Здравей Гост

хирон и ключа към неговите врати в натала

• 230 Отговора
  • 42647 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хирон и ключа към неговите врати в натала
« Отговор #80 -: Февруари 11, 2010, 11:20:38 pm »
Просто се чудя ( покарй работата ми с деца в последно време ), какви деца, какви родители...държат ги до последно в детските градини вместо да използват всеки един момент да им показват света.

А замисляла ли си се какви са времената сега?
Съмнявам се на всеки родител да му се иска детето му да стои до късно в градината, но понякога родителите просто нямат избор. Регламентираното работно време, както знаете, е по 8-9 часа, а понякога се налага служителите да остават до по-късно. Сложете и пътя на отиване и връщане, загубеното време в задръстванията, ако живеете в голям град. А сега в тази криза, когато всеки втори работодател гледа да съкрати персонала, малкото останали в предприятието работят за по двама-трима за същата /или намалена/ заплата. Това редно ли е? Децата надали го разбират и няма да се учудя, ако се чувстват ощетени. Но на родителите също не им е лесно.
Не се опитвам да заемам страната на родителите, не съм майка, нямам собствени деца.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Февруари 11, 2010, 11:29:30 pm »
Даааа, замислили сме се...гледали сме от много страни на нещата...но за жалост... стоят в кварталното кафене докато детето се тръшка...идват по анцуг от къщи...даже забрават кой трабвало да вземе детето...бабите не искат да гледат двете деца...едното го пратили на градина, другото при бабата...кой с любовница, кои без...детето горкото незнае на кой как да казва...ТРАГЕДИЯ!
но това е друга тема
разводних малко :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Февруари 11, 2010, 11:37:15 pm »
ТРАГЕДИЯ!
но това е друга тема
разводних малко :)

Не си. Нали Хирон е "незаслужената болка"? Точно тук му е мястото.
Да се надяаме, че не всички родители са такива... В интерес на истината, не познавам "разпасани" майки, които си зарязват децата и стоят в кварталните кафенета. Но познавам майки, които се скапват от работа, а няма кой да им гледа детето, бабите и от двете страни отказват и си измислят разни оправдания...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #83 -: Февруари 12, 2010, 01:50:50 pm »
Относно майките - има ги всякакви!аз се мъча с инвитро процедури 2 години,да не говорим за душевната болка и парите ....
Незнам дали някога ще имам собствено дете,но като ги гледам тези майки,дето си зае ..ват децата  ,започвам да се съмнявам в справедливостта на този горе.
Затова вече съм се пощурила да строя всякакви карти,но съм прекалено пристрасна към темата "деца" и преценката ми може би не е много реална
По този повод съм разгледа доста карти на бременни и раждали жени и в повечето случаи има аспект на хирончо към нат.плутон - може и да са широки орбисите

« Отговор #84 -: Февруари 12, 2010, 02:55:33 pm »
Дали някой може да погледне / ако има време и желание/ 19.02.1971 Варна- 12.50ч.-за дете и подходящ период да правя отново инвитро.МОЛЯ

« Отговор #85 -: Февруари 12, 2010, 03:31:28 pm »
Natalia, аз не разбирам много от астрология, само се опитвам да я разбирам...и не мога да ти помогна от към подходящото време за този вид процедура...само знам, че в един момент, когато много си изтрадал и спираш да се надяваш, то тогава съдбата ни предлага много неща. Друг е въпросът, че трябва и ние да си помогнем понякога. Имай още малко търпение...ще бъдеш възнаградена!
А относно Лили, много е хубаво, че средата ти на общуване е с други хора...аз вече също много си подбирам обкръжението. За жалост, сега работя в таква среда...че направо е страшно...нивото е много ниско и хората изключително елементарни. Но пък и от това се учи човек! Важно е в такава среда да запазиш себе си...
А за Хирон - той ми е съвпад със Слънцето...може би наистина трябва да се примиря, че понякога не разбирам защо трябва всичко да минава през мен...този съвпад означава, че все ще има нещо накриво в живота ми или греша?

*

Asol

• 4140
« Отговор #86 -: Февруари 12, 2010, 04:00:45 pm »
natalia, като гледам солара ти ми се струва, че има вероятност тази година да станеш мама.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Февруари 12, 2010, 04:28:39 pm »
До прогностика не съм стигнала още, но силно се надявам Асол да е права и планетите да ти помогнат твоята мечта да се случи в най-скоро време.  :blink:
Това, което ми прави впечатление от транзитите. Плутон приближава Венера, управител на 5-ти дом. Сатурн ще броди из 5-ти, възможно е да е фактор, защото ти предстои голяма отговорност с отглеждането на дете, моя приятелка при транзит на Сатурн в 5-ти дом стана майка за първи път, а сега чака второто си дете.  :blink:
Юпитер ще направи квадрат с наталната ти Луна. По прогресия също има някои подсказващи за подобно събитие аспекти. Дано забременееш и най-важното бременността ти да е успешна! Важното е да вярваш, че ще бъде точно така! 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #88 -: Февруари 12, 2010, 04:37:05 pm »
 При първата ми бременност Хирон е скл. полуквадрат с Плутон (У5). При втората- квадратура, като е и транзитирал през 5 дом.
п.п. Според мен пост фактум винаги може да се измъдри някакъв аспект.
« Последна редакция: Февруари 12, 2010, 04:49:26 pm от Uran »

