Тук поставям друга карта със следния въпрос:
"Ще имат ли отношенията ни с Т. ново начало?
И ако отговорът е "да", кой ще бъде инициатора-аз или той?
Според мен отговорът е "да", Меркурий /упр. на асц., т.е. ти/ има сходящ тригон с Нептун /управител на 7 дом /т.е. той/. Луната ще направи секстил с Нептун след 18-19 градуса, което ме кара да си мисля, че инициаторът ще е той, не ти. Сатурн в 1 дом те прави въздържана и несигурна в себе си /в Дева/, а и Меркурий е в квадратура с с него, което те прави по-мнителна и традиционалистка, която смята, че мъжът трябва да е инициативен.
Скарлет, миличка, здравей!
Ох, че хубавооо! Аз наистина го виждам по-спокоен и уравновесен вече, а и аз съм израстнала оттогава. Непрекъснато се засичаме на улицата и се поздравяваме мимоходом, но за пръв път вчера той се спря и ме хвана за ръката и говорихме. През цялото време личеше, че не му се тръгва, но и нищо не можа да предложи. Все пак и двамата отивахме на работа.
Консервативна - да. Иска ми се той да е по-активен в отношенията. Но, той залага на сигурно и го е страх, че може да хлътне и после да го зарежат.
Той каза преди да спрем да се срещаме, че вината не е в мен и че самият той не е готов за нова връзка. А аз му оставих отворена врата - за пръв път правя такова нещо за мъж. При мен краят си е бил наистина край. Но тази връзка не е "изконсумирана" и не е имало разочарование. Просто не си дадохме шанс един на друг, заради неща от миналото на всеки един от от нас. Тогава му казах, че ако някога се почувства готов, ще чакам да ми се обади....Така, че няма да съм аз тази която ще направи първата стъпка...мога само да го насърчавам с положителното си отношение, евентуално.
Скарлет, кажи нещо повече, ти обичаш да ги навързваш нещата. Нещо за него?