Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41714 Прегледи
Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #40 -: Февруари 03, 2010, 10:21:29 pm »
пада си в падение! :57:
Много разпиляна енергия в чувствата което е причина за емоционална избухловост  но пък при критични ситуации лично аз съм много спокойна сякаш точно това ми повишава адреналина!Моя е в 8-ми дом на трон по дом и да обичам много секса чувствения секс не си падам по лигльовци а по страстни силни мъже.Моя Марс е много интересен на градус Анрета и ретрограден няма толкова объркана енергия навън навътре .... почти като секса но сам със себе си ....
Докато дишаш...надявай се!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #41 -: Февруари 03, 2010, 10:37:01 pm »
Никой ли не е с девешки марс? да си сподели ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Veselin

« Отговор #42 -: Февруари 03, 2010, 10:42:45 pm »
Аз съм с Марс във Везни - и обичам красивите жени, които са умни, а ако могат и да пеят - още по-добре.  ;D

*

Kaya

• 2893
Re:Марс-планета на действието и инициативат&#
« Отговор #43 -: Февруари 03, 2010, 10:58:54 pm »
Аз съм с Марс във Везни - и обичам красивите жени, които са умни, а ако могат и да пеят - още по-добре.  ;D

;D- кой иска грозофили, на които слон им е стъпил на ушите ама пеят за 2-ма и за глупави чукундури ;Dусловието на задачката е да споделиш как разпознаваш действието на твоята венера във везни .. тук вече се разнесоха някакви слухове за  потентността на въздусите, та ако искаш можеш да  докладваш :P

*

Veselin

« Отговор #44 -: Февруари 03, 2010, 11:00:04 pm »
Ми тя моята Венера във Везни е в 8 дом - и мисля само за секс.  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #45 -: Февруари 03, 2010, 11:12:36 pm »
 мисленето е  едно пък практиката :rolleyes:

моята е "про"паднала венерка- много не я усещам, но пък в 10 дом идва- за по- малко от министър не се давам
« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 11:33:53 pm от Kaya »

*

Divna

« Отговор #46 -: Февруари 04, 2010, 12:01:44 am »
Ми тя моята Венера във Везни е в 8 дом - и мисля само за секс.  ;D

Ами то мъжете на репродуктивна възраст за друго мислят ли  ;) ?

*

Divna

« Отговор #47 -: Февруари 04, 2010, 12:09:18 am »
Моят Марс е във Водолей. Обичам мъжете с въображение. Марс участва в голям въздушен тригон с Венера и Сатурн.
Обичам ли един мъж, нямам никакви задръжки. Сексът излиза извън рамките на физическия контакт.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #48 -: Февруари 04, 2010, 08:46:28 am »
И аз съм с марс в рак - падам си по чувствителни мъже.

Съгласна! И аз съм с Марс в Рак във 2 ри дом. Единствената планета без мажорни аспекти в хороскопа ми.
Харесвам романтични, добре изглеждащи ,подържани  и прошарени   мъже  . Хм.. и много много чувствителни.  ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #49 -: Февруари 04, 2010, 09:20:25 am »
Рая, къде ти е главата? Аватарът ти е без глава.

...  по някоя Везна  ;D

То ако само на аватара я нямаше, щеше да е добре :blink: Напоследък хич не ме слуша и съм я скрила!
Гривните отклоняват вниманието.

Мъжете Везни хич не са ми по вкуса. Харесват стабилни мъже, уверенил
Водолеите и Овните са друга бира - привличат ме много.

*

Nebesna

« Отговор #50 -: Февруари 04, 2010, 10:03:18 am »
Аз съм с Марс във Везни - и обичам красивите жени, които са умни, а ако могат и да пеят - още по-добре.  ;D

;D- кой иска грозофили, на които слон им е стъпил на ушите ама пеят за 2-ма и за глупави чукундури ;Dусловието на задачката е да споделиш как разпознаваш действието на твоята венера във везни .. тук вече се разнесоха някакви слухове за  потентността на въздусите, та ако искаш можеш да  докладваш :P

Да не би всички грозни мъже и жени да си ходят несдвоени, щъ тъ запитам?
Не внимаваш в час - Марсът ми е във Везни, не Венерата!
Аз компромис с красотата не правя.

*

Asol

• 4140
« Отговор #51 -: Февруари 04, 2010, 10:15:56 am »
мъжът трябва задължително да е красив, поддържан и да излъчва секс, но не вулгарен, а изтънчен.
Не мога да харесам ограничени, неподдържани, цинични, груби и невъзпитани мъже.

Мъжете Везни хич не са ми по вкуса. Харесват стабилни мъже, уверенил
Водолеите и Овните са друга бира - привличат ме много.

Един мъж със засилен акцент на Овен, едва ли излъчва това което си написала по-горе, това е по-скоро везнишка черта или предполага водно-въздушни предпочитания с меркуриев оттенък, затова и разсъжденията са в тази насока.  Овенското е част, не основна тема.
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 10:20:22 am от Asol »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #52 -: Февруари 04, 2010, 11:05:58 am »
Имала съм връзка с Овен, асцендент Везни и Марс в Рак.
Типичния метросексуален мъж е. Притежава всички качества изброени от мен, причината поради която се разделихме е прекалената му ревност.
Няма начин да бъда с мъж, който не ме привлича сексуално. Може да е много добър, много умен, много богат, но не го ли усетя и не ми ли трепне нещо - няма да стане.
Моят Марс е в Съвпад с Плутон и прави секстил със Слънцето в Лъв, може би от там идва това.
Напоследък пък имам обожатели Деви, а аз хич не ги трая. С какво ли толкова ги привличам?
Като обобщение на темата за мъжете, да споделя, че с Водолеите и Близнаците се чувствам най-добре.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #53 -: Февруари 04, 2010, 11:19:58 am »
За Марс във Везни, какво ще кажете?  :P

Ами, аз имам Марс във Везни...марс във Везни обича с ушите си и харесва комплиментите, но само когато са обективни и мрази лицемерието и превзетостта. Краката ми се подкосяват при вида на кавалери с изискани обноски и ако ми харесва физически мъжа (което е задължително условие), съм паднала в ръцете му веднага. Трябва да е джентълмен, за да ме спечели. Харесвам суетни мъже, които поддържат външността си (не обичам брадясали и с шкембета).

