Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211191 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #100 -: Март 28, 2010, 06:51:17 pm »
Мия нали наскоро ти гледахме картата теб май те чакаше нова любов към края на годината която догодина може и да се узакони!!!

Не зная, ще видим как ще е. Ама нова,нали...? Че имам нещо като фобия от този господин с хорара.С него е очаквай неочакваното. :angry:

« Отговор #101 -: Март 28, 2010, 07:01:54 pm »
Както наскоро една приятелка ми каза отърви се от старото за да дойде нещото заради което си е заслужавало да чакаш!
Докато дишаш...надявай се!

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Март 28, 2010, 07:15:19 pm »
Мия нали наскоро ти гледахме картата теб май те чакаше нова любов към края на годината която догодина може и да се узакони!!!

Не зная, ще видим как ще е. Ама нова,нали...? Че имам нещо като фобия от този господин с хорара.С него е очаквай неочакваното. :angry:

личи си, че господинът е непредвидим с Уран на върха на десцендента.
Аз мисля, че ще се сдобрите, понеже Меркурий - управителя на питащата е в секстил с Нептун У7, което означава "да".

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #103 -: Март 28, 2010, 09:37:40 pm »

ужас  :'( така или иначе мисля да отида на генеколог .

Не е ужас. Просто иди да се видиш. Може да е нещо дребно. Скоро ходила ли си на гинеколог? И от кога не си ходила? На всеки 6 месеца трябва всяка жена да ходи на преглед профилактично. Както и на мамолог. 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #104 -: Март 29, 2010, 08:55:46 am »
За да е сигурен и спокоен човек, трябва да се вземат поне две мнения.

*

abroad

« Отговор #105 -: Юни 03, 2010, 09:05:16 am »
Има ли по-специфично тълкуване, ако при хорарна карта за взаимоотношения един от сигнификаторите на питащия е сигнификатор и на този, за когото се пита /например Луната/, а диспозиторът на Луната съвпада със сигнификатора на питащия /управител на АС/ :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #106 -: Юни 03, 2010, 09:16:39 am »
Има ли по-специфично тълкуване, ако при хорарна карта за взаимоотношения един от сигнификаторите на питащия е сигнификатор и на този, за когото се пита /например Луната/, а диспозиторът на Луната съвпада със сигнификатора на питащия /управител на АС/ :rolleyes:

Аз не мога да отговоря адекватно без карта. Ако асц. е Рак, как Луната ще е сигнификатор и на този, за когото се пита. Козирог се явява на десц. ??? Нещо не мога да си го представя.  :unsure:

*

abroad

« Отговор #107 -: Юни 03, 2010, 09:30:11 am »
Извинявай Скарлет, вярно объркващо е.
Конкретен пример: Рак на ДС, Луна във Водолей, управител - Сатурн, който е и управител на ДС

« Отговор #108 -: Юни 03, 2010, 09:37:30 am »

Abroad, аз май нещо схващам щото вчера ми направи странно впечатление за моя хорар, макар че въпроса беше друг, но по някакъв начин засягаше и партньорски взаимоотношения. И точно Луната ми направи впечатление, щото освен, че беше във Водолей, като моята натална Луна, така беше и в VІІ дом, ако последната ми ректификация на моя партньор е вярна - то неговата натална Луна е в VІІ дом.....както и че и двамата имаме Марсове, като моя квадратира Луната ми откъм Скорпион, а неговия е в квадратен знак в Лъв, а Луната му в Телец, а вчера положението на Луна и Марс - бяха в квадратни знаци....Всъщност местоположението на Луната в моята карта, а на Марс в неговата карта....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #109 -: Юни 03, 2010, 09:39:59 am »
Аброад, как хем Рак, хем Козирог на ДС?  :blink: Качи карта, ако искаш.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #110 -: Юни 03, 2010, 09:44:26 am »
Няма как Луната да е едновременно сигнификатор и на кверента и на квезита :)
Ако примерно този,за когото се пита е представен от Луната,то тя престава да бъде съуправител на питащия.Или не съм разбрала правилно въпроса....

*

abroad

« Отговор #111 -: Юни 03, 2010, 09:56:47 am »
пример

*

missKapriz

« Отговор #112 -: Юни 03, 2010, 09:59:14 am »
Ако този,за когото питаш е по 7 дом,то Луната му е главен сигнификатор,а твоя е сатурн

*

sunrain

• 6710
« Отговор #113 -: Юни 03, 2010, 10:01:36 am »
Луната си е сигнификатор на 7 дом. МисКаприз го е написала вече.  :blink:

« Отговор #114 -: Юни 03, 2010, 10:07:48 am »
Ако искам да пусна хорар, как да направя картата в астрокома например? Въпросът е "Ще се разбираме добре ли с А", София, 10,48ч

*

abroad

« Отговор #115 -: Юни 03, 2010, 10:08:13 am »
това ми е ясно :blink:
и ако гледаме диспозитора на Луната, то той е Сатурн и пак стигаме до питащия...кръгът се затваря
------------------------------------

и като отчетем тези двете има ли някаква специфика при тълкуването, ето това питам  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #116 -: Юни 03, 2010, 10:09:37 am »
Това по-скоро указва някаква връзка между питащия и този, за когото се пита. А можеш да ползваш и Уран например, в такива случаи що не, след като тези планети си ги има все пак.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #117 -: Юни 03, 2010, 10:10:22 am »
Ако искам да пусна хорар, как да направя картата в астрокома например? Въпросът е "Ще се разбираме добре ли с А", София, 10,48ч

Цъкваш на отметката event и останалото е, както за наталните карти. 

*

missKapriz

« Отговор #118 -: Юни 03, 2010, 10:19:20 am »
Аброад,и аз като Сънрейн мисля,че това,че сигниф.на кверента има за диспозитор твоя сигнификатор показва някаква дълбока обвързаност/свързаност.Също бих използвала Уран-но повече описващ нещо независещо от теб,някакви форсмажорни обстоятелства.Плутон и венера също имат отношение към вас двамата.

« Отговор #119 -: Юни 03, 2010, 10:21:20 am »
Това ли трябваше да ми излезе? Часът на въпроса се измести в 11.00ч