец е в секстил със Слънцето и квинтил с Венера,а Луната прави тригон с Юпитер и Уран.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #66 -: Февруари 04, 2010, 12:49:36 pm »
В случая с Емма, Марс в съвпад с Нептун добре се връзва с конете, съгласно класическата астрология.

А това че съвпада е в Стрелец,никак не е случайно също  ;)

*

Nebesna

« Отговор #67 -: Февруари 04, 2010, 12:56:37 pm »
В случая с Емма, Марс в съвпад с Нептун добре се връзва с конете, съгласно класическата астрология.

А това че съвпада е в Стрелец,никак не е случайно също  ;)

Стрелецът не управлява конете, според калсическата астрология. С кое по-точно от нея не си съгласен? не искам да споря.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #68 -: Февруари 04, 2010, 01:07:17 pm »
Стрелецът не управлява конете, според калсическата астрология. С кое по-точно от нея не си съгласен? не искам да споря.

Класическата астрология не може да пренебрегне факта,кой знак-дори по време на съществуването и,има за символ кентавър-полукон-получовек .Или ти се вижда малко  :o

Абе Небесна какво ти става напоследък?  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #69 -: Февруари 04, 2010, 01:12:24 pm »
 Обемът на гласа зависи от наличието на хармоници. Колкото повече, толкова по- радиофоничен.
 Моят глас е матов. Марс в скорпион връх на Т- квадрат с Луна и Слънце.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #70 -: Февруари 04, 2010, 01:14:00 pm »
Обемът на гласа зависи от наличието на хармоници. Колкото повече, толкова по- радиофоничен.

Нещо като ефекта на резонанса и октавите ли?

И това хармоници-хармонични аспекти ли имаш предвид,че знаеш има и такива видове карти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #71 -: Февруари 04, 2010, 01:28:35 pm »
Височина и тембър [редактиране]

Височината на звука се определя от честотата му. Но музикални звуци с еднаква височина и гръмкост, изпълнени на различни музикални инструменти, се възприемат различно или както се казва, имат различен тембър. Звукът от музикален инструмент с дадена височина е сложно периодично трептене, което може да се представи като наслагване (суперпозиция) на прости синусоидални трептения с различни честоти и амплитуди. Честотите на простите (хармоничните) трептения са целочислено кратни на честотата на основното трептене и се наричат хармоници на основната честота, или обертонове. Съвкупността от всички хармоници (всеки със своя амплитуда) се нарича спектър на сложното трептене. Тембърът на звука се определя от неговия спектър.

*

Nebesna

« Отговор #72 -: Февруари 04, 2010, 01:30:24 pm »

Класическата астрология не може да пренебрегне факта,кой знак-дори по време на съществуването и,има за символ кентавър-полукон-получовек .Или ти се вижда малко  :o

А на теб?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #73 -: Февруари 04, 2010, 01:31:45 pm »

А на теб?
[/quote]

Типично Водолейска черта-на въпроса с въпрос.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #74 -: Февруари 04, 2010, 01:32:40 pm »
Височина и тембър [редактиране]

Много сложно това  ;D Аз питах във връзка с астрологията,това положение как го свързваш? Ако си го разкрила,де  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #75 -: Февруари 04, 2010, 01:35:26 pm »

А на теб?

Типично Водолейска черта-на въпроса с въпрос.
[/quote]

не позна.

« Отговор #76 -: Февруари 04, 2010, 02:00:12 pm »
  :mar:  във  :li: в 3 дом :soe: :sat:,  :tri: :mer:

Не понасям дебели мъже със шкембета, неподдържани, груби, мързеливи, харесвам джентълмени тип "мъжкар", но не някой лигльо.  Компромиси правя ако се крайно се налага, необичам да отстъпвам, инат съм, езика ми е хаплив и язвителен, обичам да споря и да се заяждам..понякога нарочно  ;D
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #77 -: Февруари 04, 2010, 02:05:29 pm »
 :mar:  във  :li: в 3 дом :soe: :sat:,  :tri: :mer:

Компромиси правя ако се крайно се налага, необичам да отстъпвам, инат съм,

Лелееее, това колко е типично за Марс в съвпад със Сатурн - като се заинати, няма мърдане.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #78 -: Февруари 04, 2010, 02:46:47 pm »

не позна.

Не съм го измслил аз,а Линда Гудман.Явно тя не е познала или така ти се иска.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #79 -: Февруари 04, 2010, 02:58:55 pm »
Синухе, обичам екзотичните мъже.
А по повод съвпада на Нептун и Марс съм пропуснала да отбележа, че Марс е в 10 дом, а Нептун в 11-ти.  ;D Ако това има значение.
А за чужденците - не съм имала любовни и еротични занимавки с мъж, който е чужденец.
Предполага се, но не е крайно сигурно поради заплетените обстоятелства, че бащата на приятеля ми в момента е от Казахстан. Поне до тези изводи е стигнал осиновения му брат, с който са близнаци и е проучил въпроса с произхода им. Биологичната има майка е българка.
Но много харесвам екзотични и шантави мъже, странни, различни, да имат нещо, което никога не съм срещала в друг човек.  :-[
Аз самата харесвам всичко различно и екзотично.  :-[От напитки, до дрехи.  :-[
А конете бяха по повод талигите и развитието на темата с каруците.  ;D
Друг вариант, който ми се врътна в под/съзнанието  :-[ беше каляската с лакея, защото е крайно фетишистко и аристократично.  :-[
Стрелците мъже ми се струват много недодялани, макар да са огнена зодия. нищо против, разбирам се прекрасно с хора от тази зодия и много ги обичам, защото са непринудени, но мъжете по-скоро ги приемам като приятели, техен огън не умее да ме разпали, както го правят Лъвовете и Овните, както скоро разбрах от опит.
По Марс ли са тези фетишистки нещица?  :-[
Защото на мен определено ми е много...фетишистко мисленето.  :-[