*

Asol

• 4140
« Отговор #89 -: Февруари 12, 2010, 04:44:26 pm »
До прогностика не съм стигнала още, но силно се надявам Асол да е права и планетите да ти помогнат твоята мечта да се случи в най-скоро време.  :blink:
Това, което ми прави впечатление от транзитите. Плутон приближава Венера, управител на 5-ти дом. Сатурн ще броди из 5-ти, възможно е да е фактор, защото ти предстои голяма отговорност с отглеждането на дете, моя приятелка при транзит на Сатурн в 5-ти дом стана майка за първи път, а сега чака второто си дете.  :blink:
Юпитер ще направи квадрат с наталната ти Луна. По прогресия също има някои подсказващи за подобно събитие аспекти. Дано забременееш и най-важното бременността ти да е успешна! Важното е да вярваш, че ще бъде точно така! 

Асол я остави,тя е Тома Неверни принципно  :-X, но щом един Слънчев дъжд ти го каже е друго вече.   :blink: :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #90 -: Февруари 12, 2010, 04:59:19 pm »

Асол я остави,тя е Тома Неверни принципно  :-X, но щом един Слънчев дъжд ти го каже е друго вече.   :blink: :P

Като гледам, не само Асол е Тома Неверни, а и natalia.  ;)  Но всеки има право да се съмнява или да вярва.  :rolleyes:

*

лилид

« Отговор #91 -: Февруари 12, 2010, 05:29:35 pm »
на писалите тук посестрими препоръчвам сламката Виктор Франкъл, например "Смисълът в живота. Увод в логотерапията" http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=4055

поздрави и търсете!!!

;)

« Отговор #92 -: Февруари 12, 2010, 10:23:34 pm »
благодаря за отговорите на тези които се включиха

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #93 -: Февруари 13, 2010, 01:21:55 am »
По този повод съм разгледа доста карти на бременни и раждали жени и в повечето случаи има аспект на хирончо към нат.плутон - може и да са широки орбисите

хирон на 17гр. в риби ,плуто на 18гр. дева.
брой родени от мен деца- 5.
цифрата е вярна.но не смятам ,че виновника е аспекта херон / плутон.
а екзалтирата луна.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #94 -: Февруари 13, 2010, 02:05:33 am »
В сегашния ми солар купсидата на 7 дом е върху натален  :chi: (5 дом). Сол.  :chi: е в пети соларен дом. Преди няколко месеца се разделих с мъжа когото обичах много. В следващият ми солар виждам, че купсидата на ИЦ е върху наталния ми  :chi: . Соларен  :chi: е във втори дом и попада в 4 натален. Според вас, означава ли това, че ще имам проблеми с някой член от семейството ми?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #95 -: Февруари 13, 2010, 02:08:38 am »
В сегашния ми солар купсидата на 7 дом е върху натален  :chi: (5 дом). Сол.  :chi: е в пети соларен дом. Преди няколко месеца се разделих с мъжа когото обичах много. В следващият ми солар виждам, че купсидата на ИЦ е върху наталния ми  :chi: . Соларен  :chi: е във втори дом и попада в 4 натален. Според вас, означава ли това, че ще имам проблеми с някой член от семейството ми?

според мен , не си приключила връзката ;). и та ще има продължение....
раздялата не знчи край на всичко.
по скоро та е някаква умора....
бъди добър ,добра ще см и аз.
поне в раздялата да бъдем хора......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #96 -: Февруари 13, 2010, 02:12:28 am »
Марая, както винаги си страхотна.  :kissd:
Благодаря ти много за бързия отговор!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #97 -: Февруари 13, 2010, 07:51:35 am »

Моля те,и ти ли започна да правиш анализи за бъдещи събития като "първата дама" в БГ само по Хирон?   :-X

*

Divna

« Отговор #98 -: Февруари 13, 2010, 07:58:04 am »
Скарлет, сега се "запознавам" с Хирон  :blink:. Опитвам се да му "препиша" всичките си неволи.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #99 -: Февруари 13, 2010, 08:08:17 am »
Скарлет, сега се "запознавам" с Хирон  :blink:. Опитвам се да му "препиша" всичките си неволи.
    :clap: :wink2:  Ако другите планети не показват проблеми с родител,само по Хирон нищо няма да излезе.  ;)