За Марс във Везни, какво ще кажете? 
Ами, аз имам Марс във Везни...марс във Везни обича с ушите си и харесва комплиментите, но само когато са обективни и мрази лицемерието и превзетостта. Краката ми се подкосяват при вида на кавалери с изискани обноски и ако ми харесва физически мъжа (което е задължително условие), съм паднала в ръцете му веднага. Трябва да е джентълмен, за да ме спечели. Харесвам суетни мъже, които поддържат външността си (не обичам брадясали и с шкембета).
С Марс в 10-ти дом на моменти се улавям, че съм работохоличка. Енергията е насочена в кариерата, а не в дома и слаба Богу, понеже Марс управлява 4-ти дом. На моменти може да съм си занемарявала къщата, но затова пък свекърва ми помагаше много. Аз пък, за да докажа на мъжа си, че мога да се справям и без помощта на майка му, стараех се да тъка на няколко стана, но си признавам, че без нейната помощ нямаше да се справя да гледам дете, да работя и да уча едновременно.
Марс е в квадрат с Юпитер - понякога си разпилаявам силите и се претоварвам, но постепенно се уча да изразходвам по-балансирано енергията си. наясно съм с коварната роля на този аспект. Той дава нетърпеливост - мога за няколко часа да свърша работа, която други биха протакали с дни. В секса марс квадрат с Юпитер дава сексуални маратони или нарушаване на общоприетите норми.
И моят Марс е във Везни.
Само че в трети дом.
Та тук комбинацията е следната: мъжът трябва да е хубав, изтънчен, с обноски, да е много интелигентен и ерудиран, да ме впечатлява като говори, да има чувство за хумор...не си падам по неподдържани мъже, отблъскват ме. Освен това Марс управлява 9ти дом - флиртовете с чужденци ми се отдават безпорблемно, дай ми да си говоря а някой чужденец, да се опознавам, и ето ти флирт

Имам секстил на Марс със Меркурий и Сатурн - имам доста остър и режещ език. Нправо мога да убия човек, но го убивам с истината, с чистата неподправена истина, казана директно в очите. /е, все пак съм си Скорпион... :rolleyes: /
Иначе не обичам да влизам в конгликти, дори съм отстъпчива - все пак Марс във Везни не е ибухлив, той търси компромиса в конфликтни ситуации..
Също по Марс се съди за силата на гласа - е, аз мога да пея точно, ама много тихо

Само за викането мога да викам силно, ама това е от слънчевия знак.
Имам квадрат на Марс с Непутн - е, никога не съм обичала алкохола, не обичам да пия дори и вино. Абсолютния трезвеник съм.