Чакай, че Марая ме сецна с тия ужасии в съседната тема, още не мога си поема въздух. Миа, ако целта ти е да се сдобрите, сега не беше много удачен момент да питаш, тя Аурора го каза да се има предвид.
Разбирам, но ако се надяваш това вече е друг въпрос. По тази карта нещата не изглеждат особено оптимистични за сдобряване. Има само един аспект, на който бих заложила за развитие към добро, но не съм убедена, че е достатъчен. Всичко друго сочи обратното.
мия ,това рибата ли е?
Буквална карта тогава. Дсц в Риби. Като изход на питането - Юпитер е в секстил със Северен възел. Между другото и Фортуната отива към съвпад с Юпитер. Това е и сигнификатора на човека, за когото питаш. Възможно е той да направи някакви постъпки към теб.
Принципно картата е интересна но тази ос 6-12 дом много натоварена като че ли връзката ти носи много мъка и страдание а и ти самата Луната си в 12 дом на картата болезнена е връзката за теб зависима си от него Меркурий(ти) си в 7-ми дом и Меркурий управлява и Луната пак ти.Тази връзка да не би да е тайна за някой от двамата?!?Така той е много самовлюбен Слънцето в неговия дом 7 ми на въпроса много ти влияе този човек психически-управител на 6-ти дом.Марс управител на Слънцето е в 11 дом той иска връзката ви да е свободна и сексуална Слънцето ще направи аспект със Венера.Принципно отговора според мен е Да заради предстоящия аспект на Меркурий и Нептун но незнам дали си заслужава да си с него.
Цитат на: Скарлет в Март 27, 2010, 07:17:57 pmЦитат на: missKapriz в Март 27, 2010, 06:27:11 pmЛули,струва ми се,че или си бременна...... Не мисля, че има бременност с този ретро Сатурн в 1 дом - управител на 5. Но нека тя каже все пак. не съм бременна. Но много ми си искаше да съм. Всмисъл работим по въпроса но нестава Незнам по какво го виждаде това . но познавате за какво си мисля де :blink:
Цитат на: missKapriz в Март 27, 2010, 06:27:11 pmЛули,струва ми се,че или си бременна...... Не мисля, че има бременност с този ретро Сатурн в 1 дом - управител на 5. Но нека тя каже все пак.
Лули,струва ми се,че или си бременна......
мия ,риби и близнак , толкова привличане и накрая болка....