Здравей Гост

НОВИНИ

  • 28 Отговора
  • 13815 Прегледи
НОВИНИ
« -: Февруари 04, 2010, 04:35:41 pm »
Предлагам това да бъде тема за новините у нас и по света. За всичко онова, което сте прочели. За всичко интерсно, ужасно, сензационно, потресаващо и заслужаващо внимание.




Китайците твърдят, че консумирането на човешки зародиши е форма на изкуство

Най-новата диета за здраве и красота в Китай е консумацията на човешки зародиши и трупове на бебета, съобщи седмичното хонконгско списание The Next Magazine. За разкрасителен лек се смята не само плацентата, но и абортираните човешки зародиши, които са високо търсени деликатеси в Китай. В провинция Гуандонг популярността на гастрономни части от човешки телца е голяма, и такива могат да се закупят дори от болници. Направеното от The Next Magazine проучване относно тази форма на канибализъм ги отведе в китайската провинция Ляонинг.

Според TheNext Magazine по време на банкет, домакинстван от тайвански бизнесмен, една от сервитьорките, г-ца Лию от провинция Ляонинг, Китай, подметнала небрежно за обичая да се ядат човешки зародиши и трупове на бебета в провинция Ляонинг, както и за нейното намерение да се върне отново към тази диета поради здравословните си  проблеми. Присъстващите тайвански жени били ужасени.

Г-ца Лию добавила, че хората могат да си позволят човешките части, но има списък за чакащите, и само хората с връзки се снабдяват с „най-високото качество” човешки части, каквито са тези от по-зрели зародиши. Мъжкият зародиш се считал за най-висококачествен.

TheNextMagazine поиска от г-ца Лию да придружи лично журналиста до мястото, където се приготвят зародишите. Репортерът наблюдавал как жена дроби мъжки зародиш и прави супа от плацентата. Жената дори се опитвала да успокоява присъстващите с думите: „Не се плашете, това е просто месото на висше животно.”.   

Остатъците от зародиша били кремирани в планината според традициите на този район.

Всъщност в Китай подобни съобщения за ястия, направени от месо на бебета, са се появявали от време на време. На Интернет има видео запис, за онези, които желаят лично да видят тази кулинария. В неговото въведение се говори, че за китайците консумирането на човешки зародиши е форма на изкуство.

На 22 март 2003 г. полицията в Бингян, провинция Гуангши, откри 28 бебета от женски пол в един камион, пренасяни контрабандно от Юлин в същата провинция до Хоуджоу в провинция Анхюи. Най-възрастното бебе било на 3 месеца. Бебетата били сложени по 3-4 в пакет и много от тях били полумъртви – никое не било потърсено от родителите му.

Сутринта на 9 октомври 2004 г., човек ровещ се в сметището в покрайнините на град Джиючиян, район Судждоу, намерил части на бебета, включително 2 глави, 2 туловища, 4 ръце и 6 крака. Според разследването тези трупчета са били на бебета на възраст не повече от една седмица и са били надробени след като са били сготвени. 

Независимо, че Китай има закони, които забраняват консумирането на човешки зародиши, принудителният закон за едно дете на комунистическия режим бива съблюдаван стриктно, което създава условия да се правят зверства от подобно естество. 

Какво би накарало хората да вършат подобно нещо без никакъв свян и страх от последствия? От времето на така наречената „културна революция” на Мао липсата на нравствени ценности и респект към човешкия живот са се превърнали в норми на живот. Господството на китайската комунистическа партия доведе до нечовешко поведение и нарушаване правата на хората, в резултат на което се появиха такива анормални практики като канибализма.     

 

Превод Епохални Времена

източник:
http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-04-27_01.html
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

Вещичка

  • ****
  • 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:НОВИНИ
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2010, 04:41:03 pm »
ъъъъъъъъъъ направо ми се догади от този канибализъм  :-X :-X :-X  не мога да повярвам, че РАЗУМНИ човешки същества ще направят такова нещо! това е чиста проба ДЕВОЛЮЦИЯ  :'( :'( :'(

 - Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!


http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Re:НОВИНИ
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2010, 04:42:03 pm »
Масовото отравяне на човечеството

Като човешки същества ние сме единствения вид, който е достатъчно глупав, за да се трови сам.

Като част от модерния живот ние създаваме голямо разнообразие от химически токсини, които отиват в нашата екосистема чрез реките и потоците, въздуха, почвата и т.н. И не е само това – ние напрактика синтезираме токсични химикали и след това ги инжектираме директно върху хранителните източници – знаейки много добре, че те са отровни и в голяма степен допринасят за епидемичните нива на хроническите болести които виждаме днес.

Кои са тези химикали за които говорим?

Вие ще получите една вихрена обиколка за запознаване с токсичните елементи на човечеството. И ако търсите за токсични елементи, може би е добре да започнете в сферата на стоматологията, защото няма друга професия (освен медицината), където ще намерите толкова много химикали, които умишлено са предписани на пациентите или инжектирани в техните тела.
 
Говорим разбира се за пломби от живак и флуорида поставян в питейната вода.


Д-р Отрова – Живак


Когато говорим за живачните пломби трябва да имате предвид, че живака е един от най-отровните токсични субстанции които можете да поставите в човешкото тяло като изключим радиоактивните.

В момента, стоматолози из цял САЩ, както и навсякъде по света, взимат този високо токсичен метал и буквално го поставят в зъбите на хората. С тези зъби после се дъвче храна и докато човека дъвче, ефективно се износва повърхността на тези живачни пломби. Тези пломби изпускат живачни газове изпарения и живачни частици които хората вдишват в дробовете си или смилат през стомасите си.

Сега аз мога да разбера че може би преди 50 години стоматологичната индустрия е била прекалено невежа за да разбере че е промотирала този токсичен метал да се слага в устите на хората. Индустриалната революция е пълна с примери за компании които са използвали доста токсични субстанции при терапии мислейки че те са добри за вас. Спомнете си рентгеновите лъчи и радиацията в първата половина на XX век – тогава хората са мислели че радиацията е прекрасно нещо. Производителите измервали радиацията като енергия и мислели че ако консумирате радиационни таблетки ще бъдете по-енергични. Такива действително са били продавани и спонсорирани от лекари и е имало главната поддръжка на медицинската индустрия по това време.

 
По-късно се появява проблема с оловото в индустриални компании като ДюПонт, която има интересна история при производството и разпространението на олово. Хората били убедени че оловото е идеално за всичко. Те го слагали в бензина и така се ражда оловния бензин. По-късно откриваме че оловото причинява вреди на нервната система и е много нездравословно да има оловни емисии във въздуха. Накрая оловото се забранява да се използва в боите както и при производство на храни и козметика.

 
Но по някаква причина днес стоматолозите все още мислят че живака е просто перфектен за вас. Все едно те живеят в тъмните векове. Интересно защо ли не ви карат и да гълтате по една радиационна таблетка всеки път, когато ви поставят живачна пломба в устата? По този начин ще бъдете и енергизирани едновременно с получаването на пломбата.
 

Едно от най-големите шарлатанства в света се разиграва в офисите на стоматолозите в момента. И те силно отричат проблемите свързани с токсичността на живака и живачните пломби. Разбира се нямам предвид всички стоматолози, някои от тях бавничко започват да виждат този проблем. Напрактика точно тези зъболекари са водещите елементи на промяната, точно както тези от света ма медицината, които се опитват да променят конвенционалната медицина.

Тези малко на брой зъболекари, които се опитват на направят промени и да забранят живачните пломби заслужават голямо уважение за изправянето и борбата срещу догмата на тяхната собствена индустрия в името да предпазят своите пациенти. Няма съмнение че до няколко години живачните пломби ще бъдат забранени и ще се присъединят към редовете на оловната боя, азбестовата изолация, оловния бензин и радиационните таблетки.

Те ще отидат в историческите анали на лошата медицина и някой ден бъдещите генерации ще мислят че сме били напълно луди да поставяме живак в устите на хората.

Още отрова от стоматолозите: Флуорид

Това не е краят на токсичността в света на стоматологията. Намират се също и зъболекари, които настояват питейната вода да се „обогатява” с високо-токсичен химичен отпадък... субстанция която се „изчегърква” от комините на индустриалните замърсители. Те искат всеки един човек в действителност да пие тази субстанция.

 
Този елемент е токсичен отпадък, който се регулира от EPA (Агенция за Защита на Околната Среда). Би било нелегално да се пусне в река или поток, но по някаква причина е напълно легално да се пусне в питейната вода и да се позволи на хората да я пият. Това е много странен цикъл на мислене който може да се нарече само по един начин – медицинска лудост. Те вече не считат тази токсична субстанция за токсична ако първо премине през телата на човешките същества.
 

За коя субстанция говоря ли? Флуросилициева кисилина (Fluorosilicic acid), или позната като флуорид.

В цял САЩ и по света стоматолозите настояват да слагаме флуорид в питейната вода. С каква цел? Да се предпазят зъбите? Ама това сериозно ли? Хората поглъщат тази течност. Те не я ползват за изплакване на устата и след това да я плюят – те я поглъщат. В резултат на това имаме флуороза и костни аномалии които са свързани с прекомерната употреба на флуорид.
 

По някаква причина зъболекарите решават че след като имат медицински дипломи, искат да „лекуват” цялото население с „лекарство”, биологично активно, без първо да са диагностицирали никой. Те искат да лекуват абсолютно всички с една и съща доза независимо от индивидуалните нужди на всеки и независимо от това колко флуорид поема всеки извън питейната вода.
 
Това е лудостта на модерното стоматологично общество. Помнете че това са същите хора, които искат да поставят живак във вашата уста, така има логика да искат да отровят също така и цялото тяло като поставят флуросилициева киселина в питейната вода.


Те разбира се не я наричат така, защото може да изплаши хората. Те я наричат флуорид – и даже се опитват да заблудят обществеността като го наричат „естествен флуорид”.

Няма нищо естествено относно флуросилициевата киселина.


Ако отидете на място където поставят във водата така наречения „флуорид” ще разберете откъде го получават напрактика – питайте ги.
 
„Копаете ли този флуорид от земята с естествени флуоридни залежи?” – и те ще ви кажат: „Не, ние го купуваме от индустриалните компании които преработват отпадъци, защото е по-евтин от флуорида в земята”.

Задавал съм този въпрос на хора които се занимават с това и всеки път получавах един и същ отговор.
 
Вие самите можете да се осведомите като попитате вашето кметство точно как ви трови вас и вашето семейство с този крайно токсичен отпадъчен химикал.

Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

Re:НОВИНИ
« Отговор #3 -: Февруари 04, 2010, 04:43:05 pm »

Как да отровим цялото население


Отново – ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим. И го правим по много ефективни начини. Ако искате да отровите цялото население няма по-лесен начин от това да пуснете някаква субстанция в питейната вода.
 
И ако наистина искате да бъдете сигурни че всички ще бъдат отровени ще приемете закони, които задължават пускането на тази отрова във водните източници (като законите за флуоризация например). Това ще осигури че напълно цялото население ще получи „доза” независимо дали е бебе, пълнолетен или пенсионер. Това е което се случва с нарастваща скорост в цял САЩ и по света.

Няма никаква свястна наука, зад който и да е от флуоридните аргументи. Дори ако те използваха автентичния природен флуорид няма никакви изследвания които да показват че той понижава вероятността от дентални кариеси в модерното общество. Въпреки това този мит съществува в стоматологичното общество и Американската Зъболекарска Асоциация стои плътно зад тази кампания за масово отравяне. Те ще нарекат всеки, който не се съгласява с тях „смахнат” и ще кажат че всяко население трябва да бъде флуоризирано – за тяхно добро разбира се.


Поставете повече химикали в храната моля


Ако искате да отровите цялото население, но се притеснявате че не всеки пие от водата която сте им приготвили, има и друг начин: просто отровете храната. Това също се случва днес с практиките за производство на храна като в същото време FDA (агенцията за надзор на храните и лекарствата) си обръща главата на другата страна относно токсичните хранителните добавки.
 

Населението се трови с изкуствени химични подсладители. Нека ги разгледаме. Аспартама е подсладител който никога не е бил доказан като безвреден; дори първоначалната препоръка на FDA била, че аспартама трябва да бъде забранен, защото не е безопасна хранителна добавка. Не някой друг, а Доналд Ръмсфелд навремето помага да се наложи аспартама през FDA и да се легализира като хранителна добавка.
 

Днес виждаме голям брой оплаквания от странични ефекти, които са изпратени на FDA и причинени от аспартама. Аспартамът е екзитотоксин, което е невротоксичен химикал и се разпада в тялото ви във форма на мравчена киселина и формалдехид. Така... бихте ли искали да пийнете малко формалдехид? Може би бихте го направили ако бяхте биологическа единица подготвяна за дисекция, но ако сте нормален, здрав и психично здрав човек, никога не бихте пили формалдехид.

Формалдехидът (наричан също метанал) е химическо съединение, газ с остра миризма. Той е най-простият алдехид. Общата химическа формула е H2CO. За първи път е синтезиран от руския химик Александър Бутлеров през 1859 г., но е окончателно идентифициран от Аугуст Вилхелм фон Хофман през 1867 г.

Формалдехидът се получава направо от непълно горене на материали, съдържащи въглерод. Присъства в дима от горските пожари, в изгорелите газове на автомобилите и в тютюневия дим. В земната атмосфера формалдехидът се получава от въздействието на слънчевата светлина и кислорода върху атмосферния метан и други въглеводороди.

Формалдехидът е канцерогенен и токсичен, но има растения (като хлорофитумът), които го поглъщат.

Разбира се не бихте го пили освен ако не е поставен в изкуствен подсладител и прибавян към кутийките с безалкохолно – при това положение американците с радост си пийват формалдехид кутийка след кутийка, отравяйки своята нервна система, почти ослепявайки, придобивайки епилепсия и увеличавайки шанса да придобият нервно-дегенеративно разстройство като болестта на Алцхаймер.

 
Отново ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим сами с тези химикали. И въпреки това имаме цели групи, хранителни лобита и публични апологети които щъкат навсякъде казвайки че тези добавки са идеални за вас. Няма нищо лошо да си пийвате формалдехид и мравчена киселина.


Всичко ще е наред – Пийте още!
 
Ето ви и купон за 50% намаление, купете си още едно безалкохолно!


Искате ли малко хлор във вашата храна ?

Някои казват:

„Добре, аспартама е отживелица – големия подсладител сега е „Sucralose” или „Splenda”.

(на български е познат като Спленда). Това е изкуствен подсладител, за който се твърди че се прави от захар. Предполагам че може да се твърди че започва да се прави от захар, но при преработката му се премахват атоми от захарта и се заменят с атоми хлор, който разбира се е един от елементите използван при масовите убийства през Втората световна война чрез отровния газ и същия елемент, който се използва за дезинфекция на басейни и питейна вода.


Когато се постави по този начин хората започват да мислят:

„Хмм, може би има нещо нередно в тази захар, може би не трябва да слагам хлорни атоми в тялото си?”

Бихте ли пили хлор? Ако познавате някой който работи в басейн или има собствен бизнес по поддръжката на басейни, те ще ви кажат че хлорния газ ще ви убие. Фактически само за да го държат, те трябва да носят предпазни гумени ръкавици и защитни респираторни такъми защото ако се докосне до мокра хлорна пудра или се вдиша, доста ще се наранят.

 
Хлорният газ може да причини сериозни травми и дори смърт. Дори ако вземете домашни препарати като хлорна белина и я смесите с амоний, ще създадете високо-токсичен газ, който буквално ще ви убие и точно затова тези продукти съдържат предупреждение че не трябва да се смесват.

 
И въпреки това в нашите храни ние взимаме хлорни атоми, прибавяме ги към молекули които са били захарни и казваме на това – безопасен подсладител. И после ги слагаме във всякакъв вид храни, независимо дали са безалкохолни, кифлички, палачинки и всичко за което се сетите. Не съм сигурен дали хората осъзнават че напрактика поглъщат хлорни атоми. Може би са прекалено слисани от флуорида.

Така, дотук имаме зъболекари, които поставят живачни пломби в устата ви, които изпускат живачен газ и предизвикват невродегенеративни разстройства като болестта на Алцхаймер. Имаме същите ненормални стоматолози изискващи доказани замърсители на природата да се слагат в питейната вода, с което да си осигурят задължителното поглъщане на токсичен отпадъчен продукт от всеки американец, дори при положение, че ако такива химикали се пускат директно в реките това фактически ще бъде нарушаване на федералния закон.

Имаме и компании за храни и напитки които използват химически подсладители за да заменят захарта и твърдящи че техните продукти са по-здравословни от захарните. А тези изкуствени химически подсладители се разпадат на опасни съставки като формалдехид и мравчена киселина или пък се правят с хлорни атоми, които просто не принадлежат на човешкото тяло.

 
Такива химикали не се намират никъде в природата прикрепени към захарна молекула.

 
 
 Информирай модератор    Активен 

--------------------------------------------------------------------------------

Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от вселената да настръхва. 
 
 
Alien
Administrator
Експерт

 Неактивен

Пол:
Публикации: 6 660


WATCHER


    Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #1 -: януари 11, 2009, 12:01:04 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Вкусна отрова: хидрогенизирани масла

Какво още могат гладните за пари корпорации да измислят и да го поставят в храната или водата за да ни отровят? Те са доста изобретателни и имат доста отрови на разположение. Следващата ужасна отрова в списъка са хидрогенизираните масла. Те се наричат мозъчни отрови и са представени може би в половината от всички храни, които може да намерите в супермаркета. Пише ги ясно на етикета – „хидрогенизирани масла” или частично хидрогенизирани растителни масла”.

 
Това е изкуствена мазнина, която директно причинява кардио-съдови сърдечни болести, унищожава нормалното сърдечносъдово здраве, унищожава здравословното функциониране на нервната система, причинява мозъчни разстройства, причинява сърдечни удари, това е един от най- видните и в същото време токсични добавки които се поставят в храната. Причинява също родилни дефекти, липса на основни мастни киселини както при майката, така и при ембриона.
 

И се слага в храните нарочно, за удобство на хранителните производители. Хидрогенизираните масла не се развалят, което означава че те пестят пари, на компаниите производителки, защото храните им не се развалят по рафтовете.А как се правят тези масла? Ами те не се намират никъде в природата – трябва да имате съоръжение за химическа обработка за да ги правите.

 
Правят се чрез вкарване на водороден газ през водно соево олио или друг тип олио чрез използване на катализатор (в повечето случаи никел). Така че чрез този никел и водороден газ получавате допълнителни водородни атоми прикрепени към молекулата на олиото, което ги прави твърди при стайна температура. При положение че са твърди при стайна температура – това ги прави по-лесни за използване при правене на маргаринови продукти или при правенето на соленки или курабийки.

И всичко това е за удобство на компаниите за производство на храни.

 
Компаниите произвеждащи храни не се интересуват от вашето здраве, тяхната работа е проста – да си продадат стоката. Ако имате здравен проблем в резултат на консумация на определена храна това си е ваш проблем, не техен. Няма да намерите хранителни компании които ви предлагат да ви платят вашите медицински сметки ако например получите сърдечен удар от това че сте яли хидрогенизирани масла. Те просто прехвърлят отговорността изисквайки вие да си платите за здравните последствия причинени от техните храни.

 
Дори работят по въпроса за приемане на законодателство, което априори да отхвърля съдебни искания към хранителните компании.

Отрова с форма на салам

 

За да не останат по-назад, компаниите обработващи месо в САЩ също искат да сложат доста отрови в продуктите с които се храните. Това че ви продават червено месо което само по себе си е доста нездравословно и може да предизвика рак на дебелото черво, сърдечни проблеми, затлъстяване и много други разстройства, те също прибавят и химикали причиняващи рак в доста голяма гама местни продукти.
 

По този начин се подсигуряват че ще хванете рак на дебелото черво от добавките ако не от самото месо. Тази добавка се казва нитритна сол или натриев нитрит (sodium nitrite) и може да я намерите почти във всеки пакетиран продукт от месо в супермаркета, независимо дали е салам, наденичка, кренвирш или бекон. Може да си купите нарязана шунка, нарязано пиле, пакетирана шунка, всякакво нарязано месо, пеперони, месото което се слага за супи, или месо подготвено в кутийки за обяд... всичко за което се сетите и е пакетирано месо, и е в супермаркета има токсични добавки в себе си.
 

Точно затова ежедневната консумация на обработени меса в момента клинично произвежда 6 700% нарастване на риска от рак на панкреаса!

Хора опитни свинчета

И как се казваше тази добавка ? Нитритна сол!

 

Когато погълнете нитритна сол (натриев нитрит) тя се смесва с храносмилателните сокове на стомаха и създава клас от химически съединения наричани нитрозамини. Тези нитрозамини са толкова ракообразуващи химикали, че лабораторните изследователи инжектират мишки с нитрозамини когато искат да им причинят рак на гърдата или друга форма рак, която да изучават. И въпреки всичко хората слагат натриев нитрит право в храната си. Все едно третираме цялото население като лабораторни мишки и в действителност сме далече от истината.
 
(Ето дори в енциклопедията можем да видим че:

Нитрозамините са химични съединения, които се получават при взаимодействието на нитрити с вторични амини. Образуването на нитрозамините става при определени условия – висока киселинност на средата (като тази в стомаха), високи температури (като при пържене) и др.

Нитрозамините са силни канцерогени. Присъствието им е най-голямо в храни (особено в меса), които преди това са обработени с натриев нитрит. Натриевият нитрит се прибавя към много меса (бекон,шунка, наденици и др.), за да забави развитието на бактерии и да предпази пресните червени меса от потъмняване. Под въздействието на топлина – при готвене на месото, натриевият нитрит взаимодейства с амините, които винаги присъстват в него и се образуват нитрозамини. Също така нитритите от храната с амините в стомаха образуват нитрозамини и това често води до рак на стомаха.)

Лекарствата които се пускат в САЩ са на експериментална база като населението се използва за опитни свинчета, като по този начин се разбира колко души могат да умрат от определено лекарство за да се наберат повече данни. Когато FDA одобри дадено лекарство за публична употреба то не е доказано безопасно.

 
Американското население редовно се третира като сбор от опитни свинчета, за да се промотират лекарства, храни, изкуствени подсладители или други елементи.

 

Токсични козметични продукти

Дотук имаме токсични химикали в нашите усти, в нашата вода и в нашата храна и напитки. Къде другаде могат гладните за пари корпорации да слагат токсични химикали в нашата непосредствена среда и по този начин да попиват в телата ни?


Помислете добре и ще измислите някои нови идеи. Нека да видим и козметичната индустрия, защото напрактика всяка марка шампоан, одиколон, парфюм, дезодорант и т.н козметични продукти на пазара са направени от токсични ароматни химикали. Те могат да съдържат разтворители, карциногени и съставки, които са вписани в правителствената база данни като причиняващи силна токсичност на черния дроб.
 

Причината поради която тези съставки се допускат в продуктите, е че FDAпогрешно предполага от много много години че всичко, което се постави на кожата не се абсорбира в тялото. Те мислят например че можете просто да оградите тялото си с токсични химикали ще сте ОК, защото кожата ви е бариера. Дори съм чувал фармацевти дами казват че кожата е голяма преграда така каквото и да сложите на вашата кожа няма да отиде в тялото.

 
Това е крайно смешно. Все едно фармацевтите не са продавали никотинови лепенки. Те как мислите че работят?
 

Работят като пускат никотин, който се абсорбира директно през кожата в кръвообращението. Ако вашата кожа не абсорбираше никотина, никотиновите лепенки нямаше да доставят дозата. Трябва да сте полуидиот за да мислите че кожата е нещо като постоянна бариера която ни предпазва от всичко което се сложи върху нея.
 

Кожата има много пори – тя диша. Да тя ни пази от бактериите, но не може да ни предпази от химичните разтворители и не може да държи отвън молекули големи колкото никотиновата. А между другото никотиновите молекули не са много малки.

Има много неща които преминават през кожата и в това число

 

·        ароматни химикали

·        разтворители

·        много други токсични съставки от козметиката

 

Една такава съставка се нарича MIT и беше наскоро открита в повечето марки шампоани, а е известно че тя причинява рак на мозъка.


Доброволно химическо отравяне

 

Така, сега ние наистина сме глупав вид, защото отравяме нашите усти, нашата вода, нашата храна, напитките или дори шампоаните и козметиката си. А ако използвате и омекотители когато перете си осигурявате и отравяне на вашите дрехи със слой токсични химикали, които се намират в тези продукти.

 

Та какво още можем да използваме за да отровим населението? Има все още доста възможности.

Един възможен начин е да продавате токсични химикали които хората доброволно да поглъщат през тяхната уста защото друг човек от позицията на авторитет им е казал така. Това описва индустрията за хапчета по рецепта при която се тровят сами всеки ден с токсични болкоуспокояващи лекарства или токсични анти-холестеролни лекарства. Хората отравят умовете си с антидепресанти, които дори водят до буйно поведение или самоубийства. Те тровят сърдечносъдовата си система с бета-блокери и други „лекарства”. И разбира се отравят черния си дроб.

И въпреки това хората доброволно правят това – всеки ден те слагат тези токсични химикали в телата си просто защото някой с диплома от университета на болестта (също познат като медицинско училище) им е казал така. И не само това – те дори ще си платят за привилегията да отровят телата си.

 

Те ще платят доста добри пари, не просто няколкостотин долара на месец, а няколко хиляди. Някои хора ще изхарчат и шест цифрена сума годишно да се тровят, защото техния лекар им е казал така. И когато нещо се обърка и малък тумор се покаже на скенера или някой друг кръвен тест се окаже положителен за подобен тумор те с радост ще платят още 100 000 $ или повече за да унищожат цялата си имунна система с лечение познато като химиотерапия.

 
Те буквално ще си стоят и ще оставят лекарите да инжектират токсични отрови директно в кръвообръщението като това позволява да циркулират в цялото тяло. Колко токсични са тези неща? Ами просто помислете, ако косата ви почне да пада, ако ви се повдига и повръщате, дали това не са сигнали че може би тези неща не принадлежат на тялото ви? Не знам за вас, но си мисля че това е много странен начин да се лекува някой.

Ако бях лекар и лекувах някой и го карах да прави нещо от което ще му пада косата и ще почне да повръща и да изглежда че ще се разтопи всеки момент бих си помислил че може би това не е добре за пациента. Но не това мислят конвенционалните онколози. Те си мислят че това са великолепни неща. Гледай ще унищожим раковия тумор и ще сме късметлии ако пациента е останал жив до момента когато свършим.
 

А ако не е – и това е добре – докато сметката се плаща.

 
Националната „война с дрогата” е доста селективна в своите цели не мислите ли? Индустриалният коноп е забранен, но зобенето на милиони деца с мощни наркотици е напълно легално: нарича се риталин.

Така че не само сме най-глупавия вид на планетата защото се тровим, едновременно с това и сме „най-умните”, защото намираме начин да оправдаем отравянето. Намираме научното ломотене което твърди – Да, NutraSweet е добро за вас! Или тези хлорни атоми прикрепени за захарта са великолепни за вас, или че живака в устата ви някак си няма токсичен ефект. И хидрогенезираните масла са напълно приемливи за вашето здравословно състояние.

Ние доста глупаво казваме ако вземеш тези таблетки и изпиеш този шейк за отслабване направен с подсладител ще бъдеш здрав. А ако не си здрав не се безпокой, защото имаме магически лекарства по рецепта които ще те направят още по-здрав.



От Майк Адамс: www.naturalnews.com

 


Превод:Alien


Редакция:H. 
 
 източник:
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,9649.0.html
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

Re:НОВИНИ
« Отговор #4 -: Февруари 04, 2010, 04:52:54 pm »
Можем да пострадаме от пластмасовите опаковки
28 януари 2009 / News.dir.bg

Определени химикали, използвани в пластмасови продукти, може би остават в тялото по-дълго, отколкото се е смятало, а хората вероятно ги поглъщат и чрез други източници освен храната.

http://dnes.dir.bg/2009/01/28/news3916302.html#sepultura


Емил Георгиев, еколог №1 на България: Опасни храни и вода разболяват българите!
Особено мнение

В Хасково пият отровна вода и ядат хляб с... живак, кръвта на кърджалийските деца е пълна с кадмий и олово,
 алармира еколог №1 на републиката
Емил Георгиев е лидер на националния политически клуб “Екогласност”,
председател на регионален съюз на Федерацията на потребителите и общински съветник в Хасково.
Той е човекът, който никога не премълчава истината, носи огромни папки с ужасяващи факти и документи,
засягащи живота на хората в България. Георгиев беше човекът, който предупреди жителите на Хасково да не пият вода от чешмите, защото съдържа 39 пъти надвишени стойности на манган и не само че съсипва бъбреците, но може и да убие. И... беше осъден за това!


http://blitz.bg/article/11315
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

Re:НОВИНИ
« Отговор #5 -: Февруари 04, 2010, 05:01:08 pm »
д-р Атанас Гълъбов
Световната конспирация срещу здравето

ТРОВЯТ НИ БАВНО, НО СИГУРНО,

 "вкусът, който убива"

Прочетете всички статии тук:

http://www.bg.yosif.net/med/index14.htm


   

МАРГАРИНЪТ - храна или пластмаса?

Маргаринът е провъзгласен за по-безопасен и по-евтин заместител на маслото.
Получава се от евтини нискокачествени растителни масла, включително и от соя, които чрез хидрогенизация се превръщат в твърд на стайна температура и много по-траен от маслото продукт.
Хидрогенизация = добавяне на Н2 (водородни) атоми към двойните връзки в молекулите на ненаситените мастни киселини, съдържащи се главно в растителните масла, и ги превръщат в наситени. Това става при високо налягане и температура от 120 до 210˚С + метален катализатор. þ Така голяма част от мастните киселини, които нормално съществуват в тъй наречената цисконфигурация, преминават в неестествената трансформа.
Трансмастните киселини (трансформите) (маргарин):
Организмът е пригоден да смила цисконфигурации, каквито има в природата, а не трансформи на мастните киселини, затова последните се трупат по клетъчните мембрани и на други места. Съдържанието на трансмастни киселини в мембраната на клетките би трябвало да е 0 (нула), а сега при някои хора то е 20%. Така се нарушават: защитните функции на клетъчната мембрана, клетъчното хранене и междуклетъчния транспорт.
Трансмастните киселини променят нормалния механизъм на преобразуване на холестерола и това повишава количеството му в кръвта. Освен това се повишава количеството на липопротеините с ниска плътност (ЛНП) þ атеросклероза, а се намалява количеството на липопротеините с висока плътност (ЛВП), които защитават сърдечно-съдовата система от първите.
Трансмастните киселини (маргаринът) са по-опасни от наситените мастни киселини в маслото и сланината по отношение на атеросклероза. Маргаринът повишава честотата на инфарктите със смъртен изход. Трансмастните киселини постъпват и в кърмата, за сметка на ЕМК, които намаляват.
При хидрогенизацията се образуват множество различни химически съединения, които на са изследвани, така че в маргарина има токсични метали (например Аl, Ni (никел), които са добавени като катализатори), които се натрупват в клетките и в нервната система и потискат различни ензимни системи и клетъчни функции. Свиневъдите в САЩ не хранят животните си с маргарин, защото знаят че така те ще умрат.
Маргарините, продавани като натурални продукти, съдържат едни и същи негодни за консумация мазнини, дори когато носят името на някой известен лечител. Но маслената индустрия печели пари и не се интересува от здравето на хората. За 1981 г. продажбите й възлизат на 40 млрд.$, а за 1992 г. - 80 млрд.$.
Не само маргаринът, но и всички продукти, на които пише "хидрогенизирано" или "частично-хидрогенизирано", е добре да се избягват. Към маргарините спадат и т.нар. шортънинги, ползвани за пържене, за сладкарски изделия и др.
Рафинираните масла (например слънчогледовото) също съдържат малко количество трансмастни киселини, а голяма част от витамините (например вит.Е) са унищожени от високата температура и от различните токсични добавки (катализатори), които впрочем остават в олиото.

НУТРАСУИТ (АСПАРТАМ) - Чий живот подслажда?

200 пъти по-сладък от захарта.
Състав: фенилаланин (50%) + аспергинова киселина (40%) + метанол (10%) = химична отрова, най-опасната добавка към храните.
"Осигурява" 75% от страничните реакции от хранителните добавки = 92 симптома: главобол, мигрена, проблеми с паметта, гадене, пълнеене, обриви, депресия, безсъние, зрение, слух, сърцебиене, затруднено дишане,загуба на вкуса, нарушен говор, замаяност, виене на свят, ставни болки, склероза, епилепсия, тумори в мозъка, хронична умора, Паркинсон, диабет, Алцхаймер, понижено внимание, аутизъм, дори и смърт. Симптомите могат да се проявят и чак след няколко години.
(Докато от захарин за 100 години има само 10 оплаквания.)

Когато човек е на диета, най-често той има хипогликемия, и ако се приема аспартам чрез "диетична" напитка - той става още по-зле þ епилептичен припадък, замайване, загуба на ориентация. Така 5 пилота са умряли от нутрасуит.
А ако човекът е поел и други токсини, всички те действат синергетично.
Екситоксините действат на хипоталамуса и може да предизвикат и смърт.
Фенилаланинът е аминокиселина, която нормално се среща в мозъка, но количеството й рязко се повишава при приемане на аспартам, особено ако е съчетано и с голямо количество въглехидрати. þ Рязко намалява серотонина, което води до депресии, колебания в настроението, изблици на гняв.
Метанолът (метилов алкохол, дървен алкохол) е силна отрова, уврежда зрителния нерв и може да доведе до слепота дори и при малки дози. (Алкохолът "менте" е богат на метилов алкохол.)
Пределното количество метанол, което успешно се обезврежда от организма, е 7.8 мг/ден, а в 1 литър безалкохолна напитка с нутрасуит се съдържат 56 мг метанол, дори и повече.
Освен очите, аспартамът дава и следните други поражения: уши (пищене), гадене, стомашно-чревни смущения, слабост, неврити. Метанолът преминава през плацентата и е силно токсичен за плода.
Метанолът, попаднал в кръвта þ разпад до формалдехид þ окисляване до мравчена киселина, която е: невротоксично съединение, алерген, мутаген, тератоген и канцероген.
Мравчената киселина е силно корозивна, използва се за сваляне на покрития от блажна боя.
Формалдехидът е основна суровина за получаване на: формалин (служещ за консервиране на тъкани и трупове), инсектициди, багрила, експлозиви, лепила, бои ...
При консумиране на аспартам нивото на формалдехидите нараства във всички тъкани, включително и в мозъка и ретината на окото, и трайно ги уврежда.
Формалдехидът е силно реактивен спрямо белтъците, той е токсичен за протеините и за ДНК, като води до генетични дефекти.
В някои плодове и зеленчуци също се съдържат фенилаланин, аспергинова киселина и метанол, но те не са в свободно състояние, а са свързани с балансиращи ги и антидотиращи ги аминокиселини.
В несвързан с белтък вид фенилаланинът бързо се абсорбира и преминава кръвно-мозъчната бариера.
Метанолът в плодовете е свързан с етилов алкохол, който е негов естествен антидот.
Страничен продукт при метаболизма на аспартама е дикетопиперазинът, водещ до: мозъчни тумори, тумори в матка, яйчници, тестиси; хипофиза, рак на гърдата.
Аспартамът е открит през 1970 г. От 1974 г. е одобрен за напитки, дъвки и зърнени закуски, въпреки няколкото изследвания, доказали токсичността му. Дават се 500 000$ за да се "установи годността му". Уволняват се неудобни членове от експертните комисии, така че да има с 1 глас повече "за". Един от купените (д-р Хейс) получава хонорар 1000$/ден.
Нутрасуитът уврежда очния нерв þ тунелно виждане, кръвоизлив в ретината, ослепяване. Той води също до: лоша ориентация, нарушено равновесие, шум в ушите, нарушение на менструалния цикъл, депресия, имунни проблеми.
На туй отгоре Monsanto - производителят на нутрасуит, е един от най-големите замърсители на околната среда - само 1 от неговите заводи изхвърля 16 млн.тона токсини в река Мисисипи.
При операция "Пустинна буря" в залива на Ирак, американците са пиели напитки с нутрасуит (по няколко литра/ден) þ "синдром на залива" = "аспартамна болест".
Разтворимите напитки в пликчета (прахчета) (например Tang), kакто и диетичната пепси-кола без кофеин съдържат aspartame. Всички реномирани дъвки съдържат аспартам (нутрасуит).
След масовото излизане на аспартама на пазара само за 1 година (1984) туморите в мозъка са нараснали с 10%.
През 1987 г. е основана "Мисията възможна" = движение за разясняване истината за аспартама.

Стевия е вечно зелен храст, чийто листа са естествен и безвреден подсладител (Парагвай, Бразилия). Тя е полезна за диабетици. þ Но FDA забранява използването й като подсладител поради конкуренцията, и унищожава готварските книги на Stevia Co.
FDA престъпва сама законите които създава., например закона че не трябва да се използват хранителни добавки, предизвикващи рак.
Изкуствените подсладители уж помагат за отслабване, но след 1985 г. затлъстелите американци са 54% = 2 пъти повече. Аспартамът силно повишава апетита за сладки неща, наверно поради спадане нивото на серотонина в кръвта. þ Спирането на консумацията на аспартам води до отслабване с 8-9 кг.
Аспартамът води и до проблеми с опознавателната дейност на интелекта и намалява интелигентността. þ Ако мразите хората, може да започнете да работите за компанията Monsanto - производителят на нутрасуит.
Аспартамът влошава диабета.
Аспартамът води до пристрастяване в по-голяма степен, отколкото алкохола.
Аспартамът взаимодейства непредсказуемо с медикаменти, особено с антидепресанти.
Понастоящем аспартамът се добавя в 10 000 храни и се продава в 100 страни. У нас го има в таблетки "Кенди" за подслаждане, в напитките на прах "Степ" и "Танг", в безалкохолните напитки Cola Light, Pepsi Light и в някои медикаменти. (Всички дъвки на нашия пазар, с изключение на Hubba Bubba, съдържат аспартам - забележка на изготвилия извадката от книгата.)

Ацесулфам К (с търговски имена Sunette и Sweet One) е подсладител, добавян често заедно с аспартама, одобрен от FDA през 1988 г. Добавя се в диетичните храни, напитки на прах, дъвки. þ Чрез разпадния си продукт ацетоацетамид води до тумори на белите дробове, млечни жлези, тимусна жлеза, левкемия.
Цикламат - подсладител, забранен през 1970 г., но отново се употребява в безалкохолни напитки.




 
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 11:09:39 am от HERMES TRISMEGIST »
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

Helo

Re:НОВИНИ
« Отговор #6 -: Февруари 04, 2010, 08:07:23 pm »
ъъъъъъъъъъ направо ми се догади от този канибализъм  :-X :-X :-X  не мога да повярвам, че РАЗУМНИ човешки същества ще направят такова нещо! това е чиста проба ДЕВОЛЮЦИЯ  :'( :'( :'(

Ама сигурно ти се струва в реда на нещата разумни човешки същества, предимно от женски пол, да си мажат косите с маски за коса с кравешка плацента и костен мозък?

*

Helo

Re:НОВИНИ
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2010, 08:08:58 pm »
А щом се мием всеки ден със свинска мас и не го мислим, тогава защо да мислим за човешката такава? Доказано е, че прасетата са сред най-умните животни. Пък и някои прасета са по-умни от някои хора.  ;D

*

Вещичка

  • ****
  • 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:НОВИНИ
« Отговор #8 -: Февруари 04, 2010, 08:15:07 pm »

Ама сигурно ти се струва в реда на нещата разумни човешки същества, предимно от женски пол, да си мажат косите с маски за коса с кравешка плацента и костен мозък?

не Хело, и това ми е гнусно.

лично аз сама си приготвям маските и кремовете от изцяло етерични масла и съм много доволна от този факт  ;)

 - Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!


http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

  • ***
  • 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:НОВИНИ
« Отговор #9 -: Февруари 05, 2010, 10:36:57 am »
Роди се бебе с 24 пръсти  Явно това ще е бъдещ виртуоз на пиано  ;D

Починало през 1920 момиченце още изглежда като живо
 Спящата красавица или Снежанка  :unsure:  ;D


Луната възникнала след ядрен взрив на Земята


Re:НОВИНИ
« Отговор #10 -: Февруари 05, 2010, 03:57:00 pm »
Създадоха първата космическа валута - куид

09.10.2007 Новият тип монета няма остри ъгли и не съдържа вредни химически компоненти; тя има и обменен курс - 1 куид се равнява на 6,25 британски лири

Учени от университета в Лейчестър създадоха първата по рода си космическа валута. Новият тип монета, наречена \"куид\" (quid, oт Quasi Universal Intergalactic Denomination, или Универсална междугалактическа квази валута), няма остри ъгли и не съдържа вредни химически компоненти.
Тя е създадена по поръчка на компанията за обмен на валута и международни разплащания Travelex.
При проектиране на валутата основното съображение е било да се предпази здравето на космическите туристи. Освен това създателите й са взели предвид условията в космоса, където земните технологии за боравене с парични средства не биха издържали.
Така например кредитните и дебитни карти могат да се повредят по време на полета, а днешните технологии за предаване на данни са непрактични в космоса предвид огромните разстояния.
Монетите куид са създадени от специален полимер. Те са прозрачни и кръгли, така че дори и в безтегловност не могат да наранят космическите пътници. Новата валута има и обменен курс - 1 куид се равнява на 6,25 британски лири.
В следващите пет години космическите полети ще станат обичайно явление, прогнозират учените от Лейчестър. До 2050 г. пък ще бъдат създадени условия и за туристи на Луната. Новата пазарна ниша се нуждае и от нова валута.


източник:www.netinfo.bg

Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

Veselin

Re:НОВИНИ
« Отговор #11 -: Февруари 08, 2010, 08:44:05 am »
Новината е вече малко старичка, ама все пак интересна.  :P

След птичи и свински грип иде... кози грип

Шест души са починали в Холандия от т.нар. ку-треска, причинена от кози грип, който се предава директно от животни на хора, съобщи австрийският в. „Ди пресе”. Епидемията от кози грип е засегнала най-вече източните и южните провинции на Холандия, където се отглеждат най-много кози, чийто брой във фермите достига 375 000. С новия вирус са били заразени 2300 души. От 350-те козеферми в Холандия в 55 са регистрирани случаи на болестта. Болки в гърлото и ставите, главоболие, висока температура и отпадналост са симптомите на козия грип, който се лекува с антибиотци. 19 случая са регистрирани и в съседна Белгия, което доведе до спешна сбирка на кабинета.


„По-добре да бях се разболяла от свински грип, отколкото от козия - разказва пред „Ди пресе” 50-годишната Жаклин ван ден Бос, която от 8 месеца страда от последиците на болестта. - Трябва да провеждам едно след друго лечения с антибиотици. Слава Богу вече нямам висока температура, както в началото на болестта. Сега обаче се чувствам слаба и уморена. Ако работя един ден, трябва да почивам два, за да се възстановя”, добавя тя.


Холандският министър на здравеопазването Аб Клинк и министърът на селското стопанство Герда Фербруг наредиха да бъдат избити 10 000 животни, които са заразени с вируса. Животновъди пък упрекват правителството, че са закъснели с мярката.

Козият грип не може да предизвика ку-треска. Така коментира пред „Новинар” епидемиологът, началникът на отдел "Надзор на заразните болести" към Министерството на здравеопазването д-р Ангел Кунчев. Той заяви, че козите са разпространители на ку-треската, но е невъзможно козият вирус да я причини у хората. Кунчев отрече у нас да има данни за наличието на новия вирус. „Това, че някъде се е появил този щам, не значи, че той ще се разпространи и у нас”, каза експертът.

http://www.novinar.net/news/ide-kozi-grip_MzEzMjs4MA==.html

Re:НОВИНИ
« Отговор #12 -: Февруари 08, 2010, 11:41:45 am »
 Българският ген изменен от вредна храна

60% от децата с алергия заради канцерогенни съставки

Българският ген е започнал да се видоизменя и мутира заради нездравословната храна, която поглъщаме. Канцерогенните храни, консервантите и стабилизаторите отключват болести като рак, алергии и проблеми с дебелото черво. Това сигнализира пред DeltaNews зам.-председателят на Българското научно дружество по хранене и диететика доц. Донка Байкова

Според специалистката българинът е поставен в рискова ситуация, независимо коя храна ще избере в менюто си. „Зеленчуци, бобови растения, месо и млечни продукти са наблъскани с всевъзможни вредни съставки. Моят съвет е да пресмятате „Е"-тата, които са изписани на етикета, не трябва да консумирате храни с повече от 5 „Е" стабилизатора", съветва Байкова.
Освен това захарните изделия, която децата предпочитат пред плодовете, са изключително вредни за крехкия организъм. Байкова е категорична, че пренасищането с калории води до агресия, отключването на алергии и обездвижване.
Диетоложката е на мнение, че в България отдавна няма истинска соя, царевица или ориз. „Всички те са генномодифицирани. Не може обаче да ги избягваме, с това живеем. Трябва да приемаме умерено. Инак - има опасност от промяна в генетичния потенциал. Възможна е поява на уродства, малформации и мутации. А и статистиката сочи, че 30% от случаите на рак е заради „подобрената" храна, допълни Байкова.
„Не мога да коментирам", каза пред DeltaNews Цвета Георгиева от лаборатория Анализ на генетично модифицирани храни в Националния център за опазване на общественото здраве.

Димана Дойчинова

източник:
http://www.deltanews.bg/index.php?id=24932

Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

supersonic


*

supersonic


*

Lillie

  • ******
  • 30532
Re:НОВИНИ
« Отговор #15 -: Февруари 11, 2010, 11:08:19 pm »

ПЪРВИЯТ СЕКС РОБОТ ПРЕДЛАГА УСЛУГИТЕ СИ НА ПОРНО ИЗЛОЖЕНИЕ


Добре де, нима може да замести едно естествено изживяване? Да си го навираш в силикон и пластмаса?

ПП. Извинявам се за цинизма.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

  • ***
  • 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:НОВИНИ
« Отговор #16 -: Февруари 12, 2010, 11:28:32 am »
Будистки монах рапира, за да привлече младите японци в храма

Ужаст.Поомериканчена работа,жалко че няма  драйф икона  :-X

Какво ли не правят хората за да привлекат последователи-а най-лесно е като им дадеш шоу. :(

*

Синухе

  • ***
  • 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:НОВИНИ
« Отговор #17 -: Март 19, 2010, 11:06:34 am »
Как някои дават по 55 000 долара за риба арована или т.нар. фънг шуй риба  ;D  :o ;D

Червеният вид арована наречен драконов е именно най-скъп,в момента в Азия се въртят луди търгове за такива риби:



Индонезиецът Ерфин Хонгдойо притежава истинско богатство - червена риба арована, дълга 40 см, съобщи Франс прес. Той внимателно издърпва черното покривало върху аквариума си, за да я покаже.

Тази риба вече се среща единствено в някои реки на остров Борнео. Отглеждането й е стриктно регламентирано в Индонезия, Малайзия и Сингапур. Арована напомня дракон, заяви Хонгдойо.

Той довери, че му били предложени 25 милиона рупии /2800 долара/ за рибата, но не приел офертата. Азия е завладяна от истинска треска - за някои екземпляри на червената риба дракон се предлагат суми, надхвърлящи 55 000 долара.

Наскоро в Джакарта приключи базар-конкурс, посветен на рибите арована. За червен екземпляр от вида бяха платени 180 милиона рупии /20 000 долара/, а друг екземпляр бе купен за 200 милиона рупии /22 100 долара/.

За много китайци притежаването на арована гарантира онова, което е свързвано с дракона - здраве, късмет, сплотено семейство, процъфтяващ бизнес.


Леле,смятайте какъв бизнес може да се завърти с развъждане на такива риби  ;D  :P

*

tool


*

tool

Re:НОВИНИ
« Отговор #19 -: Юни 11, 2010, 09:55:53 pm »

ДНК доказа, че не сме славяни, идваме от Памир

Теорията за индоевропейския произход на българите получи подкрепата и на ДНК анализа.

Гените на българите са много близки до тези на народите в Памир. Това  е заключението на научната експедиция “Тангра“, която e събрала генетични проби от жители на Афганистан и Таджикистан, предаде БНТ. Така към езиковите, антропологическите и археологически факти, теорията за индоевропейския произход на българите получи още едно потвърждение.

Памир, а не западен Сибир, е прародина на българите - доказва “Тангра“. С народите в Памир дори на пръв поглед си приличаме. И като лица и като бит, земеделски култури, фолклор. Но пък генетичните доказателства са най-неоспорими. Затова учените се постарали да вземат и проби за ДНК анализ в националната генетична лаборатория.

“Обориха се три основни тези, които сме ги учили в училище - първо че българският народ е изключително генетично разнообразен т. е. една мозайка, в която всеки е оставил от нашествениците по нещо, оказва се, че това не е така. Второто - в нито едно изследваните до момента българи не са открити азиатски гени, и третото, много интересно нещо - ние стоим много далеч от славяните“, каза д-р Славян Стоилов, член на експедицията "Тангра".

Това според учените за сетен път говори, че хунският произход на българите от Сибир и Алтай е приет от официалната история съвсем хипотетично, без доказателства. Разбира се, генетичните изследвания от Памир са ориентировъчни. За да получат абсолютна категоричност са нужни по-мащабни проучвания. Но първо предстои експедиция до Иран. Лекарят в групата смята своята част за най-важна.
“Ако ние докажем, че нашата народна медицина е тъждествена със старата персийска медицина, то до голяма степен няма да има какво повече да се доказва", допълва д-р Славян Стоилов.

Иран за първи път ще допусне български изследователи до своите музеи, археологически и писмени източници. Известните засега обекти показват определено сходство с религията и културата на древна Персия. Но ще се търсят истински доказателства. За да спре веднъж завинаги конюнктурното натъкмяване на тази част от историята ни, коментират учените.

http://dnes.dir.bg/news.php?id=6541326&fp=1