Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41684 Прегледи
*

Nebesna

Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #120 -: Февруари 05, 2010, 01:10:03 pm »
Телецът е тактилен и обича да гали, което се харесва на всички, Везните търсят баланса и хармонията и трябва да са сигурни, че партньорът им е удовлетворен, не са егоистични и това ги прави много предпочитани любовници, понеже сексът не се изчерпва само с движенията напред-назад. Везните са галантни и предразполагат партньора - те залагат на предиграта. Лъвът е сърдечен, благороден, но и горд любовник, и никога няма да се изложи да остави партньорката си недоволна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Февруари 05, 2010, 01:11:11 pm »
Като най-добри любовници се посочват Телец и Везни на върха на 8-ми дом, следвани от Лъв и Скорпион.

А за Близнаци на К8 какво ще кажеш? Трябва да се сменят много пози ли?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #122 -: Февруари 05, 2010, 01:13:51 pm »
Като най-добри любовници се посочват Телец и Везни на върха на 8-ми дом, следвани от Лъв и Скорпион.

Близнаците обичат да приказват, някои се възбуждат от секс списания, телевизия, еротични филми, разкази за сексуални преживявания и от мръсни вицове. Словото е движещо при тях. Също така много опипват, понеже обичат да движат ръцете си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Февруари 05, 2010, 01:14:14 pm »
Телецът е тактилен и обича да гали, което се харесва на всички...

Обича да гали, да пипа, да го прави бавно, да се излежава, което импонира перфектно на моя Марс в Риби.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #124 -: Февруари 05, 2010, 01:14:29 pm »

Не,просто трябва да оставят гсм-а включен по време на акта  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #125 -: Февруари 05, 2010, 01:16:01 pm »
Телецът е тактилен и обича да гали, което се харесва на всички...

Обича да гали, да пипа, да го прави бавно, да се излежава, което импонира перфектно на моя Марс в Риби.  :-[

Да, Телецът е "мързелив" любовник, но на кого му пука. Важен е крайния резултат. Телецът е "релаксиращ" тип любовник.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Февруари 05, 2010, 01:16:09 pm »
Цитат
Не,просто трябва да оставят гсм-а включен по време на акта

Ако може, и на вибрация.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Февруари 05, 2010, 01:19:48 pm »
Телецът е "релаксиращ" тип любовник.

В интерес на истината, много мразя "от вратата за краката", нищо че имам стелиум в Овен в 5 дом. За мен е важно да има предразполагаща атмосфера, продължителен разговор преди се пристъпи към самото действие, да не се бърза заникъде...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
Re:Марс-планета на действието и инициативат&#
« Отговор #128 -: Февруари 05, 2010, 01:21:59 pm »
А Луната - тя също е важна са сексуалните отношения, доколкото трябва да бъдат задоволени не само физическите, но и емоционалните нужди.

има си и чисто физически измерения лунната стоянка ;D ;D

Lillie=  "не се бърза заникъде..."  ммммммм  луна в рак
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #129 -: Февруари 05, 2010, 01:27:14 pm »

Марса във Везни се включва от самото общуване и може фино да изманипулира нещата така,че другият да си помисли че е предприел стъпката  :72:
Марс във Везни-какво беше,желязна ръка в кадифена ръкавица  :tongue2:

Това важи с пълна сила за мен- никога не си искам директно, но правя така че другия да ме пожелае и да предприеме действия. Луната в Телец ме прави много галъовна, предпочитам да ме галят, отколкото целуват. Слънцето в Лъв пък ми дава страст. Раздавам се много,заради това и получавам много. Обстановката е много важна - не мога къде да е, с кого да е и как да е. И задължително трябва да има доза романтика.
С мъжът ми, който има Марс в Стрелец и Венера в Козирог си пасваме идеално в сексуално отношение.

а в какво се изразява падението на Марс в Рак, в 4 дом?

Бихте ли ми отговорили на този въпрос. И компенсира ли един силен Плутон 8 дом, този слаб Марс.
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 01:35:22 pm от Рая »

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #130 -: Февруари 05, 2010, 01:29:20 pm »
А Луната - тя също е важна са сексуалните отношения, доколкото трябва да бъдат задоволени не само физическите, но и емоционалните нужди.

Оооо, не, относно Луната в Рак не съм съгласна!
Моят е с такава Луна и го няма никакъв в предиграта, всичко е от раз, направо по същество, няма изчакване!

Явно не зависи само от Луната.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #131 -: Февруари 05, 2010, 01:31:35 pm »
много е обърнат навътре; бтв това е сексуален марс, чувствен
рак е управляван от луната, която като проявление съвсем не водна, недиректна, бавна, емоционална, обслужваща, семейна- всчико, което бог Арес не е- е  в рак  богът на войната е като описанието по - горе

коментирах конкретно на лили  огненя стелиум и луната в рак ( май беше в 8 дом)- обичат пипането и пипат чувствено;
ти обичаш предиграта заради лъва ( с жертвите може да се позабавлява)
и да не е само до луна
но една луна в овен доста вода й трябва, за да не те "напипа" от вратата и дълбочина н апипането не чакай
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #132 -: Февруари 05, 2010, 01:46:56 pm »

Точно смятах да напиша, че при мен не-добре предствения Марс не е играе в случая, а Луната в  :cancers: и в 8ми :-[

*

abroad

« Отговор #133 -: Февруари 05, 2010, 01:48:47 pm »

Моят е с такава Луна и го няма никакъв в предиграта, всичко е от раз, направо по същество, няма изчакване!

