Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211170 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #80 -: Март 28, 2010, 05:42:13 pm »
Ще се сдобрим ли с този "убустник"?
Картата е доста интересна май...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #81 -: Март 28, 2010, 05:51:15 pm »
Чакай, че Марая ме сецна с тия ужасии в съседната тема, още не мога си поема въздух.

Миа, ако целта ти е да се сдобрите, сега не беше много удачен момент да питаш, тя Аурора го каза да се има предвид. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #82 -: Март 28, 2010, 05:53:50 pm »
Чакай, че Марая ме сецна с тия ужасии в съседната тема, още не мога си поема въздух.

Миа, ако целта ти е да се сдобрите, сега не беше много удачен момент да питаш, тя Аурора го каза да се има предвид.  
Точно това и пишех трябваше малко да изчакаш но ти като един виден представител на жените бързаш.
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #83 -: Март 28, 2010, 05:55:20 pm »
Аз ли бързам..или Миа имаш предвид?  ;)

« Отговор #84 -: Март 28, 2010, 05:56:25 pm »
Миа

*

Mia21

• 2502
« Отговор #85 -: Март 28, 2010, 05:56:42 pm »
Не вярвам някога, въобще през живота си да се сдобря с него. Честно... :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #86 -: Март 28, 2010, 05:58:44 pm »
Разбирам, но ако се надяваш това вече е друг въпрос. По тази карта нещата не изглеждат особено оптимистични за сдобряване.
Има само един аспект, на който бих заложила за развитие към добро, но не съм убедена, че е достатъчен. Всичко друго сочи обратното. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #87 -: Март 28, 2010, 06:01:27 pm »
мия ,това рибата ли е?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #88 -: Март 28, 2010, 06:02:39 pm »
Разбирам, но ако се надяваш това вече е друг въпрос. По тази карта нещата не изглеждат особено оптимистични за сдобряване.
Има само един аспект, на който бих заложила за развитие към добро, но не съм убедена, че е достатъчен. Всичко друго сочи обратното. 

Все ми е тая...И кой е този аспект?

мия ,това рибата ли е?
Мдааа...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #89 -: Март 28, 2010, 06:07:42 pm »
Буквална карта тогава. Дсц в Риби.  ;D
Като изход на питането - Юпитер е в секстил със Северен възел. Между другото и Фортуната отива към съвпад с Юпитер. Това е и сигнификатора на човека, за когото питаш. Възможно е той да направи някакви постъпки към теб. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Март 28, 2010, 06:08:47 pm »
ехооо , постнала съм зайчета ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #91 -: Март 28, 2010, 06:09:52 pm »
Да вляза ли в темата?  :blink: Сериозно ме притесняват снимките, не се правя. Но няма да настоявам на мен да угаждаш. 

« Отговор #92 -: Март 28, 2010, 06:11:13 pm »
Принципно картата е интересна но тази ос 6-12 дом много натоварена като че ли връзката ти носи много мъка и страдание а и ти самата Луната си в 12 дом на картата болезнена е връзката за теб зависима си от него Меркурий(ти) си в 7-ми дом и Меркурий управлява и Луната пак ти.Тази връзка да не би да е тайна за някой от двамата?!?Така той е много самовлюбен Слънцето в неговия дом 7 ми на въпроса много ти влияе този човек психически-управител на 6-ти дом.Марс управител на Слънцето е в 11 дом той иска връзката ви да е свободна и сексуална Слънцето ще направи аспект със Венера.Принципно отговора според мен е Да заради предстоящия аспект на Меркурий и Нептун но незнам дали си заслужава да си с него.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #93 -: Март 28, 2010, 06:12:58 pm »
Буквална карта тогава. Дсц в Риби.  ;D
Като изход на питането - Юпитер е в секстил със Северен възел. Между другото и Фортуната отива към съвпад с Юпитер. Това е и сигнификатора на човека, за когото питаш. Възможно е той да направи някакви постъпки към теб. 

Това и да го видя с очите си-никога няма да го повярвам. Въпреки, че и други хора са ми го казвали- негови приятели.
А другите аспекти какво показват, че с хорарите съм боса. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #94 -: Март 28, 2010, 06:21:42 pm »
Принципно картата е интересна но тази ос 6-12 дом много натоварена като че ли връзката ти носи много мъка и страдание а и ти самата Луната си в 12 дом на картата болезнена е връзката за теб зависима си от него Меркурий(ти) си в 7-ми дом и Меркурий управлява и Луната пак ти.Тази връзка да не би да е тайна за някой от двамата?!?Така той е много самовлюбен Слънцето в неговия дом 7 ми на въпроса много ти влияе този човек психически-управител на 6-ти дом.Марс управител на Слънцето е в 11 дом той иска връзката ви да е свободна и сексуална Слънцето ще направи аспект със Венера.Принципно отговора според мен е Да заради предстоящия аспект на Меркурий и Нептун но незнам дали си заслужава да си с него.

Абсолютно си права! Тази връзка наистина ми носи страдание-заради него и характера му като цяло. В момента нямам никаква връзка с господина,дори не си говорим. Понеже и двамата сме вироглави не мисля ,че някога някой ще се наеме да оправи тези взаимоотношения. От моя страна няма да стане, от негова-също /не вярвам/... :-[

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #95 -: Март 28, 2010, 06:31:22 pm »
Лули,струва ми се,че или си бременна......

Не мисля, че има бременност с този ретро Сатурн в 1 дом - управител на 5. Но нека тя каже все пак.
не съм бременна. Но много ми си искаше да съм. Всмисъл работим по въпроса  но нестава  :'( Незнам по какво го виждаде това . но познавате за какво си мисля де :blink:

Според мен има здравен проблем за забременяване от твоя страна. Сатурн управлява 5 и съуправлява 6 дом-дом на здравето. Сатурн е ретро и е в знака ,представящ здравето, а Меркурий - неговият диспозитор, е в Овен и в 8 дом, в съвпад с Венера. Трябва да те види гинеколог за проходимост на маточните тръби и да види как са яйчниците. Но това трябва да е видно и в натала,ако е вярно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Март 28, 2010, 06:31:52 pm »
мия ,риби и близнак ;) , толкова привличане и накрая болка....

« Отговор #97 -: Март 28, 2010, 06:33:54 pm »
Мия нали наскоро ти гледахме картата теб май те чакаше нова любов към края на годината която догодина може и да се узакони!!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #98 -: Март 28, 2010, 06:47:50 pm »
мия ,риби и близнак ;) , толкова привличане и накрая болка....

Изглежда е така. Единствено привличане. Различни светове, като се има предвид, че Луната ми е в Риби.
По принцип, както и съм чела по книгите, те правят грешки, жената Близнак ги мачка и те съвсем започват да витаят из небесата и да губят самочувствие. Но те са много,много подмолни и не бива да им се вярва за нищо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Март 28, 2010, 06:49:19 pm »
мия ,факт е ,че те са много страхливи и затова са подмолни. визирам не само мъжа ми...