С Марс в 10-ти дом на моменти се улавям, че съм работохоличка. Енергията е насочена в кариерата, а не в дома и слаба Богу, понеже Марс управлява 4-ти дом. На моменти може да съм си занемарявала къщата, но затова пък свекърва ми помагаше много. Аз пък, за да докажа на мъжа си, че мога да се справям и без помощта на майка му, стараех се да тъка на няколко стана, но си признавам, че без нейната помощ нямаше да се справя да гледам дете, да работя и да уча едновременно.

Марс е в квадрат с Юпитер - понякога си разпилаявам силите и се претоварвам, но постепенно се уча да изразходвам по-балансирано енергията си. наясно съм с коварната роля на този аспект. Той дава нетърпеливост - мога за няколко часа да свърша работа, която други биха протакали с дни. В секса марс квадрат с Юпитер дава сексуални маратони или нарушаване на общоприетите норми.

И моят Марс е във Везни.
Само че в трети дом.
Та тук комбинацията е следната: мъжът трябва да е хубав, изтънчен, с обноски, да е много интелигентен и ерудиран, да ме впечатлява като говори, да има чувство за хумор...не си падам по неподдържани мъже, отблъскват ме. Освен това Марс управлява 9ти дом - флиртовете с чужденци ми се отдават безпорблемно, дай ми да си говоря а някой чужденец, да се опознавам, и ето ти флирт :)
Имам секстил на Марс със Меркурий и Сатурн - имам доста остър и режещ език. Нправо мога да убия човек, но го убивам с истината, с чистата неподправена истина, казана директно в очите. /е, все пак съм си Скорпион... :rolleyes: /
Иначе не обичам да влизам в конгликти, дори съм отстъпчива - все пак Марс във Везни не е ибухлив, той търси компромиса в конфликтни ситуации..
Също по Марс се съди за силата на гласа - е, аз мога да пея точно, ама много тихо :( Само за викането мога да викам силно, ама това е от слънчевия знак.
Имам квадрат на Марс с Непутн - е, никога не съм обичала алкохола, не обичам да пия дори и вино. Абсолютния трезвеник съм. :)

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Февруари 04, 2010, 11:22:32 am »
Позволи ми една малка поправка. Не по Марс се съди за силата на гласа, а по аспектите на Марс с Меркурий. Моят Марс има скрит тригон с Меркурий, но също нямам мощен глас и пея тихо.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #55 -: Февруари 04, 2010, 11:29:24 am »
Имала съм връзка с Овен, асцендент Везни и Марс в Рак.
Типичния метросексуален мъж е. Притежава всички качества изброени от мен, причината поради която се разделихме е прекалената му ревност.
Няма начин да бъда с мъж, който не ме привлича сексуално. Може да е много добър, много умен, много богат, но не го ли усетя и не ми ли трепне нещо - няма да стане.
Моят Марс е в Съвпад с Плутон и прави секстил със Слънцето в Лъв, може би от там идва това.
Напоследък пък имам обожатели Деви, а аз хич не ги трая. С какво ли толкова ги привличам?
Като обобщение на темата за мъжете, да споделя, че с Водолеите и Близнаците се чувствам най-добре.

Погледни къде ти е прогресивната Луна, за да разбереш с какво ги привличаш Девите.
Докато мойта беше в Риби привличах хора със силно изразено рибешко - Слънце, Луна, АСЦ. Сега е в Овен и още докато беше на послендия градус от Риби се запознах с 2ма Овни и поднових приятелство с една позната - Овен...
Изобщо прогресиите са много важни за това, какви хора привличаме в различни периоди. И от всички прогресивни планети разбира се, не само от Луната, но от нея може би най-силно се усеща.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #56 -: Февруари 04, 2010, 11:30:17 am »
Позволи ми една малка поправка. Не по Марс се съди за силата на гласа, а по аспектите на Марс с Меркурий. Моят Марс има скрит тригон с Меркурий, но също нямам мощен глас и пея тихо.

Ами според класическата астрология по силата на Марс /която се определя по много фактори/ се съди за силата на гласа.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #57 -: Февруари 04, 2010, 11:38:38 am »

Моя Марс е Девешки и за мен най-важното в един мъж е да добър, да ме цени и да се грижи за мен. Не държа да е красавец. А секса го предпочитам с любов.
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 11:43:02 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Февруари 04, 2010, 11:54:06 am »

Сподели и ти! Теб не сме те чували да споделяш нищо, ама нищо...ни за Слънце, ни за Марс, нито за Венерата си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Февруари 04, 2010, 12:00:31 pm »
Аз не съм споделяла в твоите две теми нищо за моите Марс и Венера, тъй като няма нужда - всичко бе споделено от други вместо мен без да съм ги оторизирала. За което благодаря, спестиха ми доста писане.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.