Ми то за мъжете и жените няма ли някакво разграничаване :-\

*

Nebesna

« Отговор #134 -: Февруари 05, 2010, 02:31:21 pm »

Не, има значение фазата-планетите се включват една след друга, а луната действа постоянно. Ако не са ти задоволени лунните нужди, не очаквай да се пристъпи по-нататък.

Има йерархия в основните потребности в природата. Йерархията е следната:
1. Луна (най-важна) - това са основните потребности. Една птичка, ако е гладна не очаквай да пристъпи към размножаване и затова мъжкият и носи листенце в човката си. Някои индивиди дори стигат до саможертва - мъжката богомолка предлага себе си за храна на женската (виждате ли, за природата не е важен отделния индивид. тя е закрепила, чрез естествения отбор този признак, защото е бил полезен за оцеляването на вида като цяло).
2. Венера - това е танцът на ухажването.
3. Марс се включва в самият акт на обладаване.

Слънцето не знам къде да го поставя.
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 02:35:56 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #135 -: Февруари 05, 2010, 02:38:30 pm »
като казах "потребности в природата" не беше правилно. Всъщност става дума за инстинкти, а тези инстинкти се управляват от Луната. При инстинктите има йерархия. Инстинктът за оцеляване е по-силен от инстинкта за размножаване. Никога един гладен или уплашен индивид няма да избере да прави секс.  

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #136 -: Февруари 05, 2010, 02:50:56 pm »

Ееееееее, тука вече се възгордях  :tauruss: на върха на 8 :clap:

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #137 -: Февруари 05, 2010, 04:06:58 pm »

Не, има значение фазата-планетите се включват една след друга, а луната действа постоянно. Ако не са ти задоволени лунните нужди, не очаквай да се пристъпи по-нататък.

Има йерархия в основните потребности в природата. Йерархията е следната:
1. Луна (най-важна) - това са основните потребности. Една птичка, ако е гладна не очаквай да пристъпи към размножаване и затова мъжкият и носи листенце в човката си. Някои индивиди дори стигат до саможертва - мъжката богомолка предлага себе си за храна на женската (виждате ли, за природата не е важен отделния индивид. тя е закрепила, чрез естествения отбор този признак, защото е бил полезен за оцеляването на вида като цяло).
2. Венера - това е танцът на ухажването.
3. Марс се включва в самият акт на обладаване.

Слънцето не знам къде да го поставя.

Слънцето - ми в привличането, във визуалното привличане първоначално...тук и АСЦ се намесва :)

*

Divna

« Отговор #138 -: Февруари 05, 2010, 04:34:46 pm »
Уверила съм се, че с различни партньори, човек изживява секса по различен начин. Най-страшната комбинация за мен е била, когато марса ми прави опозиция на марса на партньора ми. Смятам, че най-добрия аспект между два марса е когато те са в тригон. Мъжът, който ми е доставял най-много удоволствие, който ме е карал да се чувсвам перфектно, задоволена отвсякъде е с Марс във Везни, Венера в Дева, Слънце и Луна в Лъв. 8 дом му е управляван от Дева, но там са също Плутон и Уран. Асц. му е Козирог. При мен Марс е във Водолей, Венера във Везни, Слънце в Дева и Луна в Скорпион. 8 дом в Близнаци (като Сатурн е в 8 дом). Асцендента ми е Плутон. На пръв поглед нещата изглеждат абсурдни, но привличането е магнетично, а удоволетворението е пълно. Чувсвото е съвършено. Незнам на какво се дължи, задавала съм си хиляди пъти този въпрос. Факт е, че този мъж е перфектния сексуален партньор за мен. 

*

Nebesna

« Отговор #139 -: Февруари 05, 2010, 06:23:29 pm »
Уверила съм се, че с различни партньори, човек изживява секса по различен начин. Най-страшната комбинация за мен е била, когато марса ми прави опозиция на марса на партньора ми. Смятам, че най-добрия аспект между два марса е когато те са в тригон. Мъжът, който ми е доставял най-много удоволствие, който ме е карал да се чувсвам перфектно, задоволена отвсякъде е с Марс във Везни, Венера в Дева, Слънце и Луна в Лъв. 8 дом му е управляван от Дева, но там са също Плутон и Уран. Асц. му е Козирог. При мен Марс е във Водолей, Венера във Везни, Слънце в Дева и Луна в Скорпион. 8 дом в Близнаци (като Сатурн е в 8 дом). Асцендента ми е Плутон. На пръв поглед нещата изглеждат абсурдни, но привличането е магнетично, а удоволетворението е пълно. Чувсвото е съвършено. Незнам на какво се дължи, задавала съм си хиляди пъти този въпрос. Факт е, че този мъж е перфектния сексуален партньор за мен.  

как на какво се дължи? Марсовете са в хармонични стихии. Твоя Венера в съвпад с негов Марс - това е много мощен еротико-сексуален аспект-привличането е неудържимо. Твое Слънзе в съвпад с негова Венера е платоничен аспект (между брат и сестра, но създава топлота и доверие и извън сексуалното общуване. Квадртурата между Луните е стимулираща, което прави връзката интригуваща и поддържа известно напрежение. Не може само положителни аспекти, че ще умрем от скука.

Забелязвам, че квадратурата между Луните е често срещан аспект в двойките. Което още веднъж доказва, че всеки аспект е по-добър от никакъв, за да се офомят отношения. При липса на аспект - емоционалното отношение е индиферентно. В случая, квадратът на Луните нагнетява емоционалността и е даден, за да се научите да уважавате нуждите и потребностите на другия.