Здравей Гост

хирон и ключа към неговите врати в натала

• 230 Отговора
  • 42491 Прегледи
*

abroad

Re:хирон и ключа към неговите врати в натала
« Отговор #40 -: Февруари 05, 2010, 10:52:10 pm »
Визирам съвпада на транзитен Хирон с натален Юпитер, преди повече от година, преди това направи съвпад с натална Венера
че това не беше ли от Пепеляшкините транзити  ;) ;)

Пепеляшка, Пепеляшка, ама нищо такова не се случи :-X
В добавък и Хирон-ът ми по рождение получава всичките Пепеляшкини аспекти, и към Венара и Юпитер, и към Нептун :-X
Трябва да съм си все Пепеляшка цял живот, ама нейсе...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Февруари 05, 2010, 10:53:43 pm »
Визирам съвпада на транзитен Хирон с натален Юпитер, преди повече от година, преди това направи съвпад с натална Венера

началните градуси на водолея....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Февруари 05, 2010, 10:58:13 pm »
аааа, сега разбрах :)
Лъва ми е повече 12 дом и малко в 1 дом

*

holanda

« Отговор #43 -: Февруари 05, 2010, 10:59:27 pm »
аз предлагам да ги зачеркнем тези Пепеляшкини манджи,защото само ни размъtват умовете и ни хвърлят в самозаблуди :33:.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 05, 2010, 11:05:51 pm »
предстои ми тригон на хирон и нептун към юпитер . транзита е през трети дом ,юпи се намира в 7-ми..
типичен аспект за портата ;D ;D ;D ,на пепеляшка.
обикновенно усещам събитията месеци преди да се случат ,тоя път обаче нещо не ми намирисва на връзка. ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #45 -: Февруари 05, 2010, 11:07:56 pm »
предстои ми тригон на хирон и нептун към юпитер . транзита е през трети дом ,юпи се намира в 7-ми..
обикновенно усещам събитията месеци преди да се случат ,тоя път обаче нещо не ми намирисва на връзка. ;) :blink:

Като пукне пролетта и запеят птичките.......
после и на море ще ти замирише ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Февруари 05, 2010, 11:12:41 pm »

Като пукне пролетта и запеят птичките.......
после и на море ще ти замирише ;D ;D ;D

винаги е така да ме е...... мамата.
миналата година 3 месеца бях на морето , ама с пиранията.
сега си викам -туРГам край нали ми е на иц-то.
пааа,белким дойде дедето по юпитер. старо ,разширено в пачката по-слабо в лапачката и дууууХовно. ;D ;D ;D ;D ;D
писна ми от романтици и мечтатели искам прастици. ;D ;) ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #47 -: Февруари 06, 2010, 08:57:23 am »
Пепеляшка, Пепеляшка, ама нищо такова не се случи :-X
В добавък и Хирон-ът ми по рождение получава всичките Пепеляшкини аспекти, и към Венара и Юпитер, и към Нептун :-X
Трябва да съм си все Пепеляшка цял живот, ама нейсе...

Което само доказва,че наличието на еднакъв аспект,не означава еднаква съдба.Не всички могат да бъдат принцеси  ;D

Или по-точно-не на всички им трябва да са такива  :blink:

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #48 -: Февруари 06, 2010, 09:00:57 am »
Марая, при преминаването на Хирон през ИС, срещнах най-голямата си любов, сигурна съм че е кармична връзка. Много радост, но и много мъка
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #49 -: Февруари 06, 2010, 09:07:26 am »
аз предлагам да ги зачеркнем тези Пепеляшкини манджи,защото само ни размъtват умовете и ни хвърлят в самозаблуди :33:.

Тези Пепеляшкини неща работят, само, че това не винаги се тълкува правилно. Незнам акво точно очаквате момичета. В повечето случаи означава шанс или късмет, а не принц на трон. Времената са други.
Ако едно време това е означавало женитба с принц или граф, сега може да означава партньор с добре платена професия, а не непременно с кола Майбах.
Аз отдавна съм на мнение, че тълкуванията оставени ни от  миналите векове се променят така както се променя ценностната система на човечеството.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Февруари 06, 2010, 12:37:52 pm »
съвпада на хирон с нептун в транзит към юпитер и полусекстил с венера може ли да се приеме за аспект на пепеляшка?
щото горе-долу по същото време с толеранс от няколко дни ,юпитер ще съвпадне с наталния хирон....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #51 -: Февруари 06, 2010, 12:41:26 pm »
съвпада на хирон с нептун в транзит към юпитер и полусекстил с венера може ли да се приеме за аспект на пепеляшка?
щото горе-долу по същото време с толеранс от няколко дни ,юпитер ще съвпадне с наталния хирон....

Ми да може, значи Марая говорим за човек който ще ти покаже друг свят.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Февруари 06, 2010, 12:47:36 pm »
Ми да може, значи Марая говорим за човек който ще ти покаже друг свят.
в смисъл , човек от друга планета ;D ;D ;D ;D
или някое полезно изкопаемо ;D.
шегувам се.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Февруари 06, 2010, 04:59:56 pm »
някой със спомени за хиронов възврат?! ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #54 -: Февруари 06, 2010, 05:11:23 pm »

Еееее,айде сега,немааа ся обиждаме на възраст. Мола,мола.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Февруари 06, 2010, 05:16:24 pm »

Еееее,айде сега,немааа ся обиждаме на възраст. Мола,мола.... ;D

има баби на 20 и момичета на 60 ;D ;D ;D ;D.
каква възраст ,хирон изследваме ;D ;).

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #56 -: Февруари 06, 2010, 05:18:48 pm »
Е,как каква възраст,маааа?  :P На ква възраст има Хиронов възврат, а ???? На 15?  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Февруари 06, 2010, 05:24:08 pm »
Е,как каква възраст,маааа?  :P На ква възраст има Хиронов възврат, а ???? На 15?  :P

знам бе че на 50-51год.
ама ма бабички на 20 и момичета на 60. важно е как се чувстваш!
абе никаква възраст не е 50. ;) рано е още моме ,да се тУРгаш при възрастните! ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Февруари 06, 2010, 07:15:04 pm »
Хироновият възврат е време, когато роденият решава има ли да прави нещо на този свят и какво все още го задържа, т.е. време за равносметка на дотук преживяното... Обикновено върви със сатурнов транзит през някоя радикална точка, като Сатурн насочва вниманието ни към проблемните зони, към всичко онова, което има нужда от "доизпипване", докато все още имаме време и енергия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Февруари 07, 2010, 02:11:41 pm »
Хироновият възврат е време, когато роденият решава има ли да прави нещо на този свят и какво все още го задържа, т.е. време за равносметка на дотук преживяното...

от хора преживяли възврата , знам ,че може да бъде много добър и градивен период ,ако си се отдал на духовното и си отхвърлил материята.
но също така и много труден и страшен , за тези ,които не са тръгнали в правилната посока....
при него няма втори изпит.