Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210795 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #120 -: Юни 03, 2010, 10:33:40 am »
 ;D ;DТова е солара на твоя хорар ;D ;D
часа си го промени с точния-мн е важно

« Отговор #121 -: Юни 03, 2010, 10:37:59 am »
абе и аз забелязах, че е солар, но не знам как да го променя. само си отмятам event и нищо друго, то после се зарежда солар...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #122 -: Юни 03, 2010, 10:39:10 am »
Е от видовете карти избери натална, както за рожденната ти.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #123 -: Юни 03, 2010, 10:41:05 am »
май този път го направих. въпросът е Ще се разбирам ли добре с А?, София, 10,48
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 10:45:15 am от Mama Yaya »

*

Nebesna

« Отговор #124 -: Юни 03, 2010, 10:51:29 am »
Мама ЯЯ, повечето тук ползваме Кох за хорарни въпроси.

*

Nebesna

« Отговор #125 -: Юни 03, 2010, 10:53:06 am »
май този път го направих. въпросът е Ще се разбирам ли добре с А?, София, 10,48

Аз имам въпрос - "А" мъж ли е или жена и какъв/а ти се пада?
С назовани по име и 7-ми дом пипам много предпазливо?

« Отговор #126 -: Юни 03, 2010, 10:55:43 am »
син ми е. да го пусна ли в Кох? за първи път ми е този хорар, не съм питала досега  :-[

*

Nebesna

« Отговор #127 -: Юни 03, 2010, 10:58:05 am »
син ми е. да го пусна ли в Кох?

Ясно. не го пускай сега. Аз ще си гледам моята карта.

*

Nebesna

« Отговор #128 -: Юни 03, 2010, 11:08:02 am »
Странно е, че ти питаш за сина си, а луната е в 7-ми дом. някакво общо партньорство ли имате с него?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #129 -: Юни 03, 2010, 11:11:53 am »
Има ли по-специфично тълкуване, ако при хорарна карта за взаимоотношения един от сигнификаторите на питащия е сигнификатор и на този, за когото се пита /например Луната/, а диспозиторът на Луната съвпада със сигнификатора на питащия /управител на АС/ :rolleyes:

abroad, при хорари на взаимоотношения се преценява на първо място статус, тоест силата и позицията на двата сигнификатора и след това връзката между тях - аспекти, рецепция, пренос и т.н. В конкретния ти въпрос кверентът - ти, си в по-силната позиция, защото Луната - Дсц. е в твое владение. Тоест, до голяма степен развитието на въпроса и отношенията ви зависи от теб. Това не винаги е добре, защото ако управителят на кверента е поразен, слаб есенциално и в неподходяща позиция в картата, работата може да отива към развала и провала, независимо колко силен и с позитивни намерения е управителят на партньора, на отсрещната страна - тоест Луната дори да е силна и с добри аспекти, е съмнително дали ще успее да надделее и да победи намеренията и разрушителните импулси на кверента. В такива случаи, според класиците  ;) :P, се активира ситуацията "кверентът сам си е враг и работи против интересите си".

Едит. Само да отбележа, че не съм ти разглеждала картата, а говоря по принцип. Днес ми е малко нагъчкано времето.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #130 -: Юни 03, 2010, 11:13:48 am »
не, той е прекалено малък още. Но като гледам натала му се притеснявам, а и сме в много обтегнати отношения с баща му. Затова реших да пусна хорара.

*

missKapriz

« Отговор #131 -: Юни 03, 2010, 11:13:53 am »
Странно е, че ти питаш за сина си, а луната е в 7-ми дом. някакво общо партньорство ли имате с него?
И аз се зачудих,но си помислх,че може да има проблеми със сина си заради партньора си евентуално

« Отговор #132 -: Юни 03, 2010, 11:14:48 am »
проблемни отношения ли се заформят?

*

missKapriz

« Отговор #133 -: Юни 03, 2010, 11:16:51 am »
Мама ЯЯ,аз се обърках съвсем-лоши отношения с партньора,а се тревожиш за отношенията със сина си :'(който е малък още

*

abroad

« Отговор #134 -: Юни 03, 2010, 11:21:18 am »
Благодаря за отговорите, мисля че си го обясних :wub:

Diyana, благодаря, няма нужда да гледаш картата, качих я само за пример :blink:

*

Nebesna

« Отговор #135 -: Юни 03, 2010, 11:30:42 am »
Мама ЯЯ,аз се обърках съвсем-лоши отношения с партньора,а се тревожиш за отношенията със сина си :'(който е малък още

Луната в 7-ми дом показва тревоги, заради брачен партньор.

*

missKapriz

« Отговор #136 -: Юни 03, 2010, 11:36:39 am »
Разбира се,но тя пита не за отношенията с партньора,а за тези със сина си,та за зачудих защо едното рефлектира на другото след като детето е малко и няма как да има отношение към проблема на родителите си,да взима страна или подобни.Такла разсъждавам аз-ако пожелае Мама Яя може да изясни-ако не е прекалено лично

*

Nebesna

« Отговор #137 -: Юни 03, 2010, 11:43:18 am »
Според мен отговорът е "не". Трябва да бъдете много внимателни със сина си.
Детето се управлява от Юпитер, който е в опозиция на Сатурн (У7-твоя съпруг).
Слънцето, което управлява теб е в сходяща квадратура и със Сатурн и с Юпитер, което означава "НЕ"- няма да се разбирате.
Но сигнификаторът на момчето предстои да смени знака си преди точната квадратура със Слънцето, така че нещата може да се обърнат на 180 градуса и да няма за какво да се притесняваш.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #138 -: Юни 03, 2010, 12:03:03 pm »
Според мен отговорът е "не". Трябва да бъдете много внимателни със сина си.
Детето се управлява от Юпитер, който е в опозиция на Сатурн (У7-твоя съпруг).
Слънцето, което управлява теб е в сходяща квадратура и със Сатурн и с Юпитер, което означава "НЕ"- няма да се разбирате.
Но сигнификаторът на момчето предстои да смени знака си преди точната квадратура със Слънцето, така че нещата може да се обърнат на 180 градуса и да няма за какво да се притесняваш.

А дали бащата не го "подкупва" нянак си с даване на пари и удовлетворяване на всякакви желания? Сменявайки знака си, Юпитер ще съвпадне с Уран, който управлява 7 дом - партньора на питащата и в 4 дом на сина й. Като по-късно ще квадратира и Плутон - управител на 4 дом. Дали има предпоставки в натала ти за раздяла с партньора, Mama Yaya?

« Отговор #139 -: Юни 03, 2010, 12:19:03 pm »
Да - Луна в 7ми дом, Овен  :'( разведени, в ужасно лоши отношения. Точно това, за което писахте ме е притеснявало винаги - той така и очаквам да се държи с детето, а понеже аз ще съм "лошата" да възпитавам и ограничавам вредни навици, това очаквам да рефлектира в отношенията с детето ми. И понеже пуснахте темата за хорар в отношенията, реших да питам.
В натала - Плутон от 12 дом опозира Луната; Слънцето в 5ти дом опозира Сатурн в 11, който е 7ми от 5ти...
Значи проблеми, а?