Мия нали наскоро ти гледахме картата теб май те чакаше нова любов към края на годината която догодина може и да се узакони!!!
Не зная, ще видим как ще е. Ама нова,нали...? Че имам нещо като фобия от този господин с хорара.С него е очаквай неочакваното. :angry:
личи си, че господинът е непредвидим с Уран на върха на десцендента.
Аз мисля, че ще се сдобрите, понеже Меркурий - управителя на питащата е в секстил с Нептун У7, което означава "да".
Относно този хорар, държа да ви информирам, че днес след почти година и половина с този господин се видяхме. Имахме среща, на която той дойде и успяхме да проведем съвсем нормален, доброжелателен разговор, макар и служебен. За мен е чудо, че въобще се съгласи да дойде, т,к спокойно можеше да отхвърли поканата ми. Не зная дали това може да се нарече сдобряване, но в по-голямата си част е, при условие, че ние въобще не си говорехме и когато се видехме и аз и той се обръщахме на другата страна. Браво на всички, които дадоха положителен отговор! Небесна тук беше категорична-поздравления! За мен наистина,като знам каква е реалната ситуация, тази среща е чудо. :wub: :blink:
PS: Специални поздравления и за Дивна, която в личен разговор каза, че среща ЩЕ има!

:wub: