Как да отровим цялото население
Отново – ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим. И го правим по много ефективни начини. Ако искате да отровите цялото население няма по-лесен начин от това да пуснете някаква субстанция в питейната вода.
И ако наистина искате да бъдете сигурни че всички ще бъдат отровени ще приемете закони, които задължават пускането на тази отрова във водните източници (като законите за флуоризация например). Това ще осигури че напълно цялото население ще получи „доза” независимо дали е бебе, пълнолетен или пенсионер. Това е което се случва с нарастваща скорост в цял САЩ и по света.
Няма никаква свястна наука, зад който и да е от флуоридните аргументи. Дори ако те използваха автентичния природен флуорид няма никакви изследвания които да показват че той понижава вероятността от дентални кариеси в модерното общество. Въпреки това този мит съществува в стоматологичното общество и Американската Зъболекарска Асоциация стои плътно зад тази кампания за масово отравяне. Те ще нарекат всеки, който не се съгласява с тях „смахнат” и ще кажат че всяко население трябва да бъде флуоризирано – за тяхно добро разбира се.
Поставете повече химикали в храната моля
Ако искате да отровите цялото население, но се притеснявате че не всеки пие от водата която сте им приготвили, има и друг начин: просто отровете храната. Това също се случва днес с практиките за производство на храна като в същото време FDA (агенцията за надзор на храните и лекарствата) си обръща главата на другата страна относно токсичните хранителните добавки.
Населението се трови с изкуствени химични подсладители. Нека ги разгледаме. Аспартама е подсладител който никога не е бил доказан като безвреден; дори първоначалната препоръка на FDA била, че аспартама трябва да бъде забранен, защото не е безопасна хранителна добавка. Не някой друг, а Доналд Ръмсфелд навремето помага да се наложи аспартама през FDA и да се легализира като хранителна добавка.
Днес виждаме голям брой оплаквания от странични ефекти, които са изпратени на FDA и причинени от аспартама. Аспартамът е екзитотоксин, което е невротоксичен химикал и се разпада в тялото ви във форма на мравчена киселина и формалдехид. Така... бихте ли искали да пийнете малко формалдехид? Може би бихте го направили ако бяхте биологическа единица подготвяна за дисекция, но ако сте нормален, здрав и психично здрав човек, никога не бихте пили формалдехид.
Формалдехидът (наричан също метанал) е химическо съединение, газ с остра миризма. Той е най-простият алдехид. Общата химическа формула е H2CO. За първи път е синтезиран от руския химик Александър Бутлеров през 1859 г., но е окончателно идентифициран от Аугуст Вилхелм фон Хофман през 1867 г.
Формалдехидът се получава направо от непълно горене на материали, съдържащи въглерод. Присъства в дима от горските пожари, в изгорелите газове на автомобилите и в тютюневия дим. В земната атмосфера формалдехидът се получава от въздействието на слънчевата светлина и кислорода върху атмосферния метан и други въглеводороди.
Формалдехидът е канцерогенен и токсичен, но има растения (като хлорофитумът), които го поглъщат.
Разбира се не бихте го пили освен ако не е поставен в изкуствен подсладител и прибавян към кутийките с безалкохолно – при това положение американците с радост си пийват формалдехид кутийка след кутийка, отравяйки своята нервна система, почти ослепявайки, придобивайки епилепсия и увеличавайки шанса да придобият нервно-дегенеративно разстройство като болестта на Алцхаймер.
Отново ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим сами с тези химикали. И въпреки това имаме цели групи, хранителни лобита и публични апологети които щъкат навсякъде казвайки че тези добавки са идеални за вас. Няма нищо лошо да си пийвате формалдехид и мравчена киселина.
Всичко ще е наред – Пийте още!
Ето ви и купон за 50% намаление, купете си още едно безалкохолно!
Искате ли малко хлор във вашата храна ?
Някои казват:
„Добре, аспартама е отживелица – големия подсладител сега е „Sucralose” или „Splenda”.
(на български е познат като Спленда). Това е изкуствен подсладител, за който се твърди че се прави от захар. Предполагам че може да се твърди че започва да се прави от захар, но при преработката му се премахват атоми от захарта и се заменят с атоми хлор, който разбира се е един от елементите използван при масовите убийства през Втората световна война чрез отровния газ и същия елемент, който се използва за дезинфекция на басейни и питейна вода.
