Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210998 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #280 -: Юни 27, 2010, 02:00:20 pm »
Между У1 и У7 няма аспект, Луната също няма сходящи аспекти с тях.
Но тъй като въпросът е за края на връзката, за да получим потвърждение, според мен трябва да има някакъв сходящ хармоничен аспект. Квадратурите и опозициите обикновено дават отрицателен отговор.
В тази карта Сатурн управлява ИЦ, което свързват със завършека, изхода, в случая може да има отношение и към края на връзката. Луната е в заточение и ще направи тригон с У4. Тук може да се вземат под внимание градусите, които ги делят, преди Луната да направи точен тригон със Сатурн. Делят ги 11 градуса, но дали това ще са месеци не съм сигурна. Луната е в кардинален знак и в съвпад с куспида на кардинален дом, Имум Цели - краят, така че е възможно нещата да приключат и по-скоро, ако натам е тръгнало...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #281 -: Юни 27, 2010, 02:12:53 pm »
Между У1 и У7 няма аспект, Луната също няма сходящи аспекти с тях.
Но тъй като въпросът е за края на връзката, за да получим потвърждение, според мен трябва да има някакъв сходящ хармоничен аспект. Квадратурите и опозициите обикновено дават отрицателен отговор.
В тази карта Сатурн управлява ИЦ, което свързват със завършека, изхода, в случая може да има отношение и към края на връзката. Луната е в заточение и ще направи тригон с У4. Тук може да се вземат под внимание градусите, които ги делят, преди Луната да направи точен тригон със Сатурн. Делят ги 11 градуса, но дали това ще са месеци не съм сигурна. Луната е в кардинален знак и в съвпад с куспида на кардинален дом, Имум Цели - краят, така че е възможно нещата да приключат и по-скоро, ако натам е тръгнало...

натам вървят!
11 седмици ?? :-\- как мислиш?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #282 -: Юни 27, 2010, 02:17:51 pm »
Възможно е, но не мога да кажа със сигурност.
Но пък ъглите в картата са в кардинални знаци, Луната също...
Хорарът е пълнолунен, но Луната е тръгнала да намалява вече. Това може да означава, че връзката вече е изживяла апогея си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #283 -: Юни 27, 2010, 02:33:43 pm »
Възможно е, но не мога да кажа със сигурност.
Но пък ъглите в картата са в кардинални знаци, Луната също...
Хорарът е пълнолунен, но Луната е тръгнала да намалява вече. Това може да означава, че връзката вече е изживяла апогея си.

а с това какво искаш да кажеш конкретно? :-\

много ми хареса този израз Хорарът е пълнолунен,

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #284 -: Юни 27, 2010, 04:57:15 pm »
Луна в кардинален знак и дом по принцип предполага по-бързо развитие на въпроса. Или поне така пише в книгите по хорарна астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #285 -: Юни 27, 2010, 05:09:36 pm »
Моля, ви да "ударите око" и на моя хорар.Тази тема отново стана най-оборотната...
Ще ме потърси ли X?

*

Марая

• 28287
« Отговор #286 -: Юни 27, 2010, 05:19:26 pm »
Луна в кардинален знак и дом по принцип предполага по-бързо развитие на въпроса. Или поне така пише в книгите по хорарна астрология.

мерси Лили , и аз така знам за кардиналните знаци и тълкуването им не само в хорара , а и въобще.
знам , че става дума за бързи и внезапни събития и вземане на решения....

*

missKapriz

« Отговор #287 -: Юни 27, 2010, 05:46:01 pm »
Марая,аз чопля твоя хорар ;D-би ли казала дали първото Т.е семейно,демек дали за него връзката е извънбрачна-щото съм почти сигурна,че поне едното Т.е семейно,ама кое :rolleyes:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #288 -: Юни 27, 2010, 07:09:53 pm »
Имаме съмнение, че моята карта отново е нерадикална. Някой може ли да изкаже мнение за това?

« Отговор #289 -: Юни 27, 2010, 07:56:55 pm »
Да, Мия нерадикална е, но мисля, че все пак може да се отговории - Марс /или Плутон/ и Венера нямат връзка. За сега положението ще остане непроменено.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Юни 27, 2010, 08:36:39 pm »
Марая,аз чопля твоя хорар ;D-би ли казала дали първото Т.е семейно,демек дали за него връзката е извънбрачна-щото съм почти сигурна,че поне едното Т.е семейно,ама кое :rolleyes:

Капризче , къде зачезна!? ;)
чоплиш ли още или се отказа? :blink:

*

Nebesna

« Отговор #291 -: Август 08, 2010, 12:37:23 pm »
Когато имам време ще прехвърлям интересни казуси тук, за да си поддържаме базата от данни с такива казуси и да следим по-лесно развитието им.

Има един въпрос,който ме измъчва и не знам какво да предприема,ту си казвам ще си трая,после пък искам да го потърся,но предполагам,че ще понеса отново разочарование.
Та хорарния въпрос ми е да потърся ли някакъв контакт с Б. или да го оставя на мира?

*

Nebesna

« Отговор #292 -: Август 08, 2010, 12:39:16 pm »
Действай, целувке! Слънце и Луна са във взаимна рецепция, а Венера и марс са в предстоящ съвпад. Може да има известно забавяне, заради това че Сатурн също участва в съвпада, но отговорът е "Да, потърси контакт". Освен това Венера е на трон и силна (Ти), а Марс е в нейните владения.

Очакваме целувка да сподели дали е имало развитие по нейния казус и какво е било то.

*

Марая

• 28287
« Отговор #293 -: Август 08, 2010, 12:40:38 pm »
Имам следния въпрос, приключила ли е връзката на Х и У. назовала съм ги по имена?
13:19 мин. Бургас 08.08.2010.
не мога да кача карта , защото базата данни ми е пълна и предстой яко чистене.
Благодаря Ви предварително!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #294 -: Август 08, 2010, 12:43:16 pm »
Имам следния въпрос, приключила ли е връзката на Х и У. назовала съм ги по имена?

Х. и У. какви ти се падат, по кои домове да ги гледаме?
Иначе най-лесният вариант е да разгледаме въпроса по първи и седми дом.
А за това дали връзката вече е приключила би трябвало да се гледат разходящите аспекти между сигнификаторите, а не тези, които предстоят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #295 -: Август 08, 2010, 12:50:03 pm »

Х. и У. какви ти се падат, по кои домове да ги гледаме?
Иначе най-лесният вариант е да разгледаме въпроса по първи и седми дом.
А за това дали връзката вече е приключила би трябвало да се гледат разходящите аспекти между сигнификаторите, а не тези, които предстоят.

по 1-ви и 7-ми ги разглеждай! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #296 -: Август 08, 2010, 01:04:02 pm »
Пускам хорарната карта на Марая.
Ако разглеждаме Х. и У. по оста АС/ДС, тогава единият е представен от Марс (и Плутон), а другият от Венера.
За човека, управляван от Венера, връзката може и да е приключила, да се е отдръпнал, дистанцирал - Венера в разходяща опозиция с Уран.
Струва ми се, че и човекът, управляван от Марс, усеща, че отношенията вече не са така интензивни като в началото, в един момент е усетил някаква дистанция /Марс в разходящ съвпад със Сатурн, опозиция с Уран/, но вторият му управител /Плутон/ е ретрограден, затова може би остава с нагласата, че от тази връзка още има какво да се получи, какво да се изживее в нея. Оста АС/ДС в Скорпион/Телец също говори за такава нагласа - отношенията да продължат.
Следва да се вземе предвид и това, че по-нататък предстои мунданен съвпад на Венера и Марс във Везни. Но в случая Венера върви след Марс и в един момент ще го настигне. Затова не е изключено партньорът, представен от ДС в картата, да направи отново опит да се свърже с другия.
Луната в картата няма сходящи аспекти, но тя по-скоро загатва за отношението на питащата към въпроса, тъй като не става ясно дали тя е човекът Х. или човекът У., дали е страна в отношенията между Х. и У. или не участва в тях. При всички положения щом се задава този въпрос, има някаква заинтересованост. Съвпадът на Слънцето с МС говори по-скоро за заинтересованост на питащата в развитието на въпроса.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Август 08, 2010, 01:05:22 pm »
Слънце и Луна са във взаимна рецепция.

Между Слънце в Лъв и Луна в Рак няма рецепция.
Но и двете планети са силно поставени, туй е вярно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #298 -: Август 08, 2010, 01:18:33 pm »
Марая, струва ми се, че когато във въпроса, който се задава, са намесени повече от двама души, трябва да се гледат производни домове. В противен случай рискуваме да дадем грешен отговор.
Така че в горенаписаното не съм много сигурна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #299 -: Август 08, 2010, 01:26:28 pm »
Марая, струва ми се, че когато във въпроса, който се задава, са намесени повече от двама души, трябва да се гледат производни домове. В противен случай рискуваме да дадем грешен отговор.
Така че в горенаписаното не съм много сигурна.

Да , това са други лица и въпроса не е свързан конкретно с мен , като участник в събитийноста на хорара. но ме интересува.
За производен дом :-\ ми не знам /нали знаеш ,че сум много боса в хорарите , а в този случай картата е от така наречените сложни/ , би следвало да се търси венера според мен и 5-ти от 7-ми ....не знам Лили. :rolleyes: