Не ми се пуска нова тема за това, затова ще пиша в тази. Мисля, че малко или много има връзка, с това което искам да споделя.
Вчера гледах пак един филм документален

, незнам дали е истина или не...
Един мъж на средна възраст, внезапно получил силна болка в корема... бил в чужда държава и не му обърнали внимание в болницата .... отначало усещал, че може би ще умре, след няколко часа вече бил сигурен... в един момент видял тялото си отстрани, т.е. духът му излязъл от тялото ... видял други души, които го викали да отиде с тях ... и в един момент както той казва "почувствах се в ада". Тези другите души около него започнали да го нагрубяват, да го притискат, да го задушават, да го мъчат ... питали го "вярваш ли в бог" и т.н. и т.н... и след като повярвал всичко светнало ... направили му били операция, оживял, но дълбоко в себе си се променил. Станал свещенник. А преди тази случка характера му бил такъв, че постоянно нагрубявал близките си, тормозел ги, те живеели в страх от него.
Това, което аз си помислих за себе си, докато гледах този филм ... е че ако бях на неговото място, може би щяха да ме тормозят по един друг начин. Искам да кажа, че имам вътрешното усещане в себе си, че трябва да подтисна или да преработя сексуалната си енергия, защото я чувствам като лоша и ако някой ден се озова в положението на този човек от филма, заради нея ще си бера греховете

Астрологично си го обяснявам с осмия ми дом.
И в този смисъл вярвам в Бог, в това, че има душа и че тя трябва да се научи да живее.
Интересно ми е дали и вие чувствате някоя част от вас, от характера ви като лоша, като нещо, с което трябва да се преборите, като нещо заради, което ще горите в ада