Когато се постави по този начин хората започват да мислят:
„Хмм, може би има нещо нередно в тази захар, може би не трябва да слагам хлорни атоми в тялото си?”
Бихте ли пили хлор? Ако познавате някой който работи в басейн или има собствен бизнес по поддръжката на басейни, те ще ви кажат че хлорния газ ще ви убие. Фактически само за да го държат, те трябва да носят предпазни гумени ръкавици и защитни респираторни такъми защото ако се докосне до мокра хлорна пудра или се вдиша, доста ще се наранят.
Хлорният газ може да причини сериозни травми и дори смърт. Дори ако вземете домашни препарати като хлорна белина и я смесите с амоний, ще създадете високо-токсичен газ, който буквално ще ви убие и точно затова тези продукти съдържат предупреждение че не трябва да се смесват.
И въпреки това в нашите храни ние взимаме хлорни атоми, прибавяме ги към молекули които са били захарни и казваме на това – безопасен подсладител. И после ги слагаме във всякакъв вид храни, независимо дали са безалкохолни, кифлички, палачинки и всичко за което се сетите. Не съм сигурен дали хората осъзнават че напрактика поглъщат хлорни атоми. Може би са прекалено слисани от флуорида.
Така, дотук имаме зъболекари, които поставят живачни пломби в устата ви, които изпускат живачен газ и предизвикват невродегенеративни разстройства като болестта на Алцхаймер. Имаме същите ненормални стоматолози изискващи доказани замърсители на природата да се слагат в питейната вода, с което да си осигурят задължителното поглъщане на токсичен отпадъчен продукт от всеки американец, дори при положение, че ако такива химикали се пускат директно в реките това фактически ще бъде нарушаване на федералния закон.
Имаме и компании за храни и напитки които използват химически подсладители за да заменят захарта и твърдящи че техните продукти са по-здравословни от захарните. А тези изкуствени химически подсладители се разпадат на опасни съставки като формалдехид и мравчена киселина или пък се правят с хлорни атоми, които просто не принадлежат на човешкото тяло.
Такива химикали не се намират никъде в природата прикрепени към захарна молекула.
Информирай модератор Активен
--------------------------------------------------------------------------------
Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от вселената да настръхва.
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен
Пол:
Публикации: 6 660
WATCHER
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #1 -: януари 11, 2009, 12:01:04 »
--------------------------------------------------------------------------------
Вкусна отрова: хидрогенизирани масла
Какво още могат гладните за пари корпорации да измислят и да го поставят в храната или водата за да ни отровят? Те са доста изобретателни и имат доста отрови на разположение. Следващата ужасна отрова в списъка са хидрогенизираните масла. Те се наричат мозъчни отрови и са представени може би в половината от всички храни, които може да намерите в супермаркета. Пише ги ясно на етикета – „хидрогенизирани масла” или частично хидрогенизирани растителни масла”.
Това е изкуствена мазнина, която директно причинява кардио-съдови сърдечни болести, унищожава нормалното сърдечносъдово здраве, унищожава здравословното функциониране на нервната система, причинява мозъчни разстройства, причинява сърдечни удари, това е един от най- видните и в същото време токсични добавки които се поставят в храната. Причинява също родилни дефекти, липса на основни мастни киселини както при майката, така и при ембриона.
И се слага в храните нарочно, за удобство на хранителните производители. Хидрогенизираните масла не се развалят, което означава че те пестят пари, на компаниите производителки, защото храните им не се развалят по рафтовете.А как се правят тези масла? Ами те не се намират никъде в природата – трябва да имате съоръжение за химическа обработка за да ги правите.
Правят се чрез вкарване на водороден газ през водно соево олио или друг тип олио чрез използване на катализатор (в повечето случаи никел). Така че чрез този никел и водороден газ получавате допълнителни водородни атоми прикрепени към молекулата на олиото, което ги прави твърди при стайна температура. При положение че са твърди при стайна температура – това ги прави по-лесни за използване при правене на маргаринови продукти или при правенето на соленки или курабийки.
И всичко това е за удобство на компаниите за производство на храни.
Компаниите произвеждащи храни не се интересуват от вашето здраве, тяхната работа е проста – да си продадат стоката. Ако имате здравен проблем в резултат на консумация на определена храна това си е ваш проблем, не техен. Няма да намерите хранителни компании които ви предлагат да ви платят вашите медицински сметки ако например получите сърдечен удар от това че сте яли хидрогенизирани масла. Те просто прехвърлят отговорността изисквайки вие да си платите за здравните последствия причинени от техните храни.
Дори работят по въпроса за приемане на законодателство, което априори да отхвърля съдебни искания към хранителните компании.
Отрова с форма на салам
За да не останат по-назад, компаниите обработващи месо в САЩ също искат да сложат доста отрови в продуктите с които се храните. Това че ви продават червено месо което само по себе си е доста нездравословно и може да предизвика рак на дебелото черво, сърдечни проблеми, затлъстяване и много други разстройства, те също прибавят и химикали причиняващи рак в доста голяма гама местни продукти.
По този начин се подсигуряват че ще хванете рак на дебелото черво от добавките ако не от самото месо. Тази добавка се казва нитритна сол или натриев нитрит (sodium nitrite) и може да я намерите почти във всеки пакетиран продукт от месо в супермаркета, независимо дали е салам, наденичка, кренвирш или бекон. Може да си купите нарязана шунка, нарязано пиле, пакетирана шунка, всякакво нарязано месо, пеперони, месото което се слага за супи, или месо подготвено в кутийки за обяд... всичко за което се сетите и е пакетирано месо, и е в супермаркета има токсични добавки в себе си.
Точно затова ежедневната консумация на обработени меса в момента клинично произвежда 6 700% нарастване на риска от рак на панкреаса!
Хора опитни свинчета
И как се казваше тази добавка ? Нитритна сол!
Когато погълнете нитритна сол (натриев нитрит) тя се смесва с храносмилателните сокове на стомаха и създава клас от химически съединения наричани нитрозамини. Тези нитрозамини са толкова ракообразуващи химикали, че лабораторните изследователи инжектират мишки с нитрозамини когато искат да им причинят рак на гърдата или друга форма рак, която да изучават. И въпреки всичко хората слагат натриев нитрит право в храната си. Все едно третираме цялото население като лабораторни мишки и в действителност сме далече от истината.
(Ето дори в енциклопедията можем да видим че:
Нитрозамините са химични съединения, които се получават при взаимодействието на нитрити с вторични амини. Образуването на нитрозамините става при определени условия – висока киселинност на средата (като тази в стомаха), високи температури (като при пържене) и др.
Нитрозамините са силни канцерогени. Присъствието им е най-голямо в храни (особено в меса), които преди това са обработени с натриев нитрит. Натриевият нитрит се прибавя към много меса (бекон,шунка, наденици и др.), за да забави развитието на бактерии и да предпази пресните червени меса от потъмняване. Под въздействието на топлина – при готвене на месото, натриевият нитрит взаимодейства с амините, които винаги присъстват в него и се образуват нитрозамини. Също така нитритите от храната с амините в стомаха образуват нитрозамини и това често води до рак на стомаха.)
Лекарствата които се пускат в САЩ са на експериментална база като населението се използва за опитни свинчета, като по този начин се разбира колко души могат да умрат от определено лекарство за да се наберат повече данни. Когато FDA одобри дадено лекарство за публична употреба то не е доказано безопасно.
Американското население редовно се третира като сбор от опитни свинчета, за да се промотират лекарства, храни, изкуствени подсладители или други елементи.
Токсични козметични продукти
Дотук имаме токсични химикали в нашите усти, в нашата вода и в нашата храна и напитки. Къде другаде могат гладните за пари корпорации да слагат токсични химикали в нашата непосредствена среда и по този начин да попиват в телата ни?
Помислете добре и ще измислите някои нови идеи. Нека да видим и козметичната индустрия, защото напрактика всяка марка шампоан, одиколон, парфюм, дезодорант и т.н козметични продукти на пазара са направени от токсични ароматни химикали. Те могат да съдържат разтворители, карциногени и съставки, които са вписани в правителствената база данни като причиняващи силна токсичност на черния дроб.
Причината поради която тези съставки се допускат в продуктите, е че FDAпогрешно предполага от много много години че всичко, което се постави на кожата не се абсорбира в тялото. Те мислят например че можете просто да оградите тялото си с токсични химикали ще сте ОК, защото кожата ви е бариера. Дори съм чувал фармацевти дами казват че кожата е голяма преграда така каквото и да сложите на вашата кожа няма да отиде в тялото.
Това е крайно смешно. Все едно фармацевтите не са продавали никотинови лепенки. Те как мислите че работят?
Работят като пускат никотин, който се абсорбира директно през кожата в кръвообращението. Ако вашата кожа не абсорбираше никотина, никотиновите лепенки нямаше да доставят дозата. Трябва да сте полуидиот за да мислите че кожата е нещо като постоянна бариера която ни предпазва от всичко което се сложи върху нея.
Кожата има много пори – тя диша. Да тя ни пази от бактериите, но не може да ни предпази от химичните разтворители и не може да държи отвън молекули големи колкото никотиновата. А между другото никотиновите молекули не са много малки.
Има много неща които преминават през кожата и в това число
· ароматни химикали
· разтворители
· много други токсични съставки от козметиката
Една такава съставка се нарича MIT и беше наскоро открита в повечето марки шампоани, а е известно че тя причинява рак на мозъка.
Доброволно химическо отравяне
Така, сега ние наистина сме глупав вид, защото отравяме нашите усти, нашата вода, нашата храна, напитките или дори шампоаните и козметиката си. А ако използвате и омекотители когато перете си осигурявате и отравяне на вашите дрехи със слой токсични химикали, които се намират в тези продукти.
Та какво още можем да използваме за да отровим населението? Има все още доста възможности.
Един възможен начин е да продавате токсични химикали които хората доброволно да поглъщат през тяхната уста защото друг човек от позицията на авторитет им е казал така. Това описва индустрията за хапчета по рецепта при която се тровят сами всеки ден с токсични болкоуспокояващи лекарства или токсични анти-холестеролни лекарства. Хората отравят умовете си с антидепресанти, които дори водят до буйно поведение или самоубийства. Те тровят сърдечносъдовата си система с бета-блокери и други „лекарства”. И разбира се отравят черния си дроб.
И въпреки това хората доброволно правят това – всеки ден те слагат тези токсични химикали в телата си просто защото някой с диплома от университета на болестта (също познат като медицинско училище) им е казал така. И не само това – те дори ще си платят за привилегията да отровят телата си.
Те ще платят доста добри пари, не просто няколкостотин долара на месец, а няколко хиляди. Някои хора ще изхарчат и шест цифрена сума годишно да се тровят, защото техния лекар им е казал така. И когато нещо се обърка и малък тумор се покаже на скенера или някой друг кръвен тест се окаже положителен за подобен тумор те с радост ще платят още 100 000 $ или повече за да унищожат цялата си имунна система с лечение познато като химиотерапия.
Те буквално ще си стоят и ще оставят лекарите да инжектират токсични отрови директно в кръвообръщението като това позволява да циркулират в цялото тяло. Колко токсични са тези неща? Ами просто помислете, ако косата ви почне да пада, ако ви се повдига и повръщате, дали това не са сигнали че може би тези неща не принадлежат на тялото ви? Не знам за вас, но си мисля че това е много странен начин да се лекува някой.
Ако бях лекар и лекувах някой и го карах да прави нещо от което ще му пада косата и ще почне да повръща и да изглежда че ще се разтопи всеки момент бих си помислил че може би това не е добре за пациента. Но не това мислят конвенционалните онколози. Те си мислят че това са великолепни неща. Гледай ще унищожим раковия тумор и ще сме късметлии ако пациента е останал жив до момента когато свършим.
А ако не е – и това е добре – докато сметката се плаща.
Националната „война с дрогата” е доста селективна в своите цели не мислите ли? Индустриалният коноп е забранен, но зобенето на милиони деца с мощни наркотици е напълно легално: нарича се риталин.
Така че не само сме най-глупавия вид на планетата защото се тровим, едновременно с това и сме „най-умните”, защото намираме начин да оправдаем отравянето. Намираме научното ломотене което твърди – Да, NutraSweet е добро за вас! Или тези хлорни атоми прикрепени за захарта са великолепни за вас, или че живака в устата ви някак си няма токсичен ефект. И хидрогенезираните масла са напълно приемливи за вашето здравословно състояние.
Ние доста глупаво казваме ако вземеш тези таблетки и изпиеш този шейк за отслабване направен с подсладител ще бъдеш здрав. А ако не си здрав не се безпокой, защото имаме магически лекарства по рецепта които ще те направят още по-здрав.
От Майк Адамс:
www.naturalnews.com Превод:Alien
Редакция:H.
източник:
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,9649